Ko ga danas ne igraVirtu4l je napisao/la:U slobodno vrijeme vaši momci igraju bingo u lokalnoj kladionici

Moderator/ica: GracanicaAA
Ko ga danas ne igraVirtu4l je napisao/la:U slobodno vrijeme vaši momci igraju bingo u lokalnoj kladionici
Bajramovic nije otpisan u Mladosti ali je momak shvatio da ce imati mnogo manje minutaze tj. da ce se morati dobro oznojiti za poziciju u timu pa je izabrao da napusti klub i potrazi srecu negdje drugdje. On je dobar igrac samo mu je ovdje kod nas nestalo motiva, ne znam zbog cega ali imam osjecaj da cim ga ne ide odmah slijedi psihicki pad i njemu se i ne igra. Vjerujem da ce u novoj sredini zapeti kako bi se dokazao i da kad se da 100% moze puno toga napraviti.hhhhhz je napisao/la:Nadamo se da je ovaj Bajramovic dobar,malo mi cudno sto su ga otpisali u Mladosti.Ali nama jje potreban neko ko je ovu ligu igrao a ne kao sto su nam skoro sve djeca za pojačanje stigli.Hocemo bodove.
Pa ko treba da dođe?Nestaa je napisao/la:Bio sam na utakmici i autogol je bio..Od pojacanja mi se najvise svidjeo Mujezinović desnog bocnog igra,Hasanhodzić je isto dobar bio,Kadić standardno dobar dok drugi Mujezinovic i Zuhric nisu igrali..Ja mislim da cemo imati finu ekipu i ako dode jos ovaj sto pricaju ako uspije rijesiti papire to ce biti to.
Dino Pajic se prikljucio isto,bar sam tako vidio po onim slikama na fb.BestijeKonjic je napisao/la:Ne znam ni ja sve ,znam da su neki od novih Hasanhodzic Kadic Vila Mekic Halilhodzic mujezinovici, a otisli Maksumic Habibija Simunovic to je sto ja znam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.