ja sam ušao i tablu obrisaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel se kome ikad desilo da je usao u pogresnu ucionicu :/
Sent from my Brain using Tapatalk

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja sam ušao i tablu obrisaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel se kome ikad desilo da je usao u pogresnu ucionicu :/
EdenHazard je napisao/la:ja sam ušao i tablu obrisaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel se kome ikad desilo da je usao u pogresnu ucionicu :/
Masinske Elemente drzi, da ne imenujem vjerovatno znas o kome se radi.....nele-BHF je napisao/la: Koji asistent?
A _ i _ . ???MrWhite je napisao/la:Masinske Elemente drzi, da ne imenujem vjerovatno znas o kome se radi.....nele-BHF je napisao/la: Koji asistent?
Dobra je covjek bez daljneg, samo sto se u mene ovaj jaran obruko malo...hahhahahanele-BHF je napisao/la:
A _ i _ . ???
Ma meni je momak baš rega.
ja kad sam bio u osnovnoj, i od 1 do 4 razreda imali neku bisnu nastavnicu, i jednom je neko upitao da ide u wc i onda rekla ne mozes upisaj se u gace i dijete se upisa se u gaceautogol je napisao/la:Ovo se desilo mom drugu davno,davno ali je jedinstven slucaj u svijetu![]()
On je tad bio 3,4 razred osnovne skole i otisao sa skolom u kino da gleda neki crtani...medjutim u pola filma njega zaboli stomak i to ne bilo kakav bol,nego onaj prethodi proljevuPita on uciteljicu da ode u wc,ma kaze nema sanse,sad ce brzo zavrsit,pa onda.I on je trpio koliko je mogao,medjutim pred kraj crtanog,to je popustilo i on se ukakio
Eh nije to sve...znate sta je uradio kad je krenuo kuci,izvukao pertle iz patika i svezao preko hlaca u predjelu koljena,da ne bi procurilo napolje
![]()
![]()
i sjeo u prvu klupu, gdje sam sjedio i u svom odjeljenju, dok nisam skont'o da su drugi u pitanjuQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel se kome ikad desilo da je usao u pogresnu ucionicu :/
Stvarno jedna od jacih na ovoj temi...MrWhite je napisao/la:Prelista sve stranice, pa se sjetih jos nekih scena....
Ja i otac radili nesta na Nahorevu, i sad kad smo se vracali kuci on izadje iz auta da kupi cigare na onoj trafici pored Dundija(iznad Koseva) a crveno svijetlo na semaforu, izadje on kupi cigare i ude u auto ispred mene, a zaista ispred mene crveni Golf 2 isto kao u nas, ja ga gledam i sviram mu on nista, nakon nekoliko sekundi izlazi iz auta i gleda gdje sam ja, jedva me nekako nadje i sjede u auto, ja reko sta ti bi, kaze ma suti umalo frajer da me razbije sto sam usao u auto, jedva sam do kuce dosao od smijeha.....
MrWhite je napisao/la:Prelista sve stranice, pa se sjetih jos nekih scena....
Ja i otac radili nesta na Nahorevu, i sad kad smo se vracali kuci on izadje iz auta da kupi cigare na onoj trafici pored Dundija(iznad Koseva) a crveno svijetlo na semaforu, izadje on kupi cigare i ude u auto ispred mene, a zaista ispred mene crveni Golf 2 isto kao u nas, ja ga gledam i sviram mu on nista, nakon nekoliko sekundi izlazi iz auta i gleda gdje sam ja, jedva me nekako nadje i sjede u auto, ja reko sta ti bi, kaze ma suti umalo frajer da me razbije sto sam usao u auto, jedva sam do kuce dosao od smijeha.....
Trenutno korisnika/ca: ASD, Jabroni, VolimBiH96 i 12 gostiju.