FK Mladost DK

patriot
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la patriot » 16 maj 2015, 22:18

Sage je napisao/la:@patriote sine, ja sam se u tom "Dobuju" rodio i zivim, doduse manje sad zbog posla, znam sta pricam vjeruj mi ;)...
O cemu pricas brate, za ime naselja jel? Ma nema veze, ja samo pricam sta sam cuo...
Inače, ima li ko snimak da postavi tog penala od danas?
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 16 maj 2015, 23:51

Ma penal ko suza. Jedu ljudi **** i seru iz mjesta 200 km daleko a niko nema pojma o cemu prica. Sto niko nije rekao da smo poslije gola napravili 5 mrtvih sansi, pogodili precku, Bratstvo nije sutalo po golu u 2 poluvremenu... nisu pola presli kako treba, po 10 minuta su samo izbijali loptu iz 16. Dobra su ekipa, najbolja koju sam ja gledao ali samo u 1 poluvremenu. U 2 se nisu vidjeli. Ne treba da brine neefikasnost jer igra mladosti je takva kakvu postavlja trener, sigurna, zihersaka. Meni se licno ne svidja ali ova ekioa nije napravila ni jednu jedinu gresku u drugom dijelu sezone. Stoje cvrsto, igraju pametno i strpljivo i to sto je rezultat 1:0 ne znaci da je bilo jedva. Ko je gledao sve mu je jasno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 17 maj 2015, 06:52

Pricam ti o imenu kluba. Ako im je namjera ici daleko u dvom radu trebali su i ime promijeniti cisto radi unikatnosti.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 17 maj 2015, 09:07

Ma ljudi pricaju koji nisu ni gledali utakmicu, samo su procitali da je penal bio, odma uvrede i optuzbe, ja iskreno nisam gledao tekmu, tako da me plaho i ne zanima rasprava oko nje, govorim opcenito o klubu...

Sage, sta znam, ne sjecam se da je ijedna Mladost napravila neki jaci uspjeh u BH fudbalu, recimo izlazak u Evropu, osvajanje kupa, i slicno, pa eto nek ova iz Kaknja bude prva ;)

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 17 maj 2015, 10:00

Ma kakvo mijenjanje imena, nema od toga nista.

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 17 maj 2015, 10:29

Ma naravno da nema, samo naglabamo, a stvarno sto bih ja promjenio, to je grb, nekako mi je prejednostavan!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 17 maj 2015, 10:50

patriot je napisao/la:Ma ljudi pricaju koji nisu ni gledali utakmicu, samo su procitali da je penal bio, odma uvrede i optuzbe, ja iskreno nisam gledao tekmu, tako da me plaho i ne zanima rasprava oko nje, govorim opcenito o klubu...

Sage, sta znam, ne sjecam se da je ijedna Mladost napravila neki jaci uspjeh u BH fudbalu, recimo izlazak u Evropu, osvajanje kupa, i slicno, pa eto nek ova iz Kaknja bude prva ;)
NIko ovde ne prica u jucerasnjem penalu , pricamo o 5-6 penala iz kojih je MLadost DK dosla do pobjede na domacem terenu i to samo u proljetnom dijelu, bas da se desi tih 5-6 penala za mladost a da nijedan za protivnicku ekipu,,,mislim smijesno

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 17 maj 2015, 11:09

Ne pratim ovu ligu toliko jer moj tim igra PL... Navratim na ovaj PDF cisto jer me zanima ko ce uci u PL...Ali za ove penale... pa je l logicno da ce se penali svirati za onu ekipu koja konstantno napada, stvara sanse, ulazi u 16, a ne za ekipu koja se samo brani, ne prelazi centar, i rijetko ili nikako ne ulazi u 16m...

A po igracima Mladost itekako treba da igra PL jer vidim masu iskusnih PL igraca poput Srdjana Savica ili Rizvanovica... u ovoj ligi niko nema ni priblizno toliko dobrih igraca... i ako neko treba uci onda su to i oni jer se nece obrukati i ispasti odmah... doduse i oni ce vjerojatno ispasti naredne sezone kada bude smanjenje i kada bude 6 ispadalo... ali u ovim sadasnjim okvirima sa 16 timova i sa 2 putnika u nizi rang oni bi bez dileme opstali... a ovi ostali eventualno koji bi usli poput bratstva, radnickog i sl. poput fiseka bi poispadali jer nemaju kvalitetne igrace...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 17 maj 2015, 11:16

MrMuscle je napisao/la:Ne pratim ovu ligu toliko jer moj tim igra PL... Navratim na ovaj PDF cisto jer me zanima ko ce uci u PL...Ali za ove penale... pa je l logicno da ce se penali svirati za onu ekipu koja konstantno napada, stvara sanse, ulazi u 16, a ne za ekipu koja se samo brani, ne prelazi centar, i rijetko ili nikako ne ulazi u 16m...

A po igracima Mladost itekako treba da igra PL jer vidim masu iskusnih PL igraca poput Srdjana Savica ili Rizvanovica... u ovoj ligi niko nema ni priblizno toliko dobrih igraca... i ako neko treba uci onda su to i oni jer se nece obrukati i ispasti odmah... doduse i oni ce vjerojatno ispasti naredne sezone kada bude smanjenje i kada bude 6 ispadalo... ali u ovim sadasnjim okvirima sa 16 timova i sa 2 putnika u nizi rang oni bi bez dileme opstali... a ovi ostali eventualno koji bi usli poput bratstva, radnickog i sl. poput fiseka bi poispadali jer nemaju kvalitetne igrace...
Bas zbog toga sto nisi upucen i nemas pojma onda ovaj tvoj post je totalno supljak,,,jer te iste mega zvijezde sto igraju u Mladosti su presmijesni i bez ocigledne pomoci sudija te ne bi prismrdili PL, ali budimo realno slabo ko je usao u PL bez pomoci sudija , ali brate ako ces svaku domacu pobijediti preko penala onda u najmanju ruku je smijesno i jadno i dzaba ti i Ronaldo ili Messi ako nisi sposoban dati tom jadnom Radnickom , Gradini 2-3 komada koji su dosli dole cisto sto su morali,,,Toliko o tim igracima mega zvijezdama

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 17 maj 2015, 11:45

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 maj 2015, 12:07

Volio bih da vi udjete u PLBiH... (da i mi imamo s nekim igrati kantonalni derbi :D)
Sretno vam!

ziher
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la ziher » 17 maj 2015, 14:02

sodaacm je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Ne pratim ovu ligu toliko jer moj tim igra PL... Navratim na ovaj PDF cisto jer me zanima ko ce uci u PL...Ali za ove penale... pa je l logicno da ce se penali svirati za onu ekipu koja konstantno napada, stvara sanse, ulazi u 16, a ne za ekipu koja se samo brani, ne prelazi centar, i rijetko ili nikako ne ulazi u 16m...

Bas zbog toga sto nisi upucen i nemas pojma onda ovaj tvoj post je totalno supljak,,,jer te iste mega zvijezde sto igraju u Mladosti su presmijesni i bez ocigledne pomoci sudija te ne bi prismrdili PL, ali budimo realno slabo ko je usao u PL bez pomoci sudija , ali brate ako ces svaku domacu pobijediti preko penala onda u najmanju ruku je smijesno i jadno i dzaba ti i Ronaldo ili Messi ako nisi sposoban dati tom jadnom Radnickom , Gradini 2-3 komada koji su dosli dole cisto sto su morali,,,Toliko o tim igracima mega zvijezdama
Pa stvarno si smarac lik, hajde bolan iznesi dokaze o penalima koji su nam svirani pa nas uvjeri u te tvoje tvrdnje. Svirano nam 5 penala od kojih su dva odlucila utakmicu. Protiv Rudara promasen penal, Gorazde dobili 3:0, Vas 2:1. Sve i jedan penal sem vec hiljadu puta spomenutog protiv Gradine, je bio cist penal. Jucer Bratstvo korektno dobili imali jos najmanje 5 dobrih sansi ali nece u go, pa i sami gosti priznali da je bilo igranje rukom. To sto ti sada pjenis i prozivas nema bolan niti trunke osnova. Mislim glumis nekog postenjacinu a u stvari si izrevoltiran situacijom u svom klubu i cinjenicom da je klub koji je do jucer igrao kantonalnu ligu glavni kandidat za najvisi rang bosanskohercegovackog fudbala. Daj se vise dozovi i ohladi sa tim djecijim prozivkama, proradit ce ti cir ;)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la GracanicaAA » 17 maj 2015, 14:08

Neki su se slozili da je cist penal, al daj ti video sa utakmice da budete i vi i mi sigurni da je bio cist penal pa onda mozemo pricat i slozit se.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 17 maj 2015, 14:28

Pa zar nisi jucer bio u Kaknju i pratio klub, cini mi se da si rekao da ces doci, ali nije ni vazno, bit ce snimak i sve ce se vidjeti. Samo me zivo interesuje sta cete poslije toga naci da Vam ne stima

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 17 maj 2015, 14:39

ziher je napisao/la:Pa zar nisi jucer bio u Kaknju i pratio klub, cini mi se da si rekao da ces doci, ali nije ni vazno, bit ce snimak i sve ce se vidjeti. Samo me zivo interesuje sta cete poslije toga naci da Vam ne stima

Pa bio sam dole, nego hocu da pokazem ovima koji nisu bili da vide....

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 17 maj 2015, 14:43

Ok rekoh mozda nisi bio, a po tebi, ali posteno da odgovoris, je li bilo igranje rukom i je li po tebi bio penal?

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 17 maj 2015, 14:45

ziher je napisao/la:Ok rekoh mozda nisi bio, a po tebi, ali posteno da odgovoris, je li bilo igranje rukom i je li po tebi bio penal?

A sad ti kazem nisam dobro vidio da bih reko kako je bilo i sta zato i trazim video drug ;)

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 17 maj 2015, 14:48

GracanicaAA je napisao/la:
ziher je napisao/la:Ok rekoh mozda nisi bio, a po tebi, ali posteno da odgovoris, je li bilo igranje rukom i je li po tebi bio penal?

A sad ti kazem nisam dobro vidio da bih reko kako je bilo i sta zato i trazim video drug ;)
Pošteno... problem je sto mnogi nisu gledali snimak (kao ja) a pricaju kako nije regularan penal, kako je Bratstvo pokradeno, itd :kafa:

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 17 maj 2015, 20:09

Mnogo povoljan rezultat danas u Mostaru slika

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 17 maj 2015, 21:43

Gledao sam sve domaće utakmice Mladosti poslije Rudara i iznenađuje me to kako prvoplasirani tim na tabeli ne može napuniti ono "malo" tribine? Sve su to bile derbi utakmice (Goražde, Radnički, Bratstvo). Mislim da bi Mušija pod hitno trebao teren sa umjetnom travom natkriti balonom, jedino će tako privući onu publiku sa pruge na stadion.
P.S. I ja s pruge gledam :D
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.