Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Bilal
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la Bilal » 29 jun 2010, 13:57

Ne dosadjuje se napad kod nas, velikih ekipa ;)
A sta mislis kako je napadacima iz ovih malih ekipa kad neprime nijednu loptu na utakmici protiv boljih ekipa?
Evo npr. crtani nama nisu zaprijetili, a jedna su od "boljih" ekipa. Mozes misliti te dosade za njihove napadace :lol:
Nas golman jos nije imao posla od pocetka prvenstva, kapiten nam se svaku utakmicu zali sto nema lopti :D
Izgleda da necemo imati utakmicu da valja dok se sa vama nesretnemo ;) ali cemo i vas dobiti, kad su mogli portugalski drugoligasi, mozemo i mi :mrgreen:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 29 jun 2010, 14:12

ma nije problem sto nema lopti,bude lopti i svaki napadac dobije po nekolko,al on bi svaku nasebe uzeo i cimn nije tako nevalja,a imamo problema sa menagerima,to je u fazi rjesavanja,a jos on bio pomocni al eto dao je otkaz i prodali ga i sacemo bit bolj
i jucer taman napad iammo 90 % gola samo da je gurne kojim god hoce pasom i da nemogu nista on s 30 metara iz coska opali,pa sta si ;) eto djabe se iznerviro sinoc,al makar je taj problme rijesen i ubrzo cete dobit konkurenciju :D
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 jun 2010, 14:17

elninho_resTO je napisao/la: jesil to ti menager,i ako jesi i ako nisi prenesi mu,od sveg ssrce vam hvala sto ste ga uzeli a u njegove kvalitete cete se uvjeriti,al povas je bolje da ga stavite u odbranu i nedate mu da mrda-znaci to je tip igraca koji mora da ima loptu kod sebe,kakav cristianosvaka lopta mora ic nanjega il ekipa nije slozna,naravno ocekujte u toku meca pohvale na njegov rating od strane njega samog,znaci bukvalno svaki put imam tolko asist i golova,iako je tim mogo imat 3put vise samo da neakdd doda,al erto uvjericete se al moze on i scentra sutat njemu ne predstavlja problem,al eto necu vise,zapitaces se sta si soveo u klub,sve ecs vidjet i hvala ni milioncicu koji smo dobili zanjega,ulozicemo u vece plate i pokojeg igraca
Bilal podsjeća li te ovo na nekog :lol:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 jun 2010, 14:36

napadaci dobiju loptu, i veznjaci krenu u napad.. ali su toliko slabi i ne znaju igrati da im moji vezni uzmu prije nego sto dodju do nas na centar.. bude par onih daleki lopti ali ebo to kad skoro svaku pokupim.. ja hocu duel gdje ce moj cuvar povuci loptu za sobom a ne odma ko piiii da je prebacuje u defanzivu ili pokusava nesto bacati passove nekakve..

da, pobjedili su nas portugalski drugoligasi kod kojih jedno 7 njih ima speed 60-70+.. da, pobjedili su nas 4:1, a mi deremo ovdje u bih ligi ekipe sa istim skilovima kao i mi sa preko 5-6-7:0.. i uporedite gol razlike zamjeva i bosne.. istina, vi ste igrali sa Cartoonsima, ali igrali smo i mi sa Walterom, a razlika je 10..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 jun 2010, 14:46

Ma dobro pusti to, mi nismo jos gola primili :mrgreen:
Mi smo sinoc dali 3 brzinska gola i do kraja se zajebavali. Ali svakako bice gusta utakmica izmedju nas i vas ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 jun 2010, 15:10

naravno da ce biti to prava predstava, ja se licno nadam da ce biti puno golova..

nasi juce dali 5 golova u prvom polu i planirali smo da oborimo rekord od 7 golova koji drzimo mi Bosnia i vi Zmajevi, ali jbga, nije bilo vise zanimljivo niti smo bili pretjerano zagrijani.. :)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 29 jun 2010, 17:00

Italia je napisao/la:naravno da ce biti to prava predstava, ja se licno nadam da ce biti puno golova..

nasi juce dali 5 golova u prvom polu i planirali smo da oborimo rekord od 7 golova koji drzimo mi Bosnia i vi Zmajevi, ali jbga, nije bilo vise zanimljivo niti smo bili pretjerano zagrijani.. :)
imi smo dali 7 golova,zato ssss...hvala z ono na forumu :D
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 jun 2010, 17:33

kad ste to vi dali? :lol: np. ;) :mrgreen:

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 29 jun 2010, 19:36

Italia je napisao/la:kad ste to vi dali? :lol: np. ;) :mrgreen:
Dali su codba.net-u 7 komada u proslom kolu :DNama je sinoc falio 1 gol za taj rekord :twisted: :evil:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 jun 2010, 19:39

jel problem kada pisete "nama" da posle toga dodate ime svog kluba jer stvarno ne znam gdje svi igrate radi razilicitih nickova :mrgreen:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 29 jun 2010, 20:20

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ma ugl smo svi kamikaze,biosnia,ljlljani i zmaj ima i jedna vuvuzela meni se cini
"BEEN THERE WON THAT"

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 30 jun 2010, 00:11

elninho_resTO je napisao/la:ma nije problem sto nema lopti,bude lopti i svaki napadac dobije po nekolko,al on bi svaku nasebe uzeo i cimn nije tako nevalja,a imamo problema sa menagerima,to je u fazi rjesavanja,a jos on bio pomocni al eto dao je otkaz i prodali ga i sacemo bit bolj
i jucer taman napad iammo 90 % gola samo da je gurne kojim god hoce pasom i da nemogu nista on s 30 metara iz coska opali,pa sta si ;) eto djabe se iznerviro sinoc,al makar je taj problme rijesen i ubrzo cete dobit konkurenciju :D
1.ajde ba alene neseri :D :D :D jesam trazio lopte to priznajem :shock: :shock: :shock: :shock: i dobio sam jednu ili dvije :mrgreen: :mrgreen: i to kad sam suto sa 30 m :o :o :o
bio je prazan go :lol: :lol: a i ni ti ni argus niste bili otkriveni :cry: :cry: :cry: ali im je brz golman pa je nekako :?: :?: :?: stigo
2.kad sam osuto vi ste odma poceli nes na chatu bla bla bla :!: :!: :!: :!: ˙(a argusu nista nekazete kad je bio sam pred golom i pored osuta :!: :!: :!: :!: ) tad sam ja rekao zbog nesloge da cu prec u drugi klub :!: :!: i tako je i bilo :!: :!:
3. kod ljiljana cu igrat beka 8-) 8-) 8-) jer mi je bolje beka 8-) 8-) igrat neg spica zbog blokada :roll: :roll:
4. a i ti na chatu pises mozes meni,mozes meni :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!! jes da sam i ja :oops: :oops: :oops: :oops: takav ali ja bar 2 -3 puta trazim pa se okanim
5.ako se nedodajem kako onda to da argus i ti dobijate lopte od mene :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

6.i to sto kazem kolko imam golova :!: :!: :!: :!: i asistencija :!: :!: :!: :!: nije vasa briga :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (samo za tebe)5 golova :!: :!: :!: 5 asist :!: :!: :!: :!: 1 mom :!: :!: :!: :!: :P
7.BY-BY necu vise da se svadjam :!: :!: :!: :!:
I sretno u PONEDELJAK :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :shock:

Uh bogati sta sm ovi smajlica naredo

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 jun 2010, 01:00

kad gledate ko ce dati gol ili asistenciju upisati naravno da necete napraviti nikakav uspjeh.. ali opet, niste vi krivi sto nemate managera, i mi cemo ostati na jedan period pa cemo se naci u istoj situaciji.. ali zna se ko gdje i kako igra.. okasni se corava posla Micron, ti si napravio account kao bek i drzi se toga.. sta ces u napadu bogati? pa tebi skilovi padaju u minus jebte od penala..

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 30 jun 2010, 10:13

Italia je napisao/la:kad gledate ko ce dati gol ili asistenciju upisati naravno da necete napraviti nikakav uspjeh.. ali opet, niste vi krivi sto nemate managera, i mi cemo ostati na jedan period pa cemo se naci u istoj situaciji.. ali zna se ko gdje i kako igra.. okasni se corava posla Micron, ti si napravio account kao bek i drzi se toga.. sta ces u napadu bogati? pa tebi skilovi padaju u minus jebte od penala..
ma i negledam to tolko ali kad od muhe slona naprave onda ...........
nama su akcije uvijek na mene ili alena isle pa mi ubacujemo argusu ali u zadnje vrijeme ni ja ni on nismo oddbijali lopte 1-2 na tekmi oni preskakali igru i isli na argusa

aa i igracu beka sad da nebi blokade dobivao i odma derbi protiv crtani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pa se nadam da cu se pokazati

i jeli ovaj strauss moj menager amsal

aa ja se nadam da cu opravdat ocekivanja i vidice u ljiljanima da nisam takav kako me alen prestavio :D :D :D :D :D :D

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 30 jun 2010, 12:18

Micron samo 98 smajlija trebao si ba to zaokruziti :D :D ;)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 jun 2010, 12:25

koja budala je ovo mogla brojati :lol:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 30 jun 2010, 12:28

Italia je napisao/la:koja budala je ovo mogla brojati :lol:
ja :D kada vec pitas Duffy :P
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 jun 2010, 12:31

ti? nemoj srat :lol: :lol: :mrgreen:

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 30 jun 2010, 14:18

CLS je napisao/la:Micron samo 98 smajlija trebao si ba to zaokruziti :D :D ;)
xD

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 30 jun 2010, 14:23

necu da se svadjam,al kako meni nesmeta kad nedobijem loptu,i nepravim belaje odma ako je nisam primio,a ti odma neaslozni ovo ono,i sta ia veze sto je argus fulio,nije poenta sto je fulio on je bio sam pred golom,i mi slis da on nije ciljo u go..al eto ...sretno tebi.i da te pitqam kome si prewpustio privatni forum?radujem se mecu protiv vas menagera smo dobili i sad idemo opet uzlaznom putanjom do duela s zmajevima :D
"BEEN THERE WON THAT"

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.