S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
kako volim ovog igrača, AC #87 .. kasnije ću napisati neku analizu ovog meča

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
hernanes 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
sportski direktor Galate sletio u Fiumicino i došao na pregovore oko prodaje Buraka Yilmaza .. kaže da je samo pitanje novaca i da ga neće dati ispod 18 milki
ovaj znak čuđenja je otkud nama 18 milki 
ali Lotitu ne vjerujem .. taj bi se za 1€ guzio
ali Lotitu ne vjerujem .. taj bi se za 1€ guzio
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Oglasio se i Burak Yilmaz:
"Veoma sam zbunjen,Galatasaraj mi ne govori sve,a znam da me Lazio želi. Želim da odem..."
"Veoma sam zbunjen,Galatasaraj mi ne govori sve,a znam da me Lazio želi. Želim da odem..."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
ludim čitav dan, majke mi .. mislim, ne znam kome da vjerujem .. jedni pišu da Galata traži 18 milki, drugi da se može završiti transfer na 13 milki sa plaćanjem u dvije rate, ili na 15 milki u četiri rate .. uglavnom, valjda će se u ovim jutarnjim satima ponovo održati sastanak, a kako kaže expert za mercato, Alfredo Pedulla, vijesti bi se mogle znati oko 06.00 ujutro
ebeni Lotito što gleda u svaki euro, ako je razlika dvije-tri milke, pa daj te pare za takvog igrač jebt
a to da Yilmaz želi u Lazio, to se zna, vjerovatno su zbog toga, tj. njegovog zahtjeva za transferom i došli u Rim na pregovore
ne znam, nadam se, ali Lotito je shebao toliko transfera, tako da bi ovaj bio samo jedan u nizu
#FREEBURAKYILMAZ

a to da Yilmaz želi u Lazio, to se zna, vjerovatno su zbog toga, tj. njegovog zahtjeva za transferom i došli u Rim na pregovore
ne znam, nadam se, ali Lotito je shebao toliko transfera, tako da bi ovaj bio samo jedan u nizu
#FREEBURAKYILMAZ

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
BURAAAAAAAAAAAAAK

- L'Avvocato
- Kontakt:
Eto stize Burak .. odlican potez kluba.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

još je to daleko od realizacije .. problem je u načinu plaćanja
predsjednik Galate je rekao da nema ništa od transfera, mada su isto to rekli i jučer, a danas dogovorili cijenu transfera, ali ne i način plaćanja 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jesu se nasli, Turci i Lotito, ko popusti izgubio je. 
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
solidna grupa, ocekujem prolazak dalje 
Yilmaz kralj zamjenjen na poluvremenu, lopte nije dotakao
očigledan dokaz da želi ići i ništa drugo .. a ovi iz Galate i Lotito nikako da se dogovore
silno želi u Lazio, a evo i slika koja to dokazuje: "Pustite meeeeeeee..."

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Lotito: "Priča o Buraku Jilmazu nije istinita. Nikada nisam rekao da je on naša meta. On je problem kluba za koji igra a mi ćemo u ponedjeljak obavjestiti javnost koga dovodimo kao pojačanje."
Opet vas lik izradi hehe

Opet vas lik izradi hehe
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
joj kakav lik, znao sam da ce ovo upropastit znao sam.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Majstor nema staAndrej je napisao/la:joj kakav lik, znao sam da ce ovo upropastit znao sam.
opet nas izradio
pa jebga mislim, to zapravo nikoga i ne čudi .. čovjek je od Lazija napravio prosječan klub .. tuga tužna
jeb'o ja sve svoje ako je on jedan jedini ebeni euro svojih para uložio u klub
a što se Yilmaza tiče, danas ćemo saznati dolazi li ili ne .. Lotito laže da Yilmaz nije meta jer je sportski direktor Galate već par dana u Rimu .. ne mogu da se dogovore oko transfera nikako .. uglavnom, eto Kozak ide u Aston Villu, pa eto kao nekih para
nadam se da će dovesti Yilmaza, ali Lotitu ne vjerujem ni sekunde
a što se Yilmaza tiče, danas ćemo saznati dolazi li ili ne .. Lotito laže da Yilmaz nije meta jer je sportski direktor Galate već par dana u Rimu .. ne mogu da se dogovore oko transfera nikako .. uglavnom, eto Kozak ide u Aston Villu, pa eto kao nekih para
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
pa danas ili ne , mozda dovedete Quaglia, videcemo danas bice ludnica

refresh 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma nek se zaradi sta to je najvaznijeJTS je napisao/la:opet nas izradiopa jebga mislim, to zapravo nikoga i ne čudi .. čovjek je od Lazija napravio prosječan klub .. tuga tužna
jeb'o ja sve svoje ako je on jedan jedini ebeni euro svojih para uložio u klub
a što se Yilmaza tiče, danas ćemo saznati dolazi li ili ne .. Lotito laže da Yilmaz nije meta jer je sportski direktor Galate već par dana u Rimu .. ne mogu da se dogovore oko transfera nikako .. uglavnom, eto Kozak ide u Aston Villu, pa eto kao nekih para![]()
ma Aston Villa je svojevremeno kupila Balabana za £5.8 million
izabran među 50 najgorih fudbalera 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI