Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanic
mali odlicno igra,bice ovo veliki,veliki igrac.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mozda cak protiv Spanije ako budemo vec u barazu.Nema sta izgubiti,a dobitak je ogroman.elvir75 je napisao/la:bio bi red da ih i ciro pusti jednu utakmicu od pocetkadino-92 je napisao/la:ja sta radi pjanic gol + 2 asistencije, sjajno
joj koju ofanzivu imamo
pjanic-misimovic-salihovic
ibisevic-dzeko
ovo je kvintet smrti
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako svi nasi sto zabijaju u klubovima zabiju bar po jedan u Estoniji, ne gine im opet sedmica. Al mozda im sad pripremimo i desetku, a lukomelvir75 je napisao/la:bio bi red da ih i ciro pusti jednu utakmicu od pocetkadino-92 je napisao/la:ja sta radi pjanic gol + 2 asistencije, sjajno
joj koju ofanzivu imamo
ibisevic-dzeko
ovo je kvintet smrti
-
volim_ciglu
- Kontakt:
2 asistencije i prekrasan gol.
Ali nije ni to,
covjek je 6 km pretrcao u prvom poluvremenu (5.99 km za 45 minuta).
a Ciro voli one sto trce
Ali nije ni to,
covjek je 6 km pretrcao u prvom poluvremenu (5.99 km za 45 minuta).
a Ciro voli one sto trce
- Omerbavarac
- Kontakt:
Majstor, imamo najbolje izvodjace prekida na svijetu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vidjecete sutra komentar Blazevica"prijatelj mi rece da je Pjanic igrao dobro to je za svaku pohvalu".Fkt je zasluzio da pocne u Estoniji,ali kad ga Blazevic ne stavi protiv Armenije kad nije Misketa bilo tesko da ce pocet u Talinu.
AMAR OSIM!
Brate igra ba Pjana i sad za veliki klub,hehe.....rob do bagro je napisao/la:Ja Pjane jes lud frajer...explodiro momak stvarno nema rijeci,svaka cast majstore abd zaigraces ti za veliki tim
Pjanić ima kartone za Estonijukalimero je napisao/la:Vidjecete sutra komentar Blazevica"prijatelj mi rece da je Pjanic igrao dobro to je za svaku pohvalu".Fkt je zasluzio da pocne u Estoniji,ali kad ga Blazevic ne stavi protiv Armenije kad nije Misketa bilo tesko da ce pocet u Talinu.
Jao TV2 na thoru mi zaključan, ima li neko neki drugi 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Zar nije vecHigh je napisao/la:mali odlicno igra,bice ovo veliki,veliki igrac.
@Kalimero nece Pjanic igrati u Estoniji,ja nedam
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
slazem se...pa meni to je nas najveci talenat u posljednj vrijeme..svka cast dzeki, al gdje je dzeko bio s 19 godina......momak ima samo 19 godina....sta ce tek radit za 2 god..kad bude imo samo 21...High je napisao/la:mali odlicno igra,bice ovo veliki,veliki igrac.
dobili smo novog zidana...definitivno.... ovaj gol je bio ala juninho...bravo majstre..
ciro daj momaku priliku protiv spanije od prve minute zajedno s misketom...jer miske je igrac od kojeg pjana moze pono pono naucit..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
U Talinu sigurno nece poceti,a ni uci s klupekalimero je napisao/la:Vidjecete sutra komentar Blazevica"prijatelj mi rece da je Pjanic igrao dobro to je za svaku pohvalu".Fkt je zasluzio da pocne u Estoniji,ali kad ga Blazevic ne stavi protiv Armenije kad nije Misketa bilo tesko da ce pocet u Talinu.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
e to ako dobijemo Estoniju,a vjerujem da hocemo onda u Zenici igrat lopte s spancimadino-92 je napisao/la:ja sta radi pjanic gol + 2 asistencije, sjajno
joj koju ofanzivu imamo
ibisevic-dzeko
ovo je kvintet smrti
Ima prenos na satelitu:Knele je napisao/la:Ima li prijenos negdje na satelitu, dajte ime programa molim vas.
Satelit "THOR" "1W" u Paketu "DIGI" na frekvenciji : 12643-H-27500 FEC 3/4.
Kanal "TV2 Hungary" kodirano u sistemu "Nagravision2" koi je odavno glediv piratskim putem(emulacijom)...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
a dobro jest veliki tim...al ima i vecih on je to zasluzioahmic je napisao/la:Brate igra ba Pjana i sad za veliki klub,hehe.....rob do bagro je napisao/la:Ja Pjane jes lud frajer...explodiro momak stvarno nema rijeci,svaka cast majstore abd zaigraces ti za veliki tim
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
pjanić je eksplodirao....sve mu polazi za nogom
možda bude među najboljim strijelcima ove sezone u ligi prvaka, isto važi i za asistencije
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ovo je uzvreda za Lyon hehehherob do bagro je napisao/la:svaka cast majstore abd zaigraces ti za veliki tim
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Joj Pjanicu, Pjanicu
Rasutura ovu ligu prvaka
Rasutura ovu ligu prvaka
100% sportski i krajnje opušten potpis
EH,fino je vidjet nase momke u vrhu....Svaka cast Miraleme ....Dzekson sutra i Miske s Bozjom pomoci da opravdaju nasa ocekivanja.......
- adnan_nanda
- Kontakt:
Bravo komsija,samo rokaj glavni si.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, General505, Meshko91, Micron, zikerrz21 i 68 gostiju.