Zvjezdan Misimović

Adinjo
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Adinjo » 08 nov 2009, 20:49

Scof1eld je napisao/la:pocinjemo licit na zapadne susjede... ovako oni Modrica tretiraju... kao "najboljeg" na svijetu... Miske jest predobar al reci da je najbolji na svijetu je smijesno....
Bravo jarane, nekad stvarno nemogu da shvatim neke pojedine komentare ovde na forumu. Miske jeste IGRACINA, ali reci da je najbolji igrac na poziciji koju on igra je vise nego zabluda. Nekad covjek treba biti relan i priznati cinjenice iako je tesko.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 nov 2009, 20:57

Scof1eld je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:pocinjemo licit na zapadne susjede... ovako oni Modrica tretiraju... kao "najboljeg" na svijetu... Miske jest predobar al reci da je najbolji na svijetu je smijesno....
Sto jel treba maksimalno hrakati na svoje,cmizdriti za Ibrahimsonima,Jakupheerom i onanisati na Messiju i ostalima.
Zaebite tu pricu.
ne trebamo...al ne trebamo zivjet ni u iluzijama.... ja kazem da je predobar i sigurno u vrhu al da je najbolji nije :D
Da li je iluzija da je Miske rekorder to jest tip koji je u istoriji BL imao najvise asistencija.
Iluzorno je pricati koje su igracine sve igrale u BL a Miske udze u istoriju kao NAJBOLJI.
Mozda imao srecu da mu 21 put prodje asistencija :roll:
Kako rekoh da je Misimovic u Njemackoj repci pola bi od vas vikalo kako je majstorcina.
Ovako je trom,spor dobar ali nista vise.
Znam ja nas,ebo nas :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 08 nov 2009, 21:16

Miske je tehnicar,kreativac i ekspolzivnost i brzina mu nije jaca strana,al on to fenomenalno prekriva lucidnim potezima i sjajnim pregledom igre! u ovom trenutku nas najbolji igrac a sad da je najbolji na svijetu je malo too much,,treba biti realan... al je MAJSTOR
...nisu mogli da te ugase!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 nov 2009, 09:51

miske ponovo u timu kola , pa je li moguce vise ? Gdje je kraj ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 09 nov 2009, 10:12

Adinjo je napisao/la:
Bravo jarane, nekad stvarno nemogu da shvatim neke pojedine komentare ovde na forumu. Miske jeste IGRACINA, ali reci da je najbolji igrac na poziciji koju on igra je vise nego zabluda. Nekad covjek treba biti relan i priznati cinjenice iako je tesko.
u najmanju ruku trenutno najbolji igrac na svijetu koji igra prednjeg veznog, sta reci o Misimovicu , kazu spor: kada ide u kontru niko ga stici ne moze tipa ona kada je ibis dao gol armeniji ili ovaj u ligi prvaka jedan dupli pas na centru i onda sut sa 25m i perfektan gol ili sansa protiv spanije kada stiže Džeku koji mu lose vraca loptu ili prvi gol u zenici u onoj pobijedi od 7:0 kada je bio brzi i jaci od Džeke, a svi znamo da je Džeko zvijer, i sada za doktora misimovica reci da je spor u opste ne stoji.
tehnika, tehnika suta i preciznost suta o tome mislim da ne treba pricati.(od 1 do 5 ocjena ali realna je 4,75)
preglednost igre i nacin dodavanja i to je suvisno pricati ( od 1 do 5 zo je cistaaaaaaaaaaaaaaaa 5)
i za ntakvog jednog igraca koji usput igra najbolje sezone kazati da nije najbolji na svijetu na svojoj poziciji bi bilo sramotno.
ove godine vec 6golova i vjerovatno isto toliko asistzencija ali ne znam tacan broj u BL
1 gol i 2 asistencije u LP i nekoliko asistencija koje nisu nazalost iskoristene pa se i ne pisu
a na kraju sto je najvaznije kada Miske primi loptu na sredini igralista to ti je kombinacijaSEDORFA jer mu je niko ne moze oteti i PIRLA ne moguce da pogrijesi pas i uvijek je asistencija na nivou.
U ime Gospodara...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 nov 2009, 11:01

Smjesno je pogledati Misimovicevu statistiku i njegovu nisku cjenu od procjenjenih 12 Mio. Da se preziva Misiminho ili Misimoviery, ne bih ga zlatom mogao platiti. Bayernu fali upravo igrac kao on. Mislim da je kod njega "problem" u tome sto je suvise tih i skroman, mora malo se dovesti u medije necim drugim nego samo goalovima ili asistencijama (sto je tuzno reci ali realno). Koliko su naprimjer o njemu pisali kada je imitirao slavljenje Jamesa. Smjesno ali istina. A da na drugu stranu, da sam pobjedi protivnicku ekipu reci ce da jeste mozda dobar, ali da nije jedan ...inho. ;) :D

Koliko je bitno i zbog toga da se plasiramo na SP. Kao sto je rekao Osim, ako se dokazemo na SP, dovoljno ce i buducim igracima iz BIH biti da pokazu pasos, a da ljudi kazu kako su talenti i dobri.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 nov 2009, 13:17

tek sada vjerujem da ga trazi arsenal kada goal.com to objavi :D

According to a report in The News of the World, Premier League giants Arsenal are closely monitoring the situation of Wolfsburg midfielder Zvjezdan Misimovic.

The report suggests that the London side are lining up a replacement for Cesc Fabregas, who is continually being liked with a return to Spain, and manager Arsene Wenger has reportedly made Misimovic one of his primary targets on the transfer market.

Arsenal are believed to be ready to make a €7 million offer for the Bosnian international. However, it appears to be very unlikely that die Wolfe will part company with their playmaker for such an amount.

Misimovic's current Wolfsburg deal is due to expire in the summer of 2013, and they will not let go of the gifted midfielder for anything less than €15m.

"Nobody has contacted me about a possible transfer. I'm not really interested in transfer rumours at the moment. The upcoming World Cup play-offs against Portugal are all that concern me right now," Misimovic told
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 nov 2009, 13:21

CRNI_SA je napisao/la: "Nobody has contacted me about a possible transfer. I'm not really interested in transfer rumours at the moment. The upcoming World Cup play-offs against Portugal are all that concern me right now," Misimovic told
Tako profesionalac treba da misli, ako se kvalificiramo ionako ce se pojaviti vise ponuda. Iako mi Misimovic djeluje veoma zadovoljan u Wolfsburgu sto je i sam cesce naglasivao, i nisam sigaran dali ima volje za mjenjanje sredine.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

nixo
Kontakt:

Post Postao/la nixo » 09 nov 2009, 14:05

Ajmo ljudi sta je ovo miske zaostaje za prvim mjestom...
Glasaj te http://www.bundesliga.de/de/index.php

nixo
Kontakt:

Post Postao/la nixo » 09 nov 2009, 14:07

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 11 nov 2009, 01:00

Imam neki osjecaj da ce u Portugalu bas Miske biti strijelac 8-)
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 11 nov 2009, 07:42

Nade je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce u Portugalu bas Miske biti strijelac 8-)
miske i vedo......

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 nov 2009, 17:18

Miske je beton - armirani!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 12 nov 2009, 16:26

Miske kralju, majstore, ti si nas i volimo te najvise

Najbolja bosanska 10 (desetka) dosada!
Drago mi je da nasi igraci imaju rezervirane brojeve, ne kao prije...
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 15 nov 2009, 03:33

jel miske igro danas?
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 nov 2009, 04:12

BHFAN22 je napisao/la:jel miske igro danas?
Jok igrao je Vedo :twisted:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 15 nov 2009, 07:13

BHFAN22 je napisao/la:jel miske igro danas?
Nije.
100% sportski i krajnje opušten potpis

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 15 nov 2009, 09:42

najbolji igrac ove reprezentacije pa vi pricajte sta hocete ;)
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 nov 2009, 12:59

buja je napisao/la:najbolji igrac ove reprezentacije pa vi pricajte sta hocete ;)
Slazem se. Ne moze svaka tekma biti njegova.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.