Houston Rockets
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Houston Rockets
dobro je okrenuse tekmu, vodimo 10 razlike
Lin i Parsons rasturaju, Parsons suta 8/8
Lin i Parsons rasturaju, Parsons suta 8/8
Parsons 10/10, 4/4 za trice
Svaka cast
D-Mo igra dobro
Sad vodimo 17 razlike
Svaka cast
D-Mo igra dobro
Sad vodimo 17 razlike
joj perverzije
26 poena razlike,
Parsons jede sve zivo, sad promasi sut 11/12
Asik double double 10, 10
Lin 21 poen, 9 asistencija, asitencija mu fali za double double, i Harden 17 poena
Ne mogu da vjerujem da ovako lako deremo Dallas, obicno zapnu
26 poena razlike,
Parsons jede sve zivo, sad promasi sut 11/12
Asik double double 10, 10
Lin 21 poen, 9 asistencija, asitencija mu fali za double double, i Harden 17 poena
Ne mogu da vjerujem da ovako lako deremo Dallas, obicno zapnu
rekord ove godine, za cetvrtinu 44 poena
aj oca mi pa ovo je milina gledat, nismo bolje igrali ne pamtim, sve nam zivo ide od ruke 30 poena razlike
aj oca mi pa ovo je milina gledat, nismo bolje igrali ne pamtim, sve nam zivo ide od ruke 30 poena razlike
svaka cast, najbolja tekma sezone, milina ih je bilo gledat, 33 razlike, u zadnjoj cetvrtini druga postava igrala
Parsons igrac tekme 12/13, 6/7 za trice, 32 poena
Sad idemo Dallasu, GSW, i Phoenixu i onda imamo 7 zaredom kod kuce
Playoff nebi trebao doci u pitanje
Parsons igrac tekme 12/13, 6/7 za trice, 32 poena
Sad idemo Dallasu, GSW, i Phoenixu i onda imamo 7 zaredom kod kuce
Playoff nebi trebao doci u pitanje
brooks opet u Raketama
Aarone wlc bek 
dobro je, slabije sutamo ali na poluvremenu gubimo samo 1 razlike.
Haj aBd rijesit cemo opet u trecoj cetvrtini
Haj aBd rijesit cemo opet u trecoj cetvrtini
toooooooo James, prelomismo, poveli smo.
Moramo ovo uzet, Lakersi su dobili
4 minute do kraja, bit ce svega do kraja
Moramo ovo uzet, Lakersi su dobili
4 minute do kraja, bit ce svega do kraja
2 pobjede vise, 2 poraza vise za nas i Lakerse, Utah utakmicu manje, nadam se da ce popusit'.. GS se odmakao ali i oni bi mogli da spadnu za poziciju ako budemo igrali dobro, steta za poraz..
Cuo sam da postoji interes Miamia za T-Maca, bilo bi dobro da zavrsi karijeru, te bar da se nesto osvoji 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja koliko znam oni imaju 15 igraca u rosteru,a nedavno su potpisali Howarda...AA23 je napisao/la:Cuo sam da postoji interes Miamia za T-Maca, bilo bi dobro da zavrsi karijeru, te bar da se nesto osvoji
DOBISMO GS!
Utah izgubila od Bullsa, TO!
6st, place here we come!
6st, place here we come!
Ma Parsons nas izvuceAA23 je napisao/la:DOBISMO GS!
6st, place here we come!
Harden pravi superstar, kad je najgori 20 poena opet postigne.
Nego dobro je, sad klepit Phoenix i lagano
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 09 mar 2013, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mrsko mi traziti po netu , nego kakvi su ovo vasi ugovori sa Linom i Asikom 5-5-14 mil $ bas nesvakidasnji , neznam da sam prije vidjao ovakve ugovore za plate 
S Linom je namjerno takav ugovor napravljen da Knicksi nebi matchirali, jer je bio restricted free agent.Kobe Bryant je napisao/la:Mrsko mi traziti po netu , nego kakvi su ovo vasi ugovori sa Linom i Asikom 5-5-14 mil $ bas nesvakidasnji , neznam da sam prije vidjao ovakve ugovore za plate
Za Asik takodje, da Bullsi nebi matchirali a I da imamo salary cap prostora, da stvorimo finu ekipu za 2 godine, a do tad cemo vidjeti jel Asik vrijedan ostavljanja.
ESPN: Rockets to pursue Andrew Bynum and Josh Smith if Howard rebuffs them
Grantland ace Zach Lowe has a longer look at Houston's unorthodox approach to team-building that **** say will continue this summer with the free-agent pursuit of Dwight Howard -- and Andrew Bynum and Josh Smith if Howard rebuffs them -- to pair with star swingman James Harden.
Grantland ace Zach Lowe has a longer look at Houston's unorthodox approach to team-building that **** say will continue this summer with the free-agent pursuit of Dwight Howard -- and Andrew Bynum and Josh Smith if Howard rebuffs them -- to pair with star swingman James Harden.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Baynum je prevelik rizik , kada je zdrav onda je jack pot , ali vecinom nije zdravalemsa je napisao/la:ESPN: Rockets to pursue Andrew Bynum and Josh Smith if Howard rebuffs them
Howard ce vam samo doci ako bude ne udjemo u PO ili nas pometu pa se Kobe i Howard pobiu medjusobno
Gledajuci Smitha sinoc protiv Bostona, Boga mi mozda i vrijedi max, mada sam bio istog misljena kao i ti.
Radije bi da dovedemo njega nego Bynuma
Radije bi da dovedemo njega nego Bynuma
Josh ne vrijedi max jer nije ozbiljan igrač.Nakon trade deadlinea je podigao igru da zavara neke budale koje će se zaletiti i dati mu max.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.