Drug kakav je gol ja samo pratim text nema slike ???majestic24 je napisao/la:Goooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll. Koja golcina Ibre. Bravo majstore. Gdje onaj sta kaze da ibre nema u velikim utakmicama
ma pusti ih ,,neisplati se na budale trositi tastaturu,,,,,IBRO LEGENDO;;;majestic24 je napisao/la:Goooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll. Koja golcina Ibre. Bravo majstore. Gdje onaj sta kaze da ibre nema u velikim utakmicama
Uzeo loptu na svojoj polovici pretracao do 16-erca,izbacio 2 igraca unire-e jednim pokretom,usao u kazneni prostor i onda sutirao desnom nogom gotovo pod raslje.ala_juve_tm87 je napisao/la:Drug kakav je gol ja samo pratim text nema slike ???majestic24 je napisao/la:Goooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll. Koja golcina Ibre. Bravo majstore. Gdje onaj sta kaze da ibre nema u velikim utakmicama
vise je bio onako kao lob nego jak sut, u stilu messijamajestic24 je napisao/la:Uzeo loptu na svojoj polovici pretracao do 16-erca,izbacio 2 igraca unire-e jednim pokretom,usao u kazneni prostor i onda sutirao desnom nogom gotovo pod raslje.ala_juve_tm87 je napisao/la:Drug kakav je gol ja samo pratim text nema slike ???majestic24 je napisao/la:Goooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll. Koja golcina Ibre. Bravo majstore. Gdje onaj sta kaze da ibre nema u velikim utakmicama
E hvala drug na informacijimajestic24 je napisao/la:Uzeo loptu na svojoj polovici pretracao do 16-erca,izbacio 2 igraca unire-e jednim pokretom,usao u kazneni prostor i onda sutirao desnom nogom gotovo pod raslje.ala_juve_tm87 je napisao/la:Drug kakav je gol ja samo pratim text nema slike ???majestic24 je napisao/la:Goooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll. Koja golcina Ibre. Bravo majstore. Gdje onaj sta kaze da ibre nema u velikim utakmicama
Pa veceras mu niko nista ne mozeharishp je napisao/la:Ibro malo odmara,''samo''asistencija za treci gol.
Bez premca najjaci igrac na balkanu19TM87 je napisao/la:ibro bez premca najaci igrac hajduka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.