E moj Ledeni ja razumijem tebe ti mrzis Celik i Zenicu ne znam zasto i ovde pises nebuloze a nikakve veze sa Slobodom nemas cak si prosle sezone uvjeravo ljude na njihov temi da si iz Bihaca pa te otjeraseQuartararo je napisao/la: ↑05 sep 2025, 19:54Sloboda Sloboda Sloboda. Priznaj da navijaš za njih ustvari. Kakav mrtvi Čelik. Ovoliko niko nijedan klub ne spominje kao ti Slobodu. Dan noć. Ali neka tako i treba. Veći i jači klub, dovoljno da se prešaltaš. Miran samo budi zenički maltezeru.BatistutA19 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 19:46A ko je vratio Azmirove dugove onda sto je on napravio i ko ce posle vratit njegove dugove ??? Sto to ne pricas ?
Je li ti stvarno vjerujes da vas nece zavalit u dugove nove i vjerujes mu da nece davat plate na crno i varat za porez .Ti onda nisi sav svoj .
Nama je svedno kad god udjemo ,kad budemo spremni ucicemo ne moze nista na silu ali vi ne znate sta hocete prvo ste pisali yebo ulazak treba stabilizacija pa onda ulazak ,sad se napalili nakon ovog intervjua.Nikakvog vi stava obraza plana cila nemate ,samo kako vjetar tako i vi Ne znate sami sta zelite osim na silu ulazak mutnim radnjama i to vi podrzavate .
Svjestan si ako udjete da cete uci sve kupovinom utakmica i sudija i onda se bunite protiv kriminala sudija saveza koji sami podrzavate ..To ako vam je sreca takav ulazak takav klub slobodno udjite i sve kupite..![]()
Ja nijedan klub ne volim koji radi mutne radnje a vreme ce pokazat sve ko je u pravu bio kad ovaj tzv vlasnik napravi puno vece dugove ali ne razumijem navijace koji to podrzavaju ,doduse njima to jedini on presostalo ,kad ovaj ode vidjet cemo .Ko misli da ce on napravit zdrav klub i ostavit ga zdravog sljedecoj upravi taj je za psihijatrije.