FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Papak pitarski sa transfermarkta nije upisao Subašiću asistenciju.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Realno i nije ono asistencija. Treba Subašić predriblati 10 igrača i dodati loptu Boji za tap-in kako bi se brojalo kao asistencija.jointunija je napisao/la: ↑18 jul 2021, 13:52Papak pitarski sa transfermarkta nije upisao Subašiću asistenciju.
Ja sam jos uvijek pod utiscima, kakva atmosfera...
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kad Subašić Sedad pokloni dres klocini Škalji tek onda treba očekivati da mu se upiše asistencija.drzgemboadislic je napisao/la: ↑18 jul 2021, 13:59Realno i nije ono asistencija. Treba Subašić predriblati 10 igrača i dodati loptu Boji za tap-in kako bi se brojalo kao asistencija.jointunija je napisao/la: ↑18 jul 2021, 13:52Papak pitarski sa transfermarkta nije upisao Subašiću asistenciju.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ma ne postoje već dugo snimci utakmica na netu, ovi iz arene su poprilično strogi povodom toga. Jedva daju ove izvještaje od 2 minute. Šteta, volio bih napravit kompilaciju ovog smrada i njegovih pomoćnika od sinoć

- kolezeljovac
- Kontakt:
Mustafa Mujezinović me sinoć najviše oduševio. Kakvo preuzimanje odgovornosti, kakav tajming ulaska u duele, driblinzi, sve sve.... Za mene najbolji pojedinac sinoć.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- dubioza144
- Kontakt:
Kaze ljoze treba Luki dat kapitensku, ja Muletu ne bi smio jos oduzet dok je uzeo zaletkolezeljovac je napisao/la: ↑18 jul 2021, 14:31Mustafa Mujezinović me sinoć najviše oduševio. Kakvo preuzimanje odgovornosti, kakav tajming ulaska u duele, driblinzi, sve sve.... Za mene najbolji pojedinac sinoć.

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Imao je brat dobrih poteza sinoc i dizao je publiku, ali jos uvijek ne kontam kako pade izbor na njega. To se pitam od prve pripremne utakmice.dubioza144 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 14:36Kaze ljoze treba Luki dat kapitensku, ja Muletu ne bi smio jos oduzet dok je uzeo zalet![]()

Ja bih Juricica stavio i zamjenik da bude Bojo ili Mekic, ali dok jos prodje malo vremena jer je "novi".
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ljozee da ti i ja preporučimo 10 imena pred sezonu, ni jedan od naših ne bi bio izabran kakvi smo mi...LjoZee je napisao/la: ↑18 jul 2021, 14:41Imao je brat dobrih poteza sinoc i dizao je publiku, ali jos uvijek ne kontam kako pade izbor na njega. To se pitam od prve pripremne utakmice.dubioza144 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 14:36Kaze ljoze treba Luki dat kapitensku, ja Muletu ne bi smio jos oduzet dok je uzeo zalet![]()
Ja bih Juricica stavio i zamjenik da bude Bojo ili Mekic, ali dok jos prodje malo vremena jer je "novi".

Djelovao je baš spreman, lagan na nogama. Iznenadio me pravo.kolezeljovac je napisao/la: ↑18 jul 2021, 14:31Mustafa Mujezinović me sinoć najviše oduševio. Kakvo preuzimanje odgovornosti, kakav tajming ulaska u duele, driblinzi, sve sve.... Za mene najbolji pojedinac sinoć.
Hajlajt večeri je atmosfera. Svi kao jedan. Bukvalno. Ne pamtim kad sam to osjetio..
A jbg.kolezeljovac je napisao/la: ↑18 jul 2021, 14:46Ljozee da ti i ja preporučimo 10 imena pred sezonu, ni jedan od naših ne bi bio izabran kakvi smo mi...![]()

Juricic mislim da je slican Krpicu kada govorimo o tipu kapitena, a to bi nam mnogo znacilo sad. Mujezinovic je slicniji Stilicu, mirniji. Ne gotivim taj tip.
Inace, prosjek godina nase startne postave jucer je 23. i
najstariji je bio Mujezinovic koji ima 28. godina. Utakmicu smo zavrsili sa 5 U-21 igraca, a poceli sa 4.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ali meni najkomičniji slučaj sinoć pred kraj utakmice Zakarić vodi loptu a Mekić se zalijeće sa 20 metara da mu uleti. Tačno se vidjelo da je Zakarić stao i nije smio ni korak više kad ga je vidio. Da ga je pokupio nogu bi mu otkinuo hahahaLjoZee je napisao/la: ↑18 jul 2021, 15:04A jbg.kolezeljovac je napisao/la: ↑18 jul 2021, 14:46Ljozee da ti i ja preporučimo 10 imena pred sezonu, ni jedan od naših ne bi bio izabran kakvi smo mi...![]()
![]()
Juricic mislim da je slican Krpicu kada govorimo o tipu kapitena, a to bi nam mnogo znacilo sad. Mujezinovic je slicniji Stilicu, mirniji. Ne gotivim taj tip.
Inace, prosjek godina nase startne postave jucer je 23. i
najstariji je bio Mujezinovic koji ima 28. godina. Utakmicu smo zavrsili sa 5 U-21 igraca, a poceli sa 4.
Ti si moj Željo, veliki Željo!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kako će Mekić biti "normalan"? Kad mu je Mulalić bio trener u juniorima Želje, i to kapiten mu bio 95. A generacija...
- svrakino1921
- Kontakt:
drzgemboadislic je napisao/la: ↑18 jul 2021, 13:59Realno i nije ono asistencija. Treba Subašić predriblati 10 igrača i dodati loptu Boji za tap-in kako bi se brojalo kao asistencija.jointunija je napisao/la: ↑18 jul 2021, 13:52Papak pitarski sa transfermarkta nije upisao Subašiću asistenciju.

- svrakino1921
- Kontakt:
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Sad protiv Tuzla Citya momci,vase prognoze i misljenje.Po meni trenutno je Tuzla City jaka,ali ako momci ostave zadnji atom snage kao sinoc imamo pravo se nadati povoljnm rezultatu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, kontra, Ramirez, ShojaStojan, voltron30 i 62 gosta.