Novak Đoković
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Novak Đoković
Bolje se povući nego izgubiti glatko od Rodžera ili Endija...
Ko i čitave ove godinebajern100 je napisao/la:Bolje se povući nego izgubiti glatko od Rodžera ili Endija...
Nego ,bitno se sad dobro oporaviti za London pa im prirediti završno karanje ove godine.Da ga ne zaborave
"Indija,Pakistan..."
Realno je rekao, onakvog bi ga rutinski i Tsonga dobio, a kamoli ovakvi Roger i Andy.
Mec izmedju Rogera i Andya ce biti finale prije finala, pobjednik tog meca ce uzeti titulu.
Mec izmedju Rogera i Andya ce biti finale prije finala, pobjednik tog meca ce uzeti titulu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Joj dukserice kod Novaka,nikako da dodje kod nas u shopove. 
Uvek obolim zbog njegovih ST dukseva.
Uvek obolim zbog njegovih ST dukseva.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sa nekima od najboljih ikada u svojim sportovima.
[youtube][/youtube]
Najbolji srpski sportista sutra dolazi u BL
http://www.24sata.info/sport/tenis/7930 ... -Luci.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.24sata.info/sport/tenis/7930 ... -Luci.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Indija,Pakistan..."
Divan govor Novaka. I ovaj put je dokazao svoju ljudsku velicinu. Jos jednom potvrdio da sve drzave bivse Juge osjeca svojim,.. U par navrata se zahvalio Bosni i Hercegovini, bez da je dijeli na entitete i narode. Zalosno je sto se ovo uopste mora napominjati, ali treba radi nekih usijanih glava. Svaka afirmacija ljudskosti je pozitivna.soba 39 je napisao/la:Najbolji srpski sportista sutra dolazi u BL
Nagrada je zavrsila u pravim rukama. Ljudska i sportska velicina. Svaka cast!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Upravo to htjedoh napisati. Svaka mu cast!Valencia je napisao/la:Divan govor Novaka. I ovaj put je dokazao svoju ljudsku velicinu. Jos jednom potvrdio da sve drzave bivse Juge osjeca svojim,.. U par navrata se zahvalio Bosni i Hercegovini, bez da je dijeli na entitete i narode. Zalosno je sto se ovo uopste mora napominjati, ali treba radi nekih usijanih glava. Svaka afirmacija ljudskosti je pozitivna.soba 39 je napisao/la:Najbolji srpski sportista sutra dolazi u BL
Nagrada je zavrsila u pravim rukama. Ljudska i sportska velicina. Svaka cast!!
Izdržati, to je temelj vrline!
novak je ljudina! sjećam se da ga je na nekom turniru mislim u americi spiker najavljivao i rekao da je iz hrvatske na što se on nasmijao i ispravio ga i rekao srbin hrvat sve je to isto. to govori da nije opterećen glupostima već posvećen sportu 120% zato i ima ovakve strašne rezultate. ovakvih sportista treba sve više i više sa naših prostora a ovi postojeći neka se malo ugledaju na njega.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
trebao je svratiti na ovaj forum kad je igrao ljetos finala u wimbledonu i new yorku pa da vidi koliko ga "vole"
poslacu mu na njegov profil par postova od virtu4l i jos dvadestak njih,cisto da covjek zna da ta ljubav nije obostrana i da se ne zanosi glupostima....i da vidi da to nije navijanje za protivnika,vec ona cista,bolesna mrznja
poslacu mu na njegov profil par postova od virtu4l i jos dvadestak njih,cisto da covjek zna da ta ljubav nije obostrana i da se ne zanosi glupostima....i da vidi da to nije navijanje za protivnika,vec ona cista,bolesna mrznja
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Dule 078 je napisao/la:trebao je svratiti na ovaj forum kad je igrao ljetos finala u wimbledonu i new yorku pa da vidi koliko ga "vole"![]()
![]()
20 ljudi nije jednako BiH
FORZA MARŠAL !!!
Ili da ti ja postavim stotinjak komentara gdje mu se zeli sreca i sve najbolje, cak sam vec dugo vremena u njegovoj grupi gdje se covjek non top javlja, i vjeruj mi da nisam jedini bosanac. Svi mi znamo da nas ima bolesnih ali isto tako ima ljudi dobre volje i bez mrznje, sta je bilo bilo je, ne smije se zaboraviti ali treba nastaviti zivjeti.Dule 078 je napisao/la:trebao je svratiti na ovaj forum kad je igrao ljetos finala u wimbledonu i new yorku pa da vidi koliko ga "vole"![]()
![]()
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
pa eto,vrati se na ovaj forum u jul i avgust pa vidi kakav je odnos jednih i drugih...jedno 2% za njega,a 98%protiv...nije to problem,postovi ostaju......
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Dosta je i 2 %.Bolje nego nista.A Duleje li tebi to drago sto je samo 2%.Navijaj i ti za njega pa neka nas bude vise.Ne moras se toliko bas radovati cinjenici da ima dosta onih koji ga mrze.Meni je licno drag,ali sam oduvijek navijao za federera i uopste ne mrzim Novaka radi toga,a ti ako ga mrzis to je tvoj problem.Dule 078 je napisao/la:pa eto,vrati se na ovaj forum u jul i avgust pa vidi kakav je odnos jednih i drugih...jedno 2% za njega,a 98%protiv...nije to problem,postovi ostaju......
BosnaE
zasto bih ja mrzio novaka?!
nisam ni neki fan,ali drago mi je kad osvoji neki grand slam
nisam ni neki fan,ali drago mi je kad osvoji neki grand slam
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kolko Novak ima GS i mastersa ?
3,10 cini mi se.samosarajvo je napisao/la:Kolko Novak ima GS i mastersa ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
samosarajvo
- Kontakt:
pa samo ove godine je osvojio 3 GS, mislim da je imao 1 ili 2 prije toga, nisam siguran.Devil je napisao/la:3,10 cini mi se.samosarajvo je napisao/la:Kolko Novak ima GS i mastersa ?
I jesi u tih 10 racunao 5 od ove godine ili je vec uracunato ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.