KK Partizan

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

neno#4
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la neno#4 » 01 dec 2010, 23:22

nerminh74 je napisao/la:sta bi sa partizanom?
Gledao sam ja utakmicu, i mogu da ti kazem da bas nemaju igre, bez obzira sto je ovaj Jerels danas po prvi put bio na parketu....Jawai jednostavno suvise oscilira, nema skok, nema odbranu, gubi se i u napadu ponekad...Katic odigrao najgoru utakmicu kako je u Partizanu....Bozic igrao tri puta vise minuta nego sto moze....Klobucara Jovanovic nikako ne pusta da igra...Kecman, onako nista posebno....Kljucni problem je Jovanovic koji ne moze posloziti kako treba nista....Gist daje tricu uz faul, on ga izvodi poslije :o :o :o ...Covjek ne osjeca igru, maltene nema dvije akcije, sve je cista improvizacija...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 dec 2010, 20:10

neno#4 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:sta bi sa partizanom?
Gledao sam ja utakmicu, i mogu da ti kazem da bas nemaju igre, bez obzira sto je ovaj Jerels danas po prvi put bio na parketu....Jawai jednostavno suvise oscilira, nema skok, nema odbranu, gubi se i u napadu ponekad...Katic odigrao najgoru utakmicu kako je u Partizanu....Bozic igrao tri puta vise minuta nego sto moze....Klobucara Jovanovic nikako ne pusta da igra...Kecman, onako nista posebno....Kljucni problem je Jovanovic koji ne moze posloziti kako treba nista....Gist daje tricu uz faul, on ga izvodi poslije :o :o :o ...Covjek ne osjeca igru, maltene nema dvije akcije, sve je cista improvizacija...
ma dobro ja sam ocekivao i slabiji partizan od ovog koji gledamo... dule je napravio veliku glupost sto nije ostao jos ovu sezonu jer mislim imaju nekoliko strasnih pojedinaca od kojih je on mogao napraviti ekipu. meni se ne sviđa ovaj katic bas, gist je dobar mamac za publiku... od jawaia sam ja vise ocekivao e sad ako marjanovic dobije otkaz u cska a mogao bi vrlo lako, juce nije ni sekunde igrao onda bi se vrlo lako moglo i desiti to da dođe on u partizan a aussie shaq dobije otkaz :D

kazes vlada lud a jesi vidio ace petrovica danas krenuli sjajno i na time outu kod vodstva 14-7 izvadi lik cijelu petorku. al dobro imao je watsona i collinsa
You are someone else I am still right here

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 02 dec 2010, 20:49

Vujosevic je odsvirao svoje.... Pokazao da nije za velika dela.... Predvodio reprezentaciju srbije dobio otkaz, predvodio crnu goru dobio otkaz, predvodio CSKA dobio otkaz....Toliko o tome

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 dec 2010, 01:09

alfarouqaminu je napisao/la:Vujosevic je odsvirao svoje.... Pokazao da nije za velika dela.... Predvodio reprezentaciju srbije dobio otkaz, predvodio crnu goru dobio otkaz, predvodio CSKA dobio otkaz....Toliko o tome
O cemu pricas...Dule je napustio repku, a nisu ga otjerali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
On ce da uzme lovu i to je to....Sada odmaranje i cekanje druge ponude, u Partizan sigurno jos nece izvjestan period...

Ostalo je samo ime.....

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 03 dec 2010, 10:45

alfarouqaminu je napisao/la:Vujosevic je odsvirao svoje.... Pokazao da nije za velika dela.... Predvodio reprezentaciju srbije dobio otkaz, predvodio crnu goru dobio otkaz, predvodio CSKA dobio otkaz....Toliko o tome
Smiješno, očito neznanje - Vujošević je raskinuo ugovor sa CG dok je još bio trener CSKA, nije htio da sjedi na dvije stolice. Za ovakve bi bilo dobro da neko postira budžete klubova u prošloj sezoni. Onakav Partizan je izbacio Panathinaikos i poslije Maccabi, to je mogao jedino sa Duletom. :lol: Final four prošle sezone i na njemu dvije neriješene utakmice poslije 40 minuta, sviđalo se to nekom ili ne.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 03 dec 2010, 10:58

Dajte ga na klupu Bosne ,nije bitno,repke ili kluba
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 03 dec 2010, 13:58

Dule je podneo ostavku par dana pre otkaza u CSKA-a, je postojala je jdna caka u ugovoru koja kaže " u slučaju da ostane bez posla a nema drugi posao (a imao ga je na mestu selektora CG-a) neće doći do isplate dugovanja prema ugovoru" znao je sta mu se sprema pa lepo podneo ostavku na mesto selektora i sada moze da traži obeštećenje veliko.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 dec 2010, 14:04

ŽeljkoB je napisao/la:Dule je podneo ostavku par dana pre otkaza u CSKA-a, je postojala je jdna caka u ugovoru koja kaže " u slučaju da ostane bez posla a nema drugi posao (a imao ga je na mestu selektora CG-a) neće doći do isplate dugovanja prema ugovoru" znao je sta mu se sprema pa lepo podneo ostavku na mesto selektora i sada moze da traži obeštećenje veliko.
Dule je imao garantovani ugovor sa CSKA, i koliko god uticajan CSKA bio, Misko ce da istjera svoje...Jer ovo je sansa koja se ne propusta....Nece dobiti sve novce, ali veliku vecinu da...

I nikako @Zeljko da mi odgovoris kada smo se raspravljali prije mjesec, ja kada sam govorio da Vatutina samo interesuju rezultati, ti mi rece da on zna kada se osvajaju trofeji i da ce sve da bude uredu....

Ostalo je samo ime.....

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 03 dec 2010, 14:12

Ma po mojim novim saznanjima iz Moske malo je tu druga igra bila a sef je tu ispao figura nekih drugih ljudi iz saveza sličan scenario sada već spreman za skariola

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 dec 2010, 14:25

ŽeljkoB je napisao/la:Ma po mojim novim saznanjima iz Moske malo je tu druga igra bila a sef je tu ispao figura nekih drugih ljudi iz saveza sličan scenario sada već spreman za skariola
Zeljko kakva bolan druga igra....
Kakve veze Scariolo ima sad....Scariolu se stolica drma od poraza protiv Makabija, pa onda protiv Prokoma kada je izgubio, a prije toga u domacem prvenstvu...Scariolo apsolutno nema nikakve veze...

Slicn scenario je taj da ni jedan ni drugi nisu imali rezultate i to je to....
Kojeg saveza, o cemu ti to....

Nisi htio da me slusas, nema sad izvlacenja :lol: :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 dec 2010, 17:03

Willy je napisao/la:
Smiješno, očito neznanje - Vujošević je raskinuo ugovor sa CG dok je još bio trener CSKA, nije htio da sjedi na dvije stolice. Za ovakve bi bilo dobro da neko postira budžete klubova u prošloj sezoni. Onakav Partizan je izbacio Panathinaikos i poslije Maccabi, to je mogao jedino sa Duletom. :lol: Final four prošle sezone i na njemu dvije neriješene utakmice poslije 40 minuta, sviđalo se to nekom ili ne.
Ima lik nesta protiv Vujosevica,ja ne znam sta je ovo,gori je od onoga @pabiza sto luta tamo po temi PLBIH. :roll:
A pri tome je i informisan. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 dec 2010, 23:30

Devil je napisao/la:
Willy je napisao/la:
Ima lik nesta protiv Vujosevica,ja ne znam sta je ovo,gori je od onoga @pabiza sto luta tamo po temi PLBIH. :roll:
A pri tome je i informisan. :mrgreen:
ma neka pustite ga da zivi u neznanju

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 dec 2010, 17:18

Dusan Ivkovic je za njega tata...... Covece svaki tim koji je predvodio osvajao je po koji trofejjjjjjjjjjjj

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 dec 2010, 00:52

alfarouqaminu je napisao/la:Dusan Ivkovic je za njega tata...... Covece svaki tim koji je predvodio osvajao je po koji trofejjjjjjjjjjjj
Sad bih ja tebi trebao da objasnim kako je Duda dozivio fijasko sa CSKA....
Ali necu, jer ti to ne poznajes....

Duda je jedan veliki gospodin...
Ali sa generacijama koje su igrale '89, '90, '91, trener nije bio potreban, nesto slicno kao sa Barsom u fudbalu danas...

Pa nije se znalo odakle vise sijeva, Petrovic, Kukoc, Radja, Divac, Paspalj i ostali, da ih sada ne nabrajam....
Jedna akcija, prevodi Divac loptu, i sam do kraja ide na kucanje, covjek imao kontrolu lopte danasnjih playeva :lol: :lol: ...

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 dec 2010, 22:52

ja vam fino kazem pustite ga da zivi u neznanju

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 09 dec 2010, 17:06

Ponos Srbije protiv ponosa Izraela,msm da je kec realnost,ali isto tako mozda sampion Srbije iznenadi sto ipak tesko da ce se desiti,prije svega me zanima kako ce Jerells odigrati,te da li ce nas Vesely konacno obradovat sjajnom partijom,msm i da ce kecman ponovo blistat jer on najbolje utakmice igra protiv izraelaca,u svakom slucaju sretno srpskom sampionu.
& $ - & " - & - &
ФСРС

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 09 dec 2010, 17:18

drinin vuk je napisao/la:Ponos Srbije protiv ponosa Izraela,msm da je kec realnost,ali isto tako mozda sampion Srbije iznenadi sto ipak tesko da ce se desiti,prije svega me zanima kako ce Jerells odigrati,te da li ce nas Vesely konacno obradovat sjajnom partijom,msm i da ce kecman ponovo blistat jer on najbolje utakmice igra protiv izraelaca,u svakom slucaju sretno srpskom sampionu.

Tesko, Partizan ne zna igrati na gostujucem terenu, kecman je smesan kosarkas, veoma ogranicen sto se tice kosarke

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 09 dec 2010, 18:52

alfarouqaminu je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Ponos Srbije protiv ponosa Izraela,msm da je kec realnost,ali isto tako mozda sampion Srbije iznenadi sto ipak tesko da ce se desiti,prije svega me zanima kako ce Jerells odigrati,te da li ce nas Vesely konacno obradovat sjajnom partijom,msm i da ce kecman ponovo blistat jer on najbolje utakmice igra protiv izraelaca,u svakom slucaju sretno srpskom sampionu.

Tesko, Partizan ne zna igrati na gostujucem terenu, kecman je smesan kosarkas, veoma ogranicen sto se tice kosarke
:lol: :lol: :lol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 10 dec 2010, 09:19

na bilo koju temu na forumu ivujek je neka glupost u komentaru od "alfarouqaminu" a sto tebe roditelji tvoji ne vole

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 dec 2010, 23:50

Danas, 15. decembra se navrsava 10 tuznih godina otkako nije sa nama jedan jedini Haris Brkic..
Majstore, neka ti je vjecni rahmet....

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.