Sve mislim da je Arsenal iz Kijeva, ali vidim Wengera spominju. Igarac iz 2. Turske lige, koji ne moze ostvariti transfer u prvu, da bude na meti Arsenala? Tu nesto smrdi.
A i prije par godina se isto jednom pricalo o interesu Arsenala.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Prvi put kada se pričalo o tome, vijest je iznio neki otočki portal. Mislim da je bio metro.co.uk.Goalgetter je napisao/la:A i prije par godina se isto jednom pricalo o interesu Arsenala.
Goalgetter je napisao/la:Cuj Arsenal.![]()
Sve mislim da je Arsenal iz Kijeva, ali vidim Wengera spominju. Igarac iz 2. Turske lige, koji ne moze ostvariti transfer u prvu, da bude na meti Arsenala? Tu nesto smrdi.
Metro, DailyFail, sve je to isto sranye..zizu1991 je napisao/la:Prvi put kada se pričalo o tome, vijest je iznio neki otočki portal. Mislim da je bio metro.co.uk.Goalgetter je napisao/la:A i prije par godina se isto jednom pricalo o interesu Arsenala.
Ne kažem ja da je sad završen posao, ali Arsenal je dovodio igrače i iz gorih liga.A Istambull BB nije neki dugogodišnji drugoligaš, nego ekipa koja je ispala prošle godine i želi ekspresno da se vrati u prvu ligu.Dodatan plus je što će Višća igrati u Brazilu, a to drastično diže cijenu igrača.Goalgetter je napisao/la:Cuj Arsenal.![]()
Haj' da vidimo hoce li ista biti od ovih spekulacija."Wenger je poslao skaute da prate moje igre. Sigurno je da će mi to dati još veći motiv da pružam još bolje igre u reprezentaciji BiH", otkriva Zmaj, a prenosi i turkish-football.com.
Sta hoces odbio je Besiktas zbog AlanieSheyi je napisao/la:Prijatelju, ne provaljuj se
Zar si zaboravio pricu oko prelaska Vranjesa u United?
Ovo si ti rekao, a ne ja, ne trpaj mi riječi u usta. Ovaj slučaj sam samo uzeo za primjer, kada među navijačima vlada zajedništvo u toku utakmice, a po principu zajedno do cilja, za razliku od ovoga, kada se većina na svaku vijest o bilo kojem reprezentativcu nastoji napraviti pametna i obezvrijediti onoga ko je zajedno sa ostalim reprezentativcima bio dio tima koji je otišao na SP.BigBigBang je napisao/la:To kad je prosao po lijveoj strani mocnoj Latviji je toliko bitan detalj bio da do kraja karijere mora biti reprezentativac a odlazak u Brazil je pod must
Saurman je napisao/la:Višću traži Arsenal, šta je slijedeće Vršajevića traži Man Utd jer im propao deal sa Vranješom.
Sljedece je da tebe trazi City,jer kako sam kazes bolji si od Dzeke.Saurman je napisao/la:Višću traži Arsenal, šta je slijedeće Vršajevića traži Man Utd jer im propao deal sa Vranješom.
Njega mogu tražiti samo u Mjedenici.Head je napisao/la:Sljedece je da tebe trazi City,jer kako sam kazes bolji si od Dzeke.Saurman je napisao/la:Višću traži Arsenal, šta je slijedeće Vršajevića traži Man Utd jer im propao deal sa Vranješom.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 18 gostiju.