Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Baš se omaklo kontroliti. Sutra se haos nastavlja. 

meni se cini da je ovo oko suspenzije zavrsena stvar,ne bi siroki prokocko toliko bodova,ne bi borac ceko zadnji minut za rjesavanje problema oko suspenzije...a mozda sam skepticančamac je napisao/la:Ma izgleda da je ova liga pred raspad obzirom na dešavanja u Savezu pa više niko ne vodi računa o rezultatima.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Cekaj te ljudi jel meni dobro gledam rezultate i u vjerovali ili ne moji oci vide da cak u 5 utakmica domacini nisu pobijedili pa mi pomozite

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Nikad teža situacija nije bila. Volio bi da griješim, ali bojim se da smo mi izgleda bili prvi ('46.) i zadnji (2010) koji su u titulu uzeli u ovoj državi. Ako si pratio medije danas mogao si čuti da kmetovi izgleda napuštaju Savez bez obzira na suspenziju UEFA-e. To je automatski raspad lige. Igrat će se naravno i bez papaka i vjerovatno izlaziti u Evropu, ali je to veliki korak nazad. Nažalost, ko i kako vodi fudbal u ovoj državi, bolje nismo ni zaslužili.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
sutra nas tri pozitivna rezultata za goste djele od historijskog uspjeha u PL BiH
koliko znam, nikad se nije desilo da gosti u svakoj utakmici jednog kola ostanu neporazeni
koliko znam, nikad se nije desilo da gosti u svakoj utakmici jednog kola ostanu neporazeni
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Ma koji je raspad lige ako oni napuste savez i sta ce to liga ispastati zbog njih,mislim koju to oni ekipu imaju osim Borca da kazes e bit ce promjena ako ove ekipe ne bude ili bude ...ostali im se svi i onako bore za opstanak pa ce prije ili kasnije otici ko neki faktori nek idu,igrat ce al fildzan ligu,manite se suplje gdje Borac da ode znacilo bi da ce se raspast,s kim da igraju sa Kozarom za kup aslamačamac je napisao/la:Nikad teža situacija nije bila. Volio bi da griješim, ali bojim se da smo mi izgleda bili prvi ('46.) i zadnji (2010) koji su u titulu uzeli u ovoj državi. Ako si pratio medije danas mogao si čuti da kmetovi izgleda napuštaju Savez bez obzira na suspenziju UEFA-e. To je automatski raspad lige. Igrat će se naravno i bez papaka i vjerovatno izlaziti u Evropu, ali je to veliki korak nazad. Nažalost, ko i kako vodi fudbal u ovoj državi, bolje nismo ni zaslužili.
Ove sve stvari oko odcjepljenja folova golova od drzave pa do ovih saveza je malo dizanje tamosnjih stanovnika pred izbore od doticnog koji se po obicaju prije svakih izbora digne sa tom pricom,i cim on ostane u fotelji ide stara prica,tako da bez frke mislim ne odgovara ni njima da napuste ligu jel im klubovi nigdje nece moci igrati izlaziti niti ce oni imati kakve koristi od toga,osim sto ce se zatvoriti medju 4 zida...sto se mene tice nek odma odu i onako kako rekoh osim Borca nemaju normalnog prestavnika u ligi,i reprezentacija bi bila mirnija,izabro bi se i taj jedan predsjednik itd itd...al kako rekoh sve je to neka suplja prica sa njihove strane malo pred izbore
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma i meni ovo sve smrdi opasno,oni tamo politicki kmetovi ovi kod nas bagra lopovska i suspenzija je konacan ishod njihovog rada..čamac je napisao/la:Nikad teža situacija nije bila. Volio bi da griješim, ali bojim se da smo mi izgleda bili prvi ('46.) i zadnji (2010) koji su u titulu uzeli u ovoj državi. Ako si pratio medije danas mogao si čuti da kmetovi izgleda napuštaju Savez bez obzira na suspenziju UEFA-e. To je automatski raspad lige. Igrat će se naravno i bez papaka i vjerovatno izlaziti u Evropu, ali je to veliki korak nazad. Nažalost, ko i kako vodi fudbal u ovoj državi, bolje nismo ni zaslužili.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Re: 6 KOLO Premijer Lige BiH
Ovako Da ja nesta kazem sto se tice igre borca , borac je protiv celika fakticki bio jos sve za Jagodicem i logicno da se nisu mogli uigrati , Ovaj saban sto kazem da je gledo utakmicu borca protiv zvijezde neka se ne prosipa borac je tu igro bez 3 najbolja igraca i bez centara + zvijezda je u sjajnoj formi jeste vidili protiv veleza !!!! Borac ima ubjedljivo 2 najjaca napadaca trenutno u premijer ligi ........ ko je gledo Borac : Slavija mogo je da vidi igru borca , onda ovaj sto se prosipa da u banjaluci bude 500 gledalaaca a u gradaccu pun stadion ocigledno nije upucen u svijet bh fudbala , molio bi te seceru da kazes koja su to 2 kluba koja su imalal najvecu posjetu ??? ako neznas to su ti Borac i Zeljeznicar !!! Borac u Sarajevu uzima x moje misljenje
Ako siroki dobro otvori utakmicu i oni bi trebali uzeti x al msm da ce ta utakmica potpuno razocarati jer je previse pod pritiskom
Slavija ce uzeti leotar al to ce biti utakmica od koje ja iskreno neocekujem puno bice 1:0 il 2:1
Ako siroki dobro otvori utakmicu i oni bi trebali uzeti x al msm da ce ta utakmica potpuno razocarati jer je previse pod pritiskom
Slavija ce uzeti leotar al to ce biti utakmica od koje ja iskreno neocekujem puno bice 1:0 il 2:1
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
-
- Kontakt:
jao majko mila NIGDJE KECA NI ZA ZIVU GLAVU
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- shone ultra manijak
- Kontakt:
mogu samo da kazem da ce na kosevu biti iznenadjenja 

To znamo,nisi trebao reci.Dodji u 18:00 il' na poluvremenu pa ces vidjetishone ultra manijak je napisao/la:mogu samo da kazem da ce na kosevu biti iznenadjenja

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Ja cirkusa u listici
napuni do vrha

- husein veličanstveni
- Kontakt:
Od sada prvo razmisli pa nešto napišiArogantni je napisao/la:Nakon reprezentativnih utakmica ubrzo starta novo kolo Premijer LIge BiH.
Parovi i moja prognoza:
Siroki Brijeg-Zeljeznicar 2 Kvalitet i atmosfera je na strani Zelje mada i Siroki Brijeg ima neku kvalitetu ali nakon osmice ide jedna lagana dvicica(2xPopovic)
Sarajevo-Borac BL 1X Ovdje se dvoumim izmedju 1 i x ali je Sarajevo u velikoj formi i uz podrsku navijaca ovdje bi trebala biti pobjeda domacina mada je Borac igracki najjaca ekipa u Lizi stoga se malo dvoumim
Celik-Olimpik 1 Celik bi se nakon male krize trebao vratiti pobjedama iako ni Olimpik nije los tim uz par prekaljenih internacionalaca al opet tu je domaci teren i navijaci nesto sto Olimpik nema
Velez-Zvijezda 1 Pomalo neocekivano Velez je 3 a svoj niz nastavljaju i u Mostaru protiv jedne lose gostujuce ekipe koja samo zna da se brani ali ce ipak nekako Sevko Okic zabiti pogodak Zvijezdi
Drina Z-Travnik 1 Drina napokon ostvaruje 1. pobjedu protiv mesara sa Pirote koji se samo brane u gostima a kuci samo udaraju
Sloboda-Leotar 1 Najsigurniji par kola nakon torpedovanja na Grbavici ide jedna lagana pobjeda od jedno 3:0. Leotar je ekipa koja ima par kvalitetnih igraca ali koji nisu fizicki pripremljeni stoga lahko gube utakmice
Slavija-Rudar P 1 Slavija nakon dugo vremena upisije bodove a mislim da bi se mogli lahko obracunat sa Rudar-ima i pobjediti sa jedno 2 razlike
Zrinjski-Buducnost 1 Netreba ni komentarisati Zrinjski dosta bolja ekipa od Buducnosti istoga 1 je neminovna

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Borac ako ove godine ne osvoji PL BiH , nece nikad !
I volio bi da ostane ovakav rezultat jer sam jedini igrao 0-1 za Borac na ss.ba ligi
I volio bi da ostane ovakav rezultat jer sam jedini igrao 0-1 za Borac na ss.ba ligi

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je ovo sa našom PL ja ovo ne pamtim ,ovoliko bodova za goste nikad ne znam da je bilo u jednom kolu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Šteta za Sarajevo što izgubi. Vrlo su loše iskoristili idealan raspored s početka sezone (prvo poraz u Lukavici pa sad i ovaj). Očekivano reklo bi se, ekipu je napustilo 8 standardnih igrača a ovi što su dovedeni kao ''pojačanja'' večeras su pokazali vrlo malo. Drago mi je što sam mogao konačno pogledati to čudo od igrača, najboljeg stranca poljske lige i potencijalnog reprezentativca CG. ''Piksi'' je uistinu fenoemenalan, sjajan, briljantan, maštovit, lucidan, neuhvatljiv, nezadrživ i sve ostalo. Idol moj od danas. 

ahaha ubo samo jednuhusein veličanstveni je napisao/la:Od sada prvo razmisli pa nešto napišiArogantni je napisao/la:Nakon reprezentativnih utakmica ubrzo starta novo kolo Premijer LIge BiH.
Parovi i moja prognoza:
Siroki Brijeg-Zeljeznicar 2 Kvalitet i atmosfera je na strani Zelje mada i Siroki Brijeg ima neku kvalitetu ali nakon osmice ide jedna lagana dvicica(2xPopovic)
Sarajevo-Borac BL 1X Ovdje se dvoumim izmedju 1 i x ali je Sarajevo u velikoj formi i uz podrsku navijaca ovdje bi trebala biti pobjeda domacina mada je Borac igracki najjaca ekipa u Lizi stoga se malo dvoumim
Celik-Olimpik 1 Celik bi se nakon male krize trebao vratiti pobjedama iako ni Olimpik nije los tim uz par prekaljenih internacionalaca al opet tu je domaci teren i navijaci nesto sto Olimpik nema
Velez-Zvijezda 1 Pomalo neocekivano Velez je 3 a svoj niz nastavljaju i u Mostaru protiv jedne lose gostujuce ekipe koja samo zna da se brani ali ce ipak nekako Sevko Okic zabiti pogodak Zvijezdi
Drina Z-Travnik 1 Drina napokon ostvaruje 1. pobjedu protiv mesara sa Pirote koji se samo brane u gostima a kuci samo udaraju
Sloboda-Leotar 1 Najsigurniji par kola nakon torpedovanja na Grbavici ide jedna lagana pobjeda od jedno 3:0. Leotar je ekipa koja ima par kvalitetnih igraca ali koji nisu fizicki pripremljeni stoga lahko gube utakmice
Slavija-Rudar P 1 Slavija nakon dugo vremena upisije bodove a mislim da bi se mogli lahko obracunat sa Rudar-ima i pobjediti sa jedno 2 razlike
Zrinjski-Buducnost 1 Netreba ni komentarisati Zrinjski dosta bolja ekipa od Buducnosti istoga 1 je neminovna![]()
![]()
![]()
![]()

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Evo kako bi izgledala ona "realna" tabela sto je postavljana i prosle sezone:
1. Borac 4 (-3+3-2+3+0+3)
2. Zvijezda 3 (0+0+0+0+0+3)
3. Zeljeznicar 3 (3+0+0+0+0+0)
4. Olimpik 3 (-3+3+0+3-3+3)
5. Travnik 3 (0+0+0+0+0+3)
6. Velez 1 (0+0+1+0+3-3)
7. Sarajevo 0 (0+0+0+0+3-3)
8. Siroki 0 (3-3+0+0+0+0)
9. Rudar -1 (-2+3+0+0-2+0)
10. Leotar -1 (+1-3+0+0+0+1)
11. Sloboda -2 (0+0+0+0+0-2)
12. Zrinjski -2 (0+0+0+0+0-2)
13. Buducnost -3 (-2+0-2+3-3+1)
14. Slavija -3 (0+0+0-3+0+0)
15. Celik -4 (0+0+1-3+1-3)
16. Drina -8 (+1-3+0-3+0-3)
0 bodova - pobjeda kuci
-2 boda - nerjeseno kuci.
-3 boda - poraz kuci.
1 bod - nerjeseno u gostima.
3 boda - pobjeda u gostima.
1. Borac 4 (-3+3-2+3+0+3)
2. Zvijezda 3 (0+0+0+0+0+3)
3. Zeljeznicar 3 (3+0+0+0+0+0)
4. Olimpik 3 (-3+3+0+3-3+3)
5. Travnik 3 (0+0+0+0+0+3)
6. Velez 1 (0+0+1+0+3-3)
7. Sarajevo 0 (0+0+0+0+3-3)
8. Siroki 0 (3-3+0+0+0+0)
9. Rudar -1 (-2+3+0+0-2+0)
10. Leotar -1 (+1-3+0+0+0+1)
11. Sloboda -2 (0+0+0+0+0-2)
12. Zrinjski -2 (0+0+0+0+0-2)
13. Buducnost -3 (-2+0-2+3-3+1)
14. Slavija -3 (0+0+0-3+0+0)
15. Celik -4 (0+0+1-3+1-3)
16. Drina -8 (+1-3+0-3+0-3)
0 bodova - pobjeda kuci
-2 boda - nerjeseno kuci.
-3 boda - poraz kuci.
1 bod - nerjeseno u gostima.
3 boda - pobjeda u gostima.
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 13 sep 2010, 12:37, ukupno mijenjano 2 puta.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Da,samo sto ta tabela vise nema smisla jer vise bodova se osvaja u gostima. U ovom kolu 14 bodova gostima a domacinima 10. Eto taj Borac na tri gostovanja ima 9 bodova a na tri domacinstva 4 boda!
Neprilagodjen je napisao/la:Da,samo sto ta tabela vise nema smisla jer vise bodova se osvaja u gostima. U ovom kolu 14 bodova gostima a domacinima 10. Eto taj Borac na tri gostovanja ima 9 bodova a na tri domacinstva 4 boda!
Sacekaj proljetni dio prvenstva pa ces onda vidjeti

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.