istog sam mišljenja ...evo konkretno u Gračanici Dino Hamidović (visina cca 1:95) momak je prva opcija u napadu na lijevom beku i poslije iskusnijih Osmanhodžića , Sumbića i Alibegovića prvi je strijelac ekipe sa preko 60 postignutih pogodaka dosada , čini mi se da je 96-o god. , sada je Izviđaču postigao 8 golova (sve iz igre)... mislim da bi Mrkonja na to trebao obratiti pažnju da pozove momke koji igraju Premijer Ligu ... npr. lijeva krila koja je pozvao griju klupu u Čeliku i Derventi ... što se tiče igrača iz nižeg ranga nisam neki optimista , a vidim Mrkonja je pozive slao i u te lige gdje je rukomet za dva tri nivoa lošiji od ionako slabe BH Premijer Lige...shaman7 je napisao/la:mislim da bi trebalo da se pozove mnogo više igrača, pa čak i 2 selekcije napraviti jer u klubovima PL sada ima dosta mladih igrača , a u prvim ligama jos vise njih , cak u nekim ekipama su i glavni igraci, ili ta godista cine vise od 40% ekipe. Mislim da su prve lige jako malo ispracene i od selektora, a i samih celnib ljudi. Ipak ce u buducnosti ova selekcijja da bude nasa A selekcija, a selektor jos uvijek ne zna da ima milion igraca sa kojim moze raspolagati. Ovdje je dosta novih imena, i mislim da i ostali koji su iole zasluzili igrama , zasluzuju i poziv da se isprobaju barem na turniru u Bugojnu. Inace podhitno organizovati 94 reprezentaciju, mislim da imamo dragulje nevjerovatne u nasoj drzavi. Ako nista, nek se okupe u prvoj godini nekoliko pita da se vidi sa cime se raspolaze
Mladi rukometni asovi BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Mladi rukometni asovi BiH
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 16 feb 2015, 23:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Pleh presao u AEKno rules je napisao/la:ja koliko znam prva dva golmana su Haris Pleh iz Goražda i Jasmin Ćatić iz Maglaja , Ćatić je negdje na pozajmnici zbog zamrznutog statusa RK Maglaj ...
Koliko vidim ekipa obećava, da li je neko detaljnije upoznat o igračima ?
Složio bih se sa navedenim komentarima da se na ovom spisku koji je objavljen nalazi 4-5 momaka koji su u ovom trenutku van forme ( Mehić i Živanić nikako i ne igraju u svojim ekipama, čini mi se da Mehić iz Čelika u ovih 15 utakmica nije sastavio ni jedno poluvrijeme na parketu. a dolaskom Ćosića još će manje igrati), a neki igrači vjerovatno svojim kvalitetom i ne zaslužuju da se nađu na spisku reprezentacije ( igrači klubova iz nižeg ranga takmičenje, koji maltene nemaju u svojim klubovima omladinske selekcije, a kamoli da su osvajali nešto na nekom takmičenju ). Sa druge strane, kako neko reče, sada u premijer ligi zbog finansijske situacije igraju igrači od 18-19 godina. koji su u nekim klubovima čak i nosioci igre i postižu po 4-5 golova po utakmici, a nema ih na objavljenom spisku. Isto tako, po mom mišljenju mali Bašić iz Krivaje ima "top" u ruci i šut mu je najjače oružje, a organizovanje igre, proigravanje, višak itd. su mu slabija strana, pa mu i ne odgovara pozicija srednjeg beka ako se zna da se igra u reprezentaciji zasniva na pripremi šuta za Lončara i Hrstića, ali Mrkonja ga je vjerovatno zbog visine stavio na poziciju srednjeg beka. Vjerovatno ni Mrkonji nije lako, jer sigurno trpi pritisak, kako od trenera tako i od raznih tata i baba koji se nešto pitaju u klubovima, pa njihovi igrači i djeca igraju iako kvalitetom to ne zaslužuju ( zbog nerada ljudi u savezu vjerovatno sam Mrkonja mora organizovati sve i tražiti sponzore, pa se desi da poslije mini priprema u Jajcu, dobijemo i reprezentativca iz Jajca), zato i tvrdim da Mrkonji nije lako. U svakom slučaju, svako okupljanje reprezentacije je pozitivna stvar i dobro bi bilo da se na svako okupljanje pozovu 3-4 nova igrača, kako bi selektor na kraju stvorio pravu sliku o igračima koji zaslužuju poziv u reprezentaciju, pa da i mlađe selekcije ponove uspjeh seniora i plasiraju se na neko veliko takmičenje.no rules je napisao/la:istog sam mišljenja ...evo konkretno u Gračanici Dino Hamidović (visina cca 1:95) momak je prva opcija u napadu na lijevom beku i poslije iskusnijih Osmanhodžića , Sumbića i Alibegovića prvi je strijelac ekipe sa preko 60 postignutih pogodaka dosada , čini mi se da je 96-o god. , sada je Izviđaču postigao 8 golova (sve iz igre)... mislim da bi Mrkonja na to trebao obratiti pažnju da pozove momke koji igraju Premijer Ligu ... npr. lijeva krila koja je pozvao griju klupu u Čeliku i Derventi ... što se tiče igrača iz nižeg ranga nisam neki optimista , a vidim Mrkonja je pozive slao i u te lige gdje je rukomet za dva tri nivoa lošiji od ionako slabe BH Premijer Lige...shaman7 je napisao/la:mislim da bi trebalo da se pozove mnogo više igrača, pa čak i 2 selekcije napraviti jer u klubovima PL sada ima dosta mladih igrača , a u prvim ligama jos vise njih , cak u nekim ekipama su i glavni igraci, ili ta godista cine vise od 40% ekipe. Mislim da su prve lige jako malo ispracene i od selektora, a i samih celnib ljudi. Ipak ce u buducnosti ova selekcijja da bude nasa A selekcija, a selektor jos uvijek ne zna da ima milion igraca sa kojim moze raspolagati. Ovdje je dosta novih imena, i mislim da i ostali koji su iole zasluzili igrama , zasluzuju i poziv da se isprobaju barem na turniru u Bugojnu. Inace podhitno organizovati 94 reprezentaciju, mislim da imamo dragulje nevjerovatne u nasoj drzavi. Ako nista, nek se okupe u prvoj godini nekoliko pita da se vidi sa cime se raspolaze
-
- Kontakt:
jeli mali sesic povrijedjen ili mu je opala forma, u kval. utakmicama (2 od 3) je odigrao dobro, pogotovo protiv danaca, kojima je zabio 10 golova?
-
- Kontakt:
Da li je neko iz rk kresevo trebao dobiti poziv (u onoj reportazi na aljaaziri su ih poprilicno nahvalili)?
-
- Kontakt:
I da, zasto nema mateja drinovca iz zrinjskog (na okupljanjima prije godinu dana je uvijek bio medju boljima, a i u zrinskom igra dobro koliko ja znam...)?
Hvala
Ps: bila su prije cirka 3 godine (kad su igrali protiv nas) 2 nasa igraca u kadetskoj reprezentaciji svedske, kakvi su sad i mozemo li njih vratiti pod nasu zastavu?).
Hvala
Ps: bila su prije cirka 3 godine (kad su igrali protiv nas) 2 nasa igraca u kadetskoj reprezentaciji svedske, kakvi su sad i mozemo li njih vratiti pod nasu zastavu?).
Ma ima ekstra igraca i u prvim ligama. Amar Agic (lijevo krilo) iz Jajca, Corbo Azer (lijevi bek) iz Igmana. Magerl , iako vecina zna kako je dosao do rep, dosta je napredovao i zasluzuje ako nista na siri spisak. Golman iz Veleza (98 godiste) bio u Sarajevu na okupljanju, zadivio Mrkonju, ali nije ostao iz vise razloga. Trenutno je u top 3 najbolja golmana lige. I takvi nam momci trebaju, predvodnici svojih ekipa pa makar ta ekipa bila na samom dnu rukometa. Najlakse je potpisati za premijerligasa i sjediti na klupi ili cak ne biti u sastavu, dok se istinski talenti zadovoljavaju po bugojnu, travniku i slicnim ekipama. I onda kada nam talenti odu van zemlje ili nedo Bog igraju za neku drugu drzavu, nazivamo ih izdajnicima i sl. Savez je prvi krivac, ali i sam selektor. Treba da oko sebe okupi 3-4 ljudi iz raznih regija nase drzave koji ce da prate utakmice kako prve lige, tako i premijer lige, te da snime neke igrace. Koliko se samo turnira organizuje, a cisto sumnjam da njima prisustvuje selektor. meni se nimalo ne svidja spisak, ili ako nista treba jos jedno 10-15 igraca pozvati pa isprobati.
-
- Kontakt:
koje godiste je agicshaman7 je napisao/la:Ma ima ekstra igraca i u prvim ligama. Amar Agic (lijevo krilo) iz Jajca, Corbo Azer (lijevi bek) iz Igmana. Magerl , iako vecina zna kako je dosao do rep, dosta je napredovao i zasluzuje ako nista na siri spisak. Golman iz Veleza (98 godiste) bio u Sarajevu na okupljanju, zadivio Mrkonju, ali nije ostao iz vise razloga. Trenutno je u top 3 najbolja golmana lige. I takvi nam momci trebaju, predvodnici svojih ekipa pa makar ta ekipa bila na samom dnu rukometa. Najlakse je potpisati za premijerligasa i sjediti na klupi ili cak ne biti u sastavu, dok se istinski talenti zadovoljavaju po bugojnu, travniku i slicnim ekipama. I onda kada nam talenti odu van zemlje ili nedo Bog igraju za neku drugu drzavu, nazivamo ih izdajnicima i sl. Savez je prvi krivac, ali i sam selektor. Treba da oko sebe okupi 3-4 ljudi iz raznih regija nase drzave koji ce da prate utakmice kako prve lige, tako i premijer lige, te da snime neke igrace. Koliko se samo turnira organizuje, a cisto sumnjam da njima prisustvuje selektor. meni se nimalo ne svidja spisak, ili ako nista treba jos jedno 10-15 igraca pozvati pa isprobati.

Ako se ne varam, 96. Al bez obzira, naveo sam par igraca koji predvode svoje ekipe i iz utakmice u utakmicu su bolji, a nisu se nasli na spisku. Mislim tu i na osnivanje 94 reprezentacije, tako da iako su stariji ovi gore nabrojani, zasluzuju siri spisak barem tu. zaista ima momaka reprezentativnog kalibra, sad je sve na tome ko to prati i ko zeli da mu se na spisku nadje igrac Veleza, Jajca, Igmama, Borca i slicnobordobijeli je napisao/la:koje godiste je agicshaman7 je napisao/la:Ma ima ekstra igraca i u prvim ligama. Amar Agic (lijevo krilo) iz Jajca, Corbo Azer (lijevi bek) iz Igmana. Magerl , iako vecina zna kako je dosao do rep, dosta je napredovao i zasluzuje ako nista na siri spisak. Golman iz Veleza (98 godiste) bio u Sarajevu na okupljanju, zadivio Mrkonju, ali nije ostao iz vise razloga. Trenutno je u top 3 najbolja golmana lige. I takvi nam momci trebaju, predvodnici svojih ekipa pa makar ta ekipa bila na samom dnu rukometa. Najlakse je potpisati za premijerligasa i sjediti na klupi ili cak ne biti u sastavu, dok se istinski talenti zadovoljavaju po bugojnu, travniku i slicnim ekipama. I onda kada nam talenti odu van zemlje ili nedo Bog igraju za neku drugu drzavu, nazivamo ih izdajnicima i sl. Savez je prvi krivac, ali i sam selektor. Treba da oko sebe okupi 3-4 ljudi iz raznih regija nase drzave koji ce da prate utakmice kako prve lige, tako i premijer lige, te da snime neke igrace. Koliko se samo turnira organizuje, a cisto sumnjam da njima prisustvuje selektor. meni se nimalo ne svidja spisak, ili ako nista treba jos jedno 10-15 igraca pozvati pa isprobati.
- samo_lijevo
- Kontakt:
prvi spisak Mrkonje.
naredni
i tako dalje.
i tako dalje.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
REZERVE:
MUHIĆ Haris RK Krivaja –Zavidovići
SPAHIĆ Benjamin RK Gračanica –Gračanica
HAMIDOVIĆ Dino RK Gračanica –Gračanica
ALIJAGIĆ Armin RK Živinice –Živinice
BULJINA Haris RK Bosna –Visoko
IMAMAGIĆ Nedžad RK Bosna –VisokoU
MUHIĆ Haris RK Krivaja –Zavidovići
SPAHIĆ Benjamin RK Gračanica –Gračanica
HAMIDOVIĆ Dino RK Gračanica –Gračanica
ALIJAGIĆ Armin RK Živinice –Živinice
BULJINA Haris RK Bosna –Visoko
IMAMAGIĆ Nedžad RK Bosna –VisokoU
zar uz Mandića i Crnogaće ima još ovih koji su se odlučili za druge zemlje ...i zašto potencijalni A Reprezentativci države napuštaju rukomet još u omladinskim slekcijamaMRKONJA: ŠTO BOLJE SE SPREMITI ZA KVALIFIKACIJE
Mladi bh. rukometaši okupit će se u Tešnju, gdje će obaviti prvi dio priprema za kvalifikacije koje počinju u junu.
Kako je Feni izjavio selektor bh. juniora Jasmin Mrkonja, BiH će najvjerovatnije do kraja mjeseca saznati protivnike u kvalifikacijama, kao i koja zemlja će biti domaćin evropskog prvenstva naredne godine.
Ovo je prvo u nizu okupljanja bh. juniora koji će pokušati da se što bolje spreme za kvalifikacije.
S obzirom na to da od prošle godine nije bilo okupljanja ekipe sastav reprezentacije je dosta izmijenjen.
- U zadnjih godinu dana smo izgubili sedam-osam igrača iz različitih razloga. Neki su napustili rukomet, drugi ne mogu trenirati zbog škole, dok su neki otišli u inozemstvo i odlučili da igraju za druge zemlje.
S druge strane svjesno sam neke igrače izostavio jer želim dati priliku i drugim rukometašima - objasnio je Mrkonja i dodao da mu najveći problem predstavljaju pozicije golmana, desnog beka i pivota.
Istaknuo je da igrači veoma mladi napuštaju zemlju zbog teške finansijske situacije, zbog čega se sve više odučuju za druge reprezentacije.
Mrkonja je za pripreme u Tešnju pozvao: Mevludina Čehajića (RK Kakanj), Nebojšu Bojića (RK Derventa), Jasmina Husića (RK Borac), Eldara Mehića (RK Čelik), Davora Živanića (RK Derventa), Vladana Đurđevića (RK Derventa), Kristijana Jaraka (RK Izviđač), Mateja Hrstića (RK Izviđač), Edina Deronjića (Haderslev-Vojens), Nebojšu Raljića (RK Kotor- Varoš), Marija Pavlaka (RK Izviđač), Marka Karaulu (RK Jajce), Harisa Bašića (RK Krivaja), Miloša Nježića (RK Borac), Adnana Šivića (RK Siscia), Dušana Đurića (RK Borac), Eldara Bečaka (RK Bosna Visoko) i Radovana Uljarevića (RK Trebinje).
Nakon priprema u Tešnju, u sklopu kojih će odigrati prijateljske susrete s domaćim RK Bosna-TS i RK Teslić, reprezentacija BiH će od 15. do 18. marta nastaviti pripreme u Kaknju, dok će od 2. do 5. aprila učestvovati na jakom međunarodnom turniru u Bugojnu, gdje će igrati protiv selekcija iz bivše Jugoslavije, te Katara, Poljske i Slovačke.

- samo_lijevo
- Kontakt:
evo citam da bi Vladan danas trebao igrati mec lige prvaka protiv Alborga.
http://www.visoko.co.ba/vijesti/7048-de ... igi-prvaka" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.visoko.co.ba/vijesti/7048-de ... igi-prvaka" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Uz Lončara na okupljanju se nije pojavio ni najbolji igrač ove generacije Hrstić 

-
- Kontakt:
mozda je povrijedjen ili postedjen radi ligaske utakmice, nevazno. ako zeli dres repke docice kad moze ako nezeli vise (ponavjam AKO, i pls nemojte da se sad razgkaba oko toga) isto ok, pisimo o onima koji su sad bili tu.
absolutno nevezano za momka, i ovu pricu, Bosne je bilo i bice uvijek, nevazno dali joj neko okrene ledja, uvijek ce biti onih koji je vole maksimalno. tako je bili prije hiljade godina i tako ce ako Bog da i ostati do sudnjeg dana.
jel bilo danas utakmice kadeta, ko se je pokazao itd? kakvi su bili debitanti, pogotovo sivic iz siska? hajmo malo informacija.
absolutno nevezano za momka, i ovu pricu, Bosne je bilo i bice uvijek, nevazno dali joj neko okrene ledja, uvijek ce biti onih koji je vole maksimalno. tako je bili prije hiljade godina i tako ce ako Bog da i ostati do sudnjeg dana.

jel bilo danas utakmice kadeta, ko se je pokazao itd? kakvi su bili debitanti, pogotovo sivic iz siska? hajmo malo informacija.

Danas i selektor Marković u Tešnju bio na pripremama, sad da li će biti do kraja 

TEŠANJ NA SPEKTAKULARAN NAČIN ISPRATIO SVOJU LEGENDU ADŽAMIJU AVDIJU !!!
Večeras je u SRC Tešanj upriličena nezaboravna manifestacija u čast oproštaja od aktivnog igranja rukometa, maestralnog Avdije Adžamije.
U prepunoj dvorani, ispunjenog do posljednjeg mjesta, snage su odmjerili domaćini RK "Bosna - TS" i juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine.
Tešanj se još jednom pokazao kao sjajan domaćin i na jedinstven način ugostio mlade Zmajeve. Rezultat je definitivno bio u drugom planu, iako su bez sumnje juniori pokazali kvalitetu kakva se od njih i očekuje pred kvalifikacije za nastupajuće Evropsko prvenstvo 2016. godine.
Na poluvremenu rezultat je glasio 16:20 u korist reprezentativaca, a krajni 26:39.
Selektor Mrkonja Jasmin i trener Perić Dositelj su imali samo riječi hvale, kako za organizaciju utakmice, tako i za kvalitet igre koji je prikazan.
Kod domaćina Handžić Anel je postigao 6 golova, Omahić Enver 5, dok su kod gostiju zavidnu formu pokazali Jarak Kristijan koji je postigao 8, te Sivić Adnan 5 golova.
Kod obje ekipe golmani su bili na vrhuncu zadatka, pa je golman domaćina Sinanović Armin upisao 12 odbrana, koliko je imao i golman mlade reprezentacije Bojić Nebojša, a Hušić Jasmin je sakupio 6.
Publika je zaista vidjela sjajnu rukometnu predstavu, a najemotivniji trenutak utakmice bila je 6. minuta, kada se nakon 30 godina aktivnog igranja oprostio Adžamija Avdija.
Čovjek koji je 1995. godine nosio dres reprezentacije Bosne i Hercegovine, pored "Bosne - TS" nastupao i za RK "Maglaj", koji ga ovom prilikom nije zaboravio, te mu uručio prigodne poklone.
Također, zahvaljujemo se i selektoru rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Marković Draganu, što je svojim prisustvom uveličao ovu manifestaciju.
Nakon ove utakmice, Avdija Adžamija preuzima kormilo popularnih Srednjoškolaca, koji je na klupi zamijenio trenera Ljubomira Filipovića, koji je angažman nastavio u RK "Lokomotiva" Brčko, a pomagati će mu još jedno tešanjsko veliko ime, Ajanović Abdulah.
Načelnik Općine Tešanj, koja je bila i generalni sponzor, Huskić Suad izveo je početni udarac na utakmici.
Sudijski par Ivana i Tijana Martinović, na čelu sa delegatom Širić Ivanom, su odradili sjajan posao.
Iako je bilo najavljivano da će u sklopu priprema mlade reprezentacije u Tešnju gostovati jedna od susjednih zemalja, ipak zbog opravdanih razloga međunarodna utakmica se neće odigrati, ali će utorak sa početkom u 18:00 sati, revijalnu utakmicu u SRC Tešanj odigrati juniorska reprezentacija "Bosne i Hercegovine" i RK "Teslić" Teslić, pa i ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje rukometa, građane Općine Tešanj, kao i susjednih gradova, simpatizete reprezentacije da svojim prisustvom uveličaju događaj, a sve u sklopu manifestacije oproštaja Avdije Adžamije.
Sve u svemu, noć za pamćenje u Tešnju, a najveća zahvala pripada Vama, NAJBOLJOJ PUBLICI NA SVIJETU !!!
Večeras je u SRC Tešanj upriličena nezaboravna manifestacija u čast oproštaja od aktivnog igranja rukometa, maestralnog Avdije Adžamije.
U prepunoj dvorani, ispunjenog do posljednjeg mjesta, snage su odmjerili domaćini RK "Bosna - TS" i juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine.
Tešanj se još jednom pokazao kao sjajan domaćin i na jedinstven način ugostio mlade Zmajeve. Rezultat je definitivno bio u drugom planu, iako su bez sumnje juniori pokazali kvalitetu kakva se od njih i očekuje pred kvalifikacije za nastupajuće Evropsko prvenstvo 2016. godine.
Na poluvremenu rezultat je glasio 16:20 u korist reprezentativaca, a krajni 26:39.
Selektor Mrkonja Jasmin i trener Perić Dositelj su imali samo riječi hvale, kako za organizaciju utakmice, tako i za kvalitet igre koji je prikazan.
Kod domaćina Handžić Anel je postigao 6 golova, Omahić Enver 5, dok su kod gostiju zavidnu formu pokazali Jarak Kristijan koji je postigao 8, te Sivić Adnan 5 golova.
Kod obje ekipe golmani su bili na vrhuncu zadatka, pa je golman domaćina Sinanović Armin upisao 12 odbrana, koliko je imao i golman mlade reprezentacije Bojić Nebojša, a Hušić Jasmin je sakupio 6.
Publika je zaista vidjela sjajnu rukometnu predstavu, a najemotivniji trenutak utakmice bila je 6. minuta, kada se nakon 30 godina aktivnog igranja oprostio Adžamija Avdija.
Čovjek koji je 1995. godine nosio dres reprezentacije Bosne i Hercegovine, pored "Bosne - TS" nastupao i za RK "Maglaj", koji ga ovom prilikom nije zaboravio, te mu uručio prigodne poklone.
Također, zahvaljujemo se i selektoru rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Marković Draganu, što je svojim prisustvom uveličao ovu manifestaciju.
Nakon ove utakmice, Avdija Adžamija preuzima kormilo popularnih Srednjoškolaca, koji je na klupi zamijenio trenera Ljubomira Filipovića, koji je angažman nastavio u RK "Lokomotiva" Brčko, a pomagati će mu još jedno tešanjsko veliko ime, Ajanović Abdulah.
Načelnik Općine Tešanj, koja je bila i generalni sponzor, Huskić Suad izveo je početni udarac na utakmici.
Sudijski par Ivana i Tijana Martinović, na čelu sa delegatom Širić Ivanom, su odradili sjajan posao.
Iako je bilo najavljivano da će u sklopu priprema mlade reprezentacije u Tešnju gostovati jedna od susjednih zemalja, ipak zbog opravdanih razloga međunarodna utakmica se neće odigrati, ali će utorak sa početkom u 18:00 sati, revijalnu utakmicu u SRC Tešanj odigrati juniorska reprezentacija "Bosne i Hercegovine" i RK "Teslić" Teslić, pa i ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje rukometa, građane Općine Tešanj, kao i susjednih gradova, simpatizete reprezentacije da svojim prisustvom uveličaju događaj, a sve u sklopu manifestacije oproštaja Avdije Adžamije.
Sve u svemu, noć za pamćenje u Tešnju, a najveća zahvala pripada Vama, NAJBOLJOJ PUBLICI NA SVIJETU !!!
Sad ispade da sam pročitao ovo pa sam napisao da je i Marković bio, a nije tako. 

Marka je vjerovatno samo danas bio gost Juniorskoj Reprezentaciji 
@ ima li gdje zapisnik svih strijelaca Juniorske Reprezentacije ?

@ ima li gdje zapisnik svih strijelaca Juniorske Reprezentacije ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.