Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Upravo pogledao podcaste pa ljudi koja razlika
Vela nas pohvalio sve top prica i cak je komentarisao utakmice i jasno navijao za nas u prenosu...
Wish go onaj stari odma okrenuo pricu kako smo imali laku grupu kao jaci od rumuna a austrija nista specijalno i da bi srbija se borila za prvo mjesto da je sa njima....
Malo Visko rekao kako je ljubomoran na navijace fanatikose jer oni to nemaju,i kao nema srba u repki nasoj hahaha
Ljubomora
Vela nas pohvalio sve top prica i cak je komentarisao utakmice i jasno navijao za nas u prenosu...
Wish go onaj stari odma okrenuo pricu kako smo imali laku grupu kao jaci od rumuna a austrija nista specijalno i da bi srbija se borila za prvo mjesto da je sa njima....
Malo Visko rekao kako je ljubomoran na navijace fanatikose jer oni to nemaju,i kao nema srba u repki nasoj hahaha
Ljubomora
Skupo brate, ali opet nesto me nostalgija pukla, pogotavo sad kad smo se mi plasirali na Mundijal nesto me vuce da skupljam....
Šta je pogrešno rekao?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odlican podcast sa Velom. A i generalno su mi hrvatski komentatori level iznad srpskih. Pogotovo kad ih uporedim na Sport Klubu, dok je bio SK u BiH.1921ljoze je napisao/la: ↑03 apr 2026, 21:51Upravo pogledao podcaste pa ljudi koja razlika
Ljubomora
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa kako moze tako reci odma ide da smanji nas uspijeh, zaboravljate da nas je luksemburg trpao.....ova nasa repka se dopunjavala u toku kvalifikacija,pa Esmira i Alajbega nije bilo u prvom prozoru protiv rumuna i kipra kuci.....al hajde i vidi se da im je krivo vise su na kraju pricali o Srbiji nego o nama
Vela je kralj,idemo uzivati zajedno sa Hrvatima na SPDamirT je napisao/la: ↑03 apr 2026, 21:59Odlican podcast sa Velom. A i generalno su mi hrvatski komentatori level iznad srpskih. Pogotovo kad ih uporedim na Sport Klubu, dok je bio SK u BiH.1921ljoze je napisao/la: ↑03 apr 2026, 21:51Upravo pogledao podcaste pa ljudi koja razlika
Ljubomora
Kako sam cuo bice 3.5 ili 4 KM. Puno, sto jest, ja sam se nadao da ce biti 2 KM. Znaci da ce trebati oko 2 milje maraka da popunis album, ako budes mijenjao duple.
U novi boj...
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nabijem ih na qrac sve...eno im srpskig igraca sirom evrope kao i hrvatskih nek odu i pitaju zasto ne igrate za BiH?1921ljoze je napisao/la: ↑03 apr 2026, 21:51Upravo pogledao podcaste pa ljudi koja razlika
Ljubomora
Sve drzavno im trn u oku, oni bi sad najradije da se uvede nacionalni kljuc u rep
Takojder posto vidim ima i "nasih" sa pricom oko ljiljana i kao ne treba nosit...njih posebno nabijem vise nego ove prve. Za te ljiljane su ini hrvati i srbi poginuli a kao eto oni ne mogu igrat.
Takodjer, jadni se slomise nosajuci ovu zvanicni zastavu po RS i uzp teritorijama...how yes no
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 03 apr 2026, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ja zato je srbija imala UBER TESKU GRUPU..ispali od Albanije
=\_1921_/=
Panini će biti za SP. Izlaze 01.05.,a kod nas će doći oko 10.05.
Ne znam gdje si to cuo, ali pogresno si cuo.
U novi boj...
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sma reko skupljacu dok ne skupim nas sve
=\_1921_/=
- akisarajevo92
- Kontakt:
ono platis 3KM a unutra samo igraci Iraka, Uzbekistana, Curacaoa i Jordana
Don't believe the hype.
Prodajem 2 karte za Seattle: BiH-Katar; sekcija 105, red K, sjedista 5&6 (9 redova od terena). Na Fifi Marketplace sam stavio 2k po karti ali nekom nasem prodajem za 1k po karti. Moze PP.
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 03 apr 2026, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ne vjerujem, trenutno su u pretprodaji kutije sa 50 paketića 75€, a sa 100 paketića 150€.
Ja očekujem 3 KM, ni manje ni više.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Ja isto hocu da skupljam. Al brate moj, 4 km za 7 slicica je uzas.
1946-1987
I još kažu da će biti 980 sličica u albumu.invincible1921 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 22:20Ja sma reko skupljacu dok ne skupim nas sveonda cu vidjet kaka je situacija, ako bude malo falilo onda cu ganjat sve, ako ne ..pisaj ga, nek smo mi svi na broju
![]()
Jel iko ide u kanadu od forumasa?
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, debug, ebi46, General505, HariTz, izdzezveubrazil, LukavacBHF, NeckoPD, rukometubih23, trunks1946 i 101 gost.