Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

Sta fali Djedi? novi Ginobiidelpiero20 je napisao/la:Ako se pod kradjom podrazumjeva Leon Radosevic ili Nihad DjedovicLBJ MVP je napisao/la:Ono mi Spursi 59. pick imaju.Mogli smo opet kakvu krađu napravit
U cetvrtak u 19h po njihovom vremenudema je napisao/la:kad je draft,ima li kakvih informacija
stipe,sta mislis hoce li Bullsi uradit kakav trade da dovedu neki visok pick.Ima nekoliko ekipa koje su voljne trade pick za provjerene igraceStipe je napisao/la:U cetvrtak u 19h po njihovom vremenudema je napisao/la:kad je draft,ima li kakvih informacija
Ovog malog Machada sa IONE sam gledao na 2 utakmice ove sezone... hm, svi ga fale, od novinara do fanova. Meni, iskreno, se nije bas nesto svidio... prenizak je 178cm, nema suta, ali odlican osjecaj za asistenciju... ne kazem da nece biti igrac ali eto meni je nesto nije svidio...Carlo je napisao/la:scott machado i acy quincy mogli bi biti velike krađe obzirom da će završiti u drugoj rundi.
Po internetz kruzi da su bulls-i ponudili luol deng-a i 29 pick za wrighta, biendrasa i 7 pickdema je napisao/la:stipe,sta mislis hoce li Bullsi uradit kakav trade da dovedu neki visok pick.Ima nekoliko ekipa koje su voljne trade pick za provjerene igraceStipe je napisao/la:U cetvrtak u 19h po njihovom vremenudema je napisao/la:kad je draft,ima li kakvih informacija
Ako je ovo istina, ja presretan!!!Stipe je napisao/la:
Po internetz kruzi da su bulls-i ponudili luol deng-a i 29 pick za wrighta, biendrasa i 7 pick
Na vasu zalost ovo nije 2k12 ili nesto tako vec real life i nece se ljudi odreci igraca koji je bio ROY prije 2 sezone i 5.picka radi Denga koji ima dobre sanse da propusti dobar dio sezone...dema je napisao/la:obe ove spekulacije nisu lose.S tim sto sam citao da Bullsi traze combo guarda kako to oni zove tj da moze obe pozicije igrat.Onda po toj logici bi Evans mogao doc uz onda 5 pick i vjerovatno Barnesa.Onda bi to bila mlada ekipa imali bi sezonu bez DR1 da se malo uigraju i plus bi mogli i kakvog veterana dodat na to.
Pa nismo mi to izmislili, vec se tako pise.delpiero20 je napisao/la:Evans i peti pick za Denga??'? WTF???
Malo realnosti ne bi skodilo jer nisu ni Kingsi sisali vesla
Pa dobro..naravno da nisteBIHfan je napisao/la:Pa nismo mi to izmislili, vec se tako pise.delpiero20 je napisao/la:Evans i peti pick za Denga??'? WTF???
Malo realnosti ne bi skodilo jer nisu ni Kingsi sisali vesla
ma ne znam tako se pise.vjerovatno su samo traceviSlatinash_7 je napisao/la:Na vasu zalost ovo nije 2k12 ili nesto tako vec real life i nece se ljudi odreci igraca koji je bio ROY prije 2 sezone i 5.picka radi Denga koji ima dobre sanse da propusti dobar dio sezone...dema je napisao/la:obe ove spekulacije nisu lose.S tim sto sam citao da Bullsi traze combo guarda kako to oni zove tj da moze obe pozicije igrat.Onda po toj logici bi Evans mogao doc uz onda 5 pick i vjerovatno Barnesa.Onda bi to bila mlada ekipa imali bi sezonu bez DR1 da se malo uigraju i plus bi mogli i kakvog veterana dodat na to.
Kradja drafta bi mogao biti Drummond,vec je nisko pao na mocku,jos su ljekari rekli da ima problema sa ledjima,ako se to pokaze kao netacno,ekipa koja ga izabere ima monstera...Najveci faliure bi mogao biti Kidd-Gillchrist koji je krilo loseg suta,sa velikom zeljom za pobjedom,sto ga stavlja na visoko mjesto na mocku a igracke kvalitete mu i nisu bas na tom nivou..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.