Manchester United FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- DragonReborn
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
On je pola prošle sezone bacio u vodu jer nije mogao da se psihički vrati nakon onoga u islandu kad su krsili karantin jer su zvali kurave.
Sad i da padne optužnica, nema šanse da se vrati do kraja sezone.
Greota, al ko mu je kriv kad je debil.
Sad i da padne optužnica, nema šanse da se vrati do kraja sezone.
Greota, al ko mu je kriv kad je debil.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑31 jan 2022, 09:11Moj ti je savjet da promijeniš username brategreenwood je napisao/la: ↑31 jan 2022, 00:52Kako mi je krivo za Masona u pm. Mason je vrhunski talenat i od njega sam očekivao velike stvari. Odlična kontrola lopte,podjednako korištenje lijeve i desne noge,vrlo malo slobodnog prostora potrebnog za go,sve te karakteristike je imao. Ali očigledno su mu slava i nenormalna primanja za jednog tinejdzera udarili u glavu i ako izbjegne zatvor nek se udara nogom.![]()

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jel danas smecar Ed konacno napusta poziciju?
Hvala mu sto je sebi mandat produzio jos ovih mjesec dana, cisto da nam usere prelazni rok.
Hvala mu sto je sebi mandat produzio jos ovih mjesec dana, cisto da nam usere prelazni rok.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ako na kraju dovedu Pochetina to će biti kulminacija katastrofalnih odluka našeg menadžmenta.
Nadam se da će Ragnick imati preče pravo odabira od Fergusona.
Nadam se da će Ragnick imati preče pravo odabira od Fergusona.
eto nema ni psg vise,nema intera,sad je idcealna prilika osvojiti LS

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Nadam se da je sa sinoćnjom utakmicom stavljena tačka na ozbiljno razmišljanje o dovođenju M. Pochettina i da će se menadžment ipak iskazati dovoljnu zrelost i uraditi sve da dovede Ten Haaga i njegove asistente iz Ajaxa, jer ono što se radi u Ajaxu je stvarno fenomenalno.
Poche mi je bio OK u Tottenhamu, solidan posao, ali vala ovo što radi u PSG-u mu nije nikakva preporuka, naprotiv. Toliki potencijal ima na raspolaganju, a tamo, ekipa bez glave i repa, bez igre i očekivanih rezultata. Ako se muči s pritiskom očekivanja, onda lik apsolutno nije trener za UTD, gdje je pritisak uvijek prisutan, pogotovo kad mu se na kičmu natovare UK mediji i armija isfrustriranih navijača.
Poche mi je bio OK u Tottenhamu, solidan posao, ali vala ovo što radi u PSG-u mu nije nikakva preporuka, naprotiv. Toliki potencijal ima na raspolaganju, a tamo, ekipa bez glave i repa, bez igre i očekivanih rezultata. Ako se muči s pritiskom očekivanja, onda lik apsolutno nije trener za UTD, gdje je pritisak uvijek prisutan, pogotovo kad mu se na kičmu natovare UK mediji i armija isfrustriranih navijača.
Ok sve, i ja sam za Ten Haaga, ali ova analogija sa Parisom je veliki fejl. Nemoj @al bogati ispadati amater jer ne bi trebao biti obzirom da si iskusan i nauk čovjek. PSG je anarhijska tvorevina prepuna velikih vođa koji vode taj čin. Mislim, dovoljno je da ti prstom pokažem na Tuchela i svaki vid kontra-argumentacije pada u vodu.al... je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:46Nadam se da je sa sinoćnjom utakmicom stavljena tačka na ozbiljno razmišljanje o dovođenju M. Pochettina i da će se menadžment ipak iskazati dovoljnu zrelost i uraditi sve da dovede Ten Haaga i njegove asistente iz Ajaxa, jer ono što se radi u Ajaxu je stvarno fenomenalno.
Vidi… možda se nismo najbolje razumjeli… hajde da probam ovako - meni Poche vuče na osobu koja dobro funkcionira dok nema pritiska, tipa 5-6 mjesto, Europa league, fino izbrusio nekoliko engleskih reprezentativaca (što englezi jako vole, pa otuda i dodatni hype). Ali, pravilo je da kad krene dobro, onda skoče i očekivanja. Ono, daj barem neki kup ili nešto… Ali nekako uvijek kada je trebalo napraviti onaj zadnji iskorak, ekipa mu zapne. 2019. godine otvori im se do finala LP i nakon poraza, ta se ekipa više nije sastavila kako treba, što ga je na kraju i koštalo posla. Ima on itekako kvalitete, da me ne shvatiš pogrešno, ali fali “ono nešto”. Da li je to pozitivna drskost, da li mu smeta rad kad imperativ rezultata visi nad glavom. Ne znam, ali jednostavno me nije “kupio”, ne vidim ga kao osobu pod čijim vodstvom ponovo postati sila koja smo nekad bili. Eto to sam mislio.Poligon10 je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:58Ok sve, i ja sam za Ten Haaga, ali ova analogija sa Parisom je veliki fejl. Nemoj @al bogati ispadati amater jer ne bi trebao biti obzirom da si iskusan i nauk čovjek. PSG je anarhijska tvorevina prepuna velikih vođa koji vode taj čin. Mislim, dovoljno je da ti prstom pokažem na Tuchela i svaki vid kontra-argumentacije pada u vodu.al... je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:46Nadam se da je sa sinoćnjom utakmicom stavljena tačka na ozbiljno razmišljanje o dovođenju M. Pochettina i da će se menadžment ipak iskazati dovoljnu zrelost i uraditi sve da dovede Ten Haaga i njegove asistente iz Ajaxa, jer ono što se radi u Ajaxu je stvarno fenomenalno.
Što se tiče PSG-a u pravu si za “anarhijsku tvorevinu”, ali i tu je Poche sam sebi kriv. Je li morao prihvatiti posao? Nije. Je li znao u šta se upušta - jeste. I znao je da tu ima nekoliko igrača koji imaju posebna prava koja izvlače jer se jarane sa gazdama, da se trenerova ne sluša ni 5% kod transfera, da nema vođe na terenu jer jedno 15 igrača misli da oni trabaju biti “taj”… Jbg, kad potpišeš, preuzeo si na sebe odgovornost i za rezultat i za reputacijski rizik koji nastane ako ne ostvariš zacrtano. To je tako. Tuchelova pozicija, kad si ga spomenuo, je drugačija - ispadanje od nas u LP je nešto što ti se desi na onakav način jednom i nikad više. Tuchela je koštao posla otvoreni rat koji je vodio tokom svoje druge sezone sa SP-om PSG-a, Leonardom, počevši od transfer politike, pa do svega ostalog. Čovjek dobio nogu u trenutku kada je PSG sjedio na vrhu ljestvice svoje grupe u LP.
Kad spomenu Tuchela, ne bih se puno bunio da iskoristimo trenutnu situaciju u Chelsea, ako već ne uspijemo Ten Haaga završiti.
Hm.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Luckhurst kaže da je ETH br 1 na listi al vidjet ćemo još
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma Hag je novi sugurno a ima i finog potencijala u Ajaxu ima finih igraca moze se sta i povest
Zeljeznicar! 1921 !
Meni je paznju privukao ovaj komentar za Rangnicka. Po njihovom misljenju nece imati nikakvu specijalnu ulogu, osim skautinga
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Poketino ne moze ni pertle Tuhelu vezati, pa taj Poketino je za neke prosjecne ekipe i to je maksimum - a kad vec upires prstom u Tuhela PSG covjek ih je odveo do finala Lige prvaka. Poketino bi bio velki korak unazad za United. Covjek nema sampionski gen i ne treba da bude dio ekipe koja napada na velike stvari.Poligon10 je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:58Ok sve, i ja sam za Ten Haaga, ali ova analogija sa Parisom je veliki fejl. Nemoj @al bogati ispadati amater jer ne bi trebao biti obzirom da si iskusan i nauk čovjek. PSG je anarhijska tvorevina prepuna velikih vođa koji vode taj čin. Mislim, dovoljno je da ti prstom pokažem na Tuchela i svaki vid kontra-argumentacije pada u vodu.al... je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:46Nadam se da je sa sinoćnjom utakmicom stavljena tačka na ozbiljno razmišljanje o dovođenju M. Pochettina i da će se menadžment ipak iskazati dovoljnu zrelost i uraditi sve da dovede Ten Haaga i njegove asistente iz Ajaxa, jer ono što se radi u Ajaxu je stvarno fenomenalno.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nismo ni mi ništa bolji od tog Pariza kad je stanje u klubu u pitanju, nit se zna ko pije nit ko plaća, ETH je imao Overmarsa i VdS koji su bili iznad njega i to je jasno uspostavljena struktura i uloge, dok kod nas toga nema, i onda svako vuče na svoju stranu, puno baba kilavo dijete.Poligon10 je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:58Ok sve, i ja sam za Ten Haaga, ali ova analogija sa Parisom je veliki fejl. Nemoj @al bogati ispadati amater jer ne bi trebao biti obzirom da si iskusan i nauk čovjek. PSG je anarhijska tvorevina prepuna velikih vođa koji vode taj čin. Mislim, dovoljno je da ti prstom pokažem na Tuchela i svaki vid kontra-argumentacije pada u vodu.al... je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:46Nadam se da je sa sinoćnjom utakmicom stavljena tačka na ozbiljno razmišljanje o dovođenju M. Pochettina i da će se menadžment ipak iskazati dovoljnu zrelost i uraditi sve da dovede Ten Haaga i njegove asistente iz Ajaxa, jer ono što se radi u Ajaxu je stvarno fenomenalno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije još zvanično, ali evo ga izgleda: http://www.espnfc.com/manchester-united ... nt-****
fudbalski mag
Jedino apsolutni remont ovdje dolazi u obzir. Od glave do pete. Za ovaj klub je najbolje da ne igraju ništa naredne sezone u Evropi i da novi menadžer ima odriješene ruke da krene od nule sa svakom mogućom slobodom. Prekrižiti brat bratu pola rostera, krenuvši od Ronalda pa do ovih djedova i pokušaja od fudbalera ala Telles i AWB. Ukoliko struktura kluba ne pristane na ovakve uslove za novog menadžera i ne prepusti cijeli proces njemu (nadam se Eriku), onda se mogu pripremiti da igraju sa Palaceom za deseto mjesto svake sezone.
To bi bilo to.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Kako god bilo u budućnosti, trenutno se možemo radovati dolasku Erika. Realno po prvi put nakon odlaska Fergusona dolazi proaktivni trener koji će sigurno htjeti igrati fudbal i pobjeđivati sa stilom. Prošlost nas uči da se ne smijemo pretjerano radovati i da ovo nije nimalo lagan i brz proces, tako da se mora dati vremena ovom čovjeku da posloži stvari onako kako on želi. Za nadati se da će imati apsolutne ovlasti sa sportske strane i svu podršku uprave i navijača. Drugačije neće moći uspjeti.
Nazalost ni Ten Hag nije carobnjak, sa ovom ekipom tesko da moze puno. Pogotovo ako uzmemonu obzir da imamo pobunjenike u svlacionici koji svako malo kukaju na metode treninga, kasnije idu losi rezultati i na kraju trener Plato cijenu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.