Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2010, 21:57

Brate, pusti ti ove znalce koji samo za Barcelonu znaju, a kažu da pratim nešto. To ti je fenomen kod nas. I ne zna šta i kako brani momak a nešto piše. :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 apr 2010, 22:00

Nisam vidio Burica toliko cesto, tek jedanput, i stvarno izgelda dobro sta taj covjek pruza. Po tom sta cujem od drugih mislim da bih trebao dobiti poziv, kada se pogledaju alternativni golmani.

Sto se tice Kene i Begovica. Begovic je jos mlad, upravo je drugi golman, ali kada je imao sansu da se pokaze on je to uradio, i to veoma dobro, inace ne bih napustio Portsmouth. Keno brani za neki klub cije ime sebi nemogu zapamtiti, i iskreno receno pred onu utakmicu u Portugalu nisam se osjecao dobro kada sam cuo da ce on stati na gol. Bio dugo povrijedjen, dugo nije igrao. Ali covjek staje na gol i brani i drzi sve sto se moze (posebno u drugoj utakmici u Bosni), hladan, i ima jos vremena da izdribla njihove napadace. :mrgreen:

A sto se tice Supica. Bez treme u Belgiji, mirni pol repke u onoj Genk-utakmici. Protiv Turske sjajan. Kakav da je, bez njega ni baraza ne bi vidjeli. Dakle sve u svemu za golmana se nemoramo vise brinuti.

Odosmo kao i uvjek u offtopic. :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2010, 22:03

Principatus je napisao/la:Nisam vidio Burica toliko cesto, tek jedanput, i stvarno izgelda dobro sta taj covjek pruza. Po tom sta cujem od drugih mislim da bih trebao dobiti poziv, kada se pogledaju alternativni golmani.

Sto se tice Kene i Begovica. Begovic je jos mlad, upravo je drugi golman, ali kada je imao sansu da se pokaze on je to uradio, i to veoma dobro, inace ne bih napustio Portsmouth. Keno brani za neki klub cije ime sebi nemogu zapamtiti, i iskreno receno pred onu utakmicu u Portugalu nisam se osjecao dobro kada sam cuo da ce on stati na gol. Bio dugo povrijedjen, dugo nije igrao. Ali covjek staje na gol i brani i drzi sve sto se moze (posebno u drugoj utakmici u Bosni), hladan, i ima jos vremena da izdribla njihove napadace. :mrgreen:

A sto se tice Supica. Bez treme u Belgiji, mirni pol repke u onoj Genk-utakmici. Protiv Turske sjajan. Kakav da je, bez njega ni baraza ne bi vidjeli. Dakle sve u svemu za golmana se nemoramo vise brinuti.

Odosmo kao i uvjek u offtopic. :D

E ovakvi komentari se cijene, a ne nekih koji dođu i smiju se, a ništa ne napišu. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 apr 2010, 22:05

Ovo gdje ko NE-brani ili igra je ofirno da ne moze biti ofirnije.
Hasagic brani u nekom BB,Buric isto brani u nekom Lechu.
Ali oni brane,igraju,ne sjede na klupi za razliku od ''drugih''velikana.Pa taman bio i M.U.Klupa je klupa.
Da ne govorim da je Hasagic milion puta dokazao da mu nije ama bas nikakav problem braniti protiv najjacih igraca u repci.
Inace Stilu opet krenulo.Imaju gadan raspored.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 03 apr 2010, 22:08

Štila legenda...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 03 apr 2010, 22:17

@Neutral ja imam vise pojma o fudbalu u noktu nego sto ti u mozgu, to ti govorim bez ikakve sale. Nikad nisam rekao da Jasmin dobro nebrani, ali da kazes da zasluzuje biti golman broj jedan? Pogledaj u kojoj ligi Jasmin brani, i skontaj koliko su jake ekipe tamo. Jasmin je preuzeo ulogu prvog golmana od anonimusa. Asmir je preuzeo ulogu golmana kada se David James povrijedio, i onda kad se covjek oporavio opet nije dobio nazad svoje mjesto medju stativama, iako su mnogo govorili kako postoji velika sansa da ce James biti prvi golman Engleske na SP. Asmir trenutno ne brani jer golman broj 1 je golman Danske i ove godine ce nastupat na SP. Ti ako mislis da bi klub kao sto je Stoke izdvojio 3.5 milja za golmana koji ce grijat klupu i koji nevalja, onda se ti trebas lijecit. 100 puta je teze progurat se za prvo mjesto u EPL koji god to klub bio nego sto je u Lech ili Istanbul BB. Nekontam odakle navodis Supica, jer ja nikad nisam rekao da je on dobar golman niti da je blizu kvalitetnog golmana. Jedini razlog sto je on branio je sto je imao podrsku Mikada i "visoki funkcionera", i kakv god on bio, opet sam mu zahvalan za onu odbranu na BP pred kraj utakmice kad je cini mi se Tuncay ima 100% priliku. Jasmin zasluzuje da bude na spisku za jednu od naredne dvije prijateljske i da se pokaze barem 20 min.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2010, 22:22

Nemoj me nasmijavati, molim te. A šta se desi kada siječeš nokte ??. Nestane ti znanje. :roll:
Vrijeđaš, pokazje koliko znaš, opet ti kažem, liječi se. ;)

Još jedan u nizu "ufuranih" forumaša, kada se spustiš na zemlju, onda možeš početi normalno da raspravljaš sa mnom. Tvoj prvi komentar je meni dovoljan bio na ovoj temi, tako da mi ne trebaju sada izvlakuše neke . Ionako, ja manje od tebe znam, tako da ništa ne znam. Ti sve pratiš, i ti imaš i nokte, i James i nakve pokemone nabrajaš što su više griješili nego Robinsoniiiiiiiia i takvih golmani.

No ovo je tema o Štili, ako imaš neki problema, pošalji mi pp, pa da se raspravljamo malo.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 03 apr 2010, 22:40

Neutral je napisao/la:Nemoj me nasmijavati, molim te. A šta se desi kada siječeš nokte ??. Nestane ti znanje. :roll:
Vrijeđaš, pokazje koliko znaš, opet ti kažem, liječi se. ;)

Još jedan u nizu "ufuranih" forumaša, kada se spustiš na zemlju, onda možeš početi normalno da raspravljaš sa mnom. Tvoj prvi komentar je meni dovoljan bio na ovoj temi, tako da mi ne trebaju sada izvlakuše neke . Ionako, ja manje od tebe znam, tako da ništa ne znam. Ti sve pratiš, i ti imaš i nokte, i James i nakve pokemone nabrajaš što su više griješili nego Robinsoniiiiiiiia i takvih golmani.

No ovo je tema o Štili, ako imaš neki problema, pošalji mi pp, pa da se raspravljamo malo.
Tvoj komentar kako Jasmin treba biti golman broj 1 nije zasluzilo nista vise nego da ti se dobro ismijem iz dubine duse. Upravu si imam sve, pogotovo znanje, a ti ocigledno nemas nista. Da si ikad u zivotu pratio fudbal osim kad te neko iz mahale pocastio da gledas s njima, znao bi da taj "pokemon" David James je godinama bio jedan od bolji golmana svijeta i isti taj David James je izgubio mjesto u prvih 11 zbog Begovica, a Buric je preuzeo mjesto u ekipi od nekog ANONIMUSA. Ti kontas ako neko dobro brani da znaci da su odmah fantasticni golmani. Priznajem da od kad je Buric prvi golman da Lech igra dobro i da Buric rastura, al' to u Poljskoj. Drago mi je sto dobro brani i nadam se da ce nastavit ovako i da sto prije predje u jaci klub i jacu ligu, pa da se moze pokazat i svima dati doznanja da je majstor, a ne majstor medju ribarima i mehanicarima. Pogledaj neke od tih "zvijezda" iz poljske sto su otisli u jake lige u zadnje vrijeme. Fabianski propao kroz zemlju, ljudi mu se smiju. Ako nisi uspio kroz ovo sve sto sam napisao da skontas sta govorim, onda mi te stvarno zao.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2010, 22:43

Idi cijepaj drva :D :D :D

James jedan od najboljih, ko ti je to slagao haha. Okej, ti si u pravu ja u krivo. Ja se ne moram nikome ovdje dokazivati, a najmanje tebi. Sretno ABrci u nastavku.

NAdam se da će ako Bog da Štila nastaviti sa sjajnim igrama, te sjajnm golovima, te napokon zaigrati u repki, a da mu ne treba štela. :lol:

isto tako Jasminu.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 apr 2010, 22:46

Obojica ,i Štilić i Burić zaslužuju da im se pruži šansa u reprezentaciji.
Mladi i perspektivni momci koji znaju svoj posao, možda jednog danu budu glavni igraci naše selekcije.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 03 apr 2010, 22:58

Mandrak je napisao/la:Obojica ,i Štilić i Burić zaslužuju da im se pruži šansa u reprezentaciji.
Mladi i perspektivni momci koji znaju svoj posao, možda jednog danu budu glavni igraci naše selekcije.
slazem se. A reci da zasluzuju da budu broj 1 ili u prvoj postavi bez ikakvog opravdanja, ne.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 apr 2010, 23:04

bosanac723 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Obojica ,i Štilić i Burić zaslužuju da im se pruži šansa u reprezentaciji.
slazem se. A reci da zasluzuju da budu broj 1 ili u prvoj postavi bez ikakvog opravdanja, ne.
Pa naravno , to što kažeš apsolutno stoji...samo kažem da bi volio da momci uspiju u svojim karijerama , da i mi kao reprezentacija imamo koristi od njih.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 apr 2010, 23:15

Zaista neznam sta imas protiv Burica i pitam se dali ti imas sposobnos da sebe zapitas u nekim stvarima dali grijesis...
Ako cemo realno Begovic nebi trebao biti uopste pozivan u repku dok nebude standardan u svom klubu...
Hasagic brani u klubu koji je 5-6 klasa ispod Lecha,plus sto je redovno povrijedzen...
Zaista neznam na cemu temeljis te svoje "nazor smijehove"????
Buric je bolji za deset klasa od svoje konkurencije i u repki i u klubu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 apr 2010, 23:17

Kad je lyon dao za onog kloca od Lovrena 8 miliona onda je vrlo jasna slika sta znaci ti tri i po milona za Begovica.
Begovic ne brani Buric brani i te kako u Lechu koji uopste nije naivna ekipa kao ni Poljska liga.
Repka im je godinama igrala dobro a iz te lige je dosta igraca vidjelo evropu.Uostalom i Dzeko se kalio u ceskoj koja je slicna sa Poljskom.
Uopste nije problem za Burica vec za Stilica koji stvarno nema srece sto su trenutno u repci Miske i Pjanic.dva igraca koje bi stilic mogao da mjenja.Ali samo ako su ovi povrjedjeni ili odsustvuju zbog kartona.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 apr 2010, 23:22

harishp je napisao/la:Kad je lyon dao za onog kloca od Lovrena 8 miliona onda je vrlo jasna slika sta znaci ti tri i po milona za Begovica.
Begovic ne brani Buric brani i te kako u Lechu koji uopste nije naivna ekipa kao ni Poljska liga.
Repka im je godinama igrala dobro a iz te lige je dosta igraca vidjelo evropu.Uostalom i Dzeko se kalio u ceskoj koja je slicna sa Poljskom.
Uopste nije problem za Burica vec za Stilica koji stvarno nema srece sto su trenutno u repci Miske i Pjanic.dva igraca koje bi stilic mogao da mjenja.Ali samo ako su ovi povrjedjeni ili odsustvuju zbog kartona.
Potpis.
Jos i da dodam odkako pratim Lech (a prati vec dugoooooooooo) dobio sam osjecaj da je Buricu gotovo nemoguce dati gol iz igre....
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 03 apr 2010, 23:22

Strasan gool Stilica,,i
Buric zasluzuje da brani za repku ;)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 03 apr 2010, 23:52

Za_raju je napisao/la:
Zaista neznam sta imas protiv Burica i pitam se dali ti imas sposobnos da sebe zapitas u nekim stvarima dali grijesis...
Ako cemo realno Begovic nebi trebao biti uopste pozivan u repku dok nebude standardan u svom klubu...
Hasagic brani u klubu koji je 5-6 klasa ispod Lecha,plus sto je redovno povrijedzen...
Zaista neznam na cemu temeljis te svoje "nazor smijehove"????
Buric je bolji za deset klasa od svoje konkurencije i u repki i u klubu...
@Mandrak, Ja apsolutno nista nemam protiv Burica, ja se slazem sa vama kad kazete da momak zasluzuje poziv u repku i da trenutno brani fenomenalno, ali neslazem se s tim da bi on trebao biti prvi golman reprezentacije, evo zasto; da je ovako branio i dobio sansu na golu lecha od pocetka sezone, naravno da bi njega izabrao preko ijednog golmana za kraj kvalifikacija i za baraz jer tada Hasagic je bio povrijedjen, begovic jos nije bio dobio pravu sansu, a da ne spominjem supica, koji je sa samo bozijom pomoci uspio zaustavit par napada Belgije i Turske. Buric dobro brani i zasluzuje da predje u jacu ligu i da pokaze sta zna i koliko je kvalitetan. Moje misljenje je da Poljksa liga nije dovoljno jaka da neki golman moze biti svjetska klasa, tu se momci kale i onda predju u jacu ligu gdje se dokazu i postanu zvijezde. Naprimjer Begovic, momak je bio otisao u Championship, koja licno mislim da je ista kvalitet liga kao Poljska, i tu dobro branio za Ipswich, kad se vratio u PFC dobio je sansu i pokazao da je prava klasa i da ubuduce ce biti jedan od bolji golmana u Evropi. Sad dolazi kraj sezone u vecinom liga u Evropi i kad budemo igrali prijateljske protiv Svedske i Njemacke tad nece bas biti 'prvi golman" niti jedan, jer je ljeto i svasta se moze promijenit do pocetka naredne sezone. Ja sam uvjeren da ce Begovic branit narednu sezonu jer nevidim razlog da bi neki klub sto nema para da razbacuje dao tu veliku sumu novca za golmana koji ce grijat klupu. Nadam se da ce Jasmin preci u jacu ligu i tu izborit prvo mjesto, i dokazat se, onda cemo moci raspravljat ko treba biti prvi golman, i ko zasluzuje da igra. @Harishp, meni se cini da probas da poredis Begovica i Lovrena, i da kazes iako je neki klub platio veliku cifru da neznaci da je dobar igrac, TU SE SLAZEM, al' evo razlike; Begovic je vec branio u EPL i svi su mu se divili i opravdao svoj prelazak za tu sumu novca, dok je Lovren presao u Lyon iz DZ i sad dohvaca flase s vodom Miretu.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2010, 23:55

Steta sto Stila nema manadzera da ga ugura u repku,valja doc' na red od Nurkovica i Supica i njima slicnih...

Gol je prelijep,majstorski...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 apr 2010, 00:39

Luda utakmica, dosta promasaja i majstorija Štilića...
[youtube][/youtube]
Solidni navijaci:
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 apr 2010, 13:16

Ja se vec duze pitam zasto Stilic jos nije dobio sansu da debituje u dresu BiH?
Razloga za debi je bilo puno. Da li Stilic ima problem komunikacije sa trenerima, igracima...?

Gol(cina) od juce ce biti u konkurenciji za evrogol meseca Aprila.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Confiance, hansbosna, legendarnadruga, riki46 i 47 gostiju.