Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zlatan Muslimović
al ako neko zasluzuje da igra iz kineske lige, pa gdje onda kineska repka zasto oni nisu u vrhu svjetskog fudbala, licno ja bih vise volio harisa seferovica kao treceg napadaca nego muslimovica, misketa nek zove jos ove kvalifikacije i onda vozdra
- molotovljev
Mislim da se sada situacija potpuno mijenja, i da ovaj Misketov dolazak u Zlatanov klub ide u njegovu korist.Dado je napisao/la:Nemogu da vjerujem da je prica o Muslimovicu zavrsila na 4. strani ovog foruma dok se prasina oko Misketovog prelaska u isti klub jos ne stisava. Nemogu isto da vjerujem da niko ni ne otvara pitanje da li Zlatana treba vratiti u reprezentaciju. Ako Pape pozove Misketa, a velika je vjerovatnoca da hoce, kompletna logika kojom je otjerao Zlatana pada u vodu.
Realno gledajuci trebaju nam oba igraca i mada imamo nekoliko zamjena za Misketa, nemamo ni jednu zamjenu za Ibisevica i Dzeku, barem ne u formi u kakvoj je Zlatan koji razara za svoj klub, koliko god da je sam klub u nizoj kategoriji.
Neznam sta drugi misle ali me cisto zanima kako ce Pape pojesti ono sto je rekao sa pozivanjem Misketa.
Podsjetimo se veze iz Wolfsburga (Miske-Džeko) i Hofenhajma (Sejo-Vedo), znamo kako je to funkcionisalo..
Ne sumnjam da će saradnja (Miske-Zlatan) biti na istom tom nivou, te će tako naša reprezentacija
dobiti dva zlatna džokera, koji sigurno mogu donijeti prevagu i osvježiti naš ofanzivni red.
Iskreno, ovaj dvojac očekujem već protiv Grčke, zavisi sve kako se rezultat bude kretao.
F.K.SARAJEVO
Kineska liga počinje tek u Martu tako da je teško da će oni bit u nekoj takmičarskoj formi , pogotovo Miske... Naravno nastavak kvalifikacija je druga priča , čak bi oni mogli i igrati od početka u utakmici protiv Latvije koja se igra u junu pogotovo zato što će većina igrača već par sedmica biti na odmorima jer sezona će biti završena.molotovljev je napisao/la:Mislim da se sada situacija potpuno mijenja, i da ovaj Misketov dolazak u Zlatanov klub ide u njegovu korist.Dado je napisao/la:Nemogu da vjerujem da je prica o Muslimovicu zavrsila na 4. strani ovog foruma dok se prasina oko Misketovog prelaska u isti klub jos ne stisava. Nemogu isto da vjerujem da niko ni ne otvara pitanje da li Zlatana treba vratiti u reprezentaciju. Ako Pape pozove Misketa, a velika je vjerovatnoca da hoce, kompletna logika kojom je otjerao Zlatana pada u vodu.
Realno gledajuci trebaju nam oba igraca i mada imamo nekoliko zamjena za Misketa, nemamo ni jednu zamjenu za Ibisevica i Dzeku, barem ne u formi u kakvoj je Zlatan koji razara za svoj klub, koliko god da je sam klub u nizoj kategoriji.
Neznam sta drugi misle ali me cisto zanima kako ce Pape pojesti ono sto je rekao sa pozivanjem Misketa.
Podsjetimo se veze iz Wolfsburga (Miske-Džeko) i Hofenhajma (Sejo-Vedo), znamo kako je to funkcionisalo..
Ne sumnjam da će saradnja (Miske-Zlatan) biti na istom tom nivou, te će tako naša reprezentacija
dobiti dva zlatna džokera, koji sigurno mogu donijeti prevagu i osvježiti naš ofanzivni red.
Iskreno, ovaj dvojac očekujem već protiv Grčke, zavisi sve kako se rezultat bude kretao.
Razumijem da neki podcjenjuju kinesku ligu ali nemislim da bi trebali podcjenjivati pojedine igrace koji igraju toj ligi kao npr Anelka, Drogba, Lucas Barrios te treneri kao Marcello Lippi ili Batista. Ljudi ne zaboravljaju igrati lopte samo zato sto odu u Kinu.
Pa naravno , uzet ćemo za primjer Drogbu koji je još uvijek u formi i može igrati na visokom nivou.. Zato još uvijek igra za Obalu Slonovače , mislim , ipak je prije samo godinu dana igrao za Chelsea i praktično im donio Ligu Prvaka..Dado je napisao/la:Razumijem da neki podcjenjuju kinesku ligu ali nemislim da bi trebali podcjenjivati pojedine igrace koji igraju toj ligi kao npr Anelka, Drogba, Lucas Barrios te treneri kao Marcello Lippi ili Batista. Ljudi ne zaboravljaju igrati lopte samo zato sto odu u Kinu.
Kod: Označi sve
Čelnici kineskog Guizhou Renhea jučer su zadovoljno trljali ruke tokom pripremne utakmice koju je njihov klub odigrao protiv momčadi iz druge lige Kine.
Kako i ne bi, kada su njihove najveće akvizicije iz proteklih godinu dana, Zlatan Muslimović i Zvjezdan Misimović, nosili cijelu momčad do velike pobjede od 6:0.
Zvjezdan Misimović pogađa već za 1:0, a u listu strijelaca se za četvrti gol Guizhou Renhea upisuje i Zlatan Muslimović.
Da će popularni "M&M" tandem očigledno u sezoni koja predstoji biti jednim od najubojitijih napada kineske lige, pokazuje činjenica da su pored golova, Muslimović i Misimović upisali i asistencije, Zlatan jednu, a Zvjezdan dvije.
Novu pripremnu utakmicu Guizhou Renhe igra već prekosutra, a prvi službeni izazov koji će Zvjezdan Misimović i Zlatan Muslimović imati u ovoj godini je utakmica grupne faze Lige Šampiona Azije 27. februara protiv japanskog Kashiwa Reysola. U grupi "H" ovog takmičenja pored pomenutih ekipa nalaze se još i južnokorejski Suwon i australski Central Coast Mariners.
Podsjećamo, novo kinesko prvenstvo počinje 8. marta, a u Guizhou Renheu ne kriju kako žele biti jednim od glavnih kandidata za vrh tabele.Re: Zlatan Muslimović
Ima li nade da ce ovaj ikad dobiti poziv za repku?
....
Dok Pape Ferguson poziva Višću ko napadača, nemaxinxee je napisao/la:Ima li nade da ce ovaj ikad dobiti poziv za repku?....
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Sjajni napadač nakon poraza u ALP
Muslimović: Zvjezdan je sjajan igrač, to svi znaju
tekst i video
http://sportsport.ba/ino_fudbal/muslimo ... aju/101951
Muslimović: Zvjezdan je sjajan igrač, to svi znaju
tekst i video
http://sportsport.ba/ino_fudbal/muslimo ... aju/101951
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Trenutno nas najbolji treci spic i covjek koji mora imati poziv u repku.
Ljudina, nije ga ciro bezveze zvao Tarzan.
Ljudina, nije ga ciro bezveze zvao Tarzan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Cestitam Zlatane,samo tresi protivnicke mreze 
Prekrasan gol Muslimovića za Guizhou, stativa Misimovića
http://sportsport.ba/ino_fudbal/prekras ... ica/102326
Pape treba da iznese neki opravdan razlog zasto Muslimovicu nesalje poziv za repku!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/prekras ... ica/102326
Pape treba da iznese neki opravdan razlog zasto Muslimovicu nesalje poziv za repku!
-
deni_m1312
- Kontakt:
Kad se plasiramo na SP treba ga obavezno pozvati, on bi dole poginuo kad bi imao priliku da igra ! 
Treba ga pozvati vec za sljedecu tekmu i ostatak kvalifikacija! On i Miske bi putovali zajedno i bilo bi im lakse. Nama treci napadac nedostaje i Dzeko,Vedo & Zlatan se mogu rotirati u zavisnosti od utakmice i prilika.deni_m1312 je napisao/la:Kad se plasiramo na SP treba ga obavezno pozvati, on bi dole poginuo kad bi imao priliku da igra !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima tarzan mjesta u reprezntaciji. Volio bih da ga pozove za sljedece utakmice, zasluzio je to.
- The_Target
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Meni nije jasna jedna stvar..nemamo nijednog napadaca na klupi, misimovic moze dobiti poziv da dodje iz kine, a zlatan ne moze ? A ponavljam, nemamo rezervnog napadaca..dje je tu logika ? Il papetu zlatan nema vise kvalitet za repke, a to nije istina sigurno, jer je dobar za klupe..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
JerryLouis
- Kontakt:
Zlatanee, Zlatanee, Zlatanee zlatni sine bosanskii .. Znam da je ovo Marjan govorio kad je Bajramovic zabio u Genku, ali ... Stvarno ne razumijem Susica, Zlaja je moj najdrazi igrac u repki i bilo mi je pravo krivo sto Muslim nije bio na spisku za Grcku. Kada vec zove Misimovica (svakako sam za to, jer jedan je tata Miske), ne vidim problem zasto nebi i Zlaja dolazio sa Misketom.
Mnogo bi nam znacio u napadu, ustvari mnogo ce nam znaciti, jer se nadam da cemo uskoro popularnog Baburu gledati u njemu najdrazem dresu.
Mnogo bi nam znacio u napadu, ustvari mnogo ce nam znaciti, jer se nadam da cemo uskoro popularnog Baburu gledati u njemu najdrazem dresu.
Zavali ga Muslim momacki, zasluzio je poziv !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Pitanje je koliko bi Muslimovic sjedio na klupi. Iskreno se nadam, da ako se kvalifikujemo da bude i Muslimovic putnik.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.