Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

EdenHazard
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la EdenHazard » 25 feb 2013, 13:41

QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel se kome ikad desilo da je usao u pogresnu ucionicu :/

Sent from my Brain using Tapatalk
ja sam ušao i tablu obrisao :oops:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 25 feb 2013, 13:56

Ovo se desilo mom drugu davno,davno ali je jedinstven slucaj u svijetu :mrgreen:
On je tad bio 3,4 razred osnovne skole i otisao sa skolom u kino da gleda neki crtani...medjutim u pola filma njega zaboli stomak i to ne bilo kakav bol,nego onaj prethodi proljevu :!: Pita on uciteljicu da ode u wc,ma kaze nema sanse,sad ce brzo zavrsit,pa onda.I on je trpio koliko je mogao,medjutim pred kraj crtanog,to je popustilo i on se ukakio :) Eh nije to sve...znate sta je uradio kad je krenuo kuci,izvukao pertle iz patika i svezao preko hlaca u predjelu koljena,da ne bi procurilo napolje :lol: :lol: :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 feb 2013, 13:57

EdenHazard je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel se kome ikad desilo da je usao u pogresnu ucionicu :/

ja sam ušao i tablu obrisao :oops:
:lol: :lol: :lol:

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 26 feb 2013, 00:38

nele-BHF je napisao/la: Koji asistent?
Masinske Elemente drzi, da ne imenujem vjerovatno znas o kome se radi.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 26 feb 2013, 00:41

MrWhite je napisao/la:
nele-BHF je napisao/la: Koji asistent?
Masinske Elemente drzi, da ne imenujem vjerovatno znas o kome se radi.....
A _ i _ . ???

Ma meni je momak baš rega. :D

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 26 feb 2013, 00:44

nele-BHF je napisao/la:
A _ i _ . ???
Ma meni je momak baš rega. :D
Dobra je covjek bez daljneg, samo sto se u mene ovaj jaran obruko malo...hahhahaha :D

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 26 feb 2013, 00:48

autogol je napisao/la:Ovo se desilo mom drugu davno,davno ali je jedinstven slucaj u svijetu :mrgreen:
On je tad bio 3,4 razred osnovne skole i otisao sa skolom u kino da gleda neki crtani...medjutim u pola filma njega zaboli stomak i to ne bilo kakav bol,nego onaj prethodi proljevu :!: Pita on uciteljicu da ode u wc,ma kaze nema sanse,sad ce brzo zavrsit,pa onda.I on je trpio koliko je mogao,medjutim pred kraj crtanog,to je popustilo i on se ukakio :) Eh nije to sve...znate sta je uradio kad je krenuo kuci,izvukao pertle iz patika i svezao preko hlaca u predjelu koljena,da ne bi procurilo napolje :lol: :lol: :lol:
ja kad sam bio u osnovnoj, i od 1 do 4 razreda imali neku bisnu nastavnicu, i jednom je neko upitao da ide u wc i onda rekla ne mozes upisaj se u gace i dijete se upisa se u gace

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 feb 2013, 00:49

Jel se ikad nekome desilo npr. u prostoriji sa puno ljudi, ono svi pricaju, i taman kad ti kazes nesto tipa "yebo bi ja nju", sekundu prije toga svi, al svi usute i zi se izblamiras. Meni se stalno to desava :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 feb 2013, 02:19

X puta, meni najčešće na matematici koju sam baš 'pratio' :mrgreen:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 26 feb 2013, 14:51

Stid me reć koliko mi se to puta dosad desilo :oops:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 26 feb 2013, 18:45

i sjeo u prvu klupu, gdje sam sjedio i u svom odjeljenju, dok nisam skont'o da su drugi u pitanju :) inače dvije učionice su bile identične u mojoj srednjoj (po veličini i sadržaju)

bosniacum zna :D
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 feb 2013, 22:09

Danas na malom odmoru , odem ja sa ovim jaranima što puše , vani , i 'nako kroz zajebanciju , sjetimo se onog videa , gdje ona raja iz Amerike govori : " Ja volim kurats ! " .

I hajd' zajebavamo se mi sa tim , i zvoni za čas mi ulazimo naš razrednik stoji na vratima i govori nešto za roditeljski. Mi slušajući njega uletimo , sjednemo na svoja mjesta i nastavimo zajebanciju :D U međuvremenu , razrednik napusti čas . Opet se ja sjetim famozne rečenice : " JA VOLIM KURATS ! " , i proderem se , tj. ponovim to :lol:

Svi se odvalili smijati i gledaju u mene , reko' šta im je , znaju za zajebanciju , kad čujem ja glas sa katedre : " TIIŠEEEE DOLE ! " . Oooooj scene brate , u zemlju bih propao , profesorica matematike , inače zavijena žena , sjedi i upisuje čas , ja se odvalio još smijati na to , a ona gleda u mene i klima glavom :oops: :lol:

Za ove što ne znaju za taj video , evo ga :

[youtube][/youtube]

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 26 feb 2013, 22:14

Prelista sve stranice, pa se sjetih jos nekih scena....
Ja i otac radili nesta na Nahorevu, i sad kad smo se vracali kuci on izadje iz auta da kupi cigare na onoj trafici pored Dundija(iznad Koseva) a crveno svijetlo na semaforu, izadje on kupi cigare i ude u auto ispred mene, a zaista ispred mene crveni Golf 2 isto kao u nas, ja ga gledam i sviram mu on nista, nakon nekoliko sekundi izlazi iz auta i gleda gdje sam ja, jedva me nekako nadje i sjede u auto, ja reko sta ti bi, kaze ma suti umalo frajer da me razbije sto sam usao u auto, jedva sam do kuce dosao od smijeha.....

Dogovorio se ja sa jaranom da pijemo kafu, i jbg izradim ga morao na vjezbe ici, a nisam imao kredita da mu javim da necu doci, dodem ja kuci i na fb mu posaljem poruku, ono tipa izvini jarane nije do mene....on meni samo odg KO TE J.E.B.E FUKARO.....kontam frajer se naljutio....kasnije se on opet meni javlja na fb, kaze izvini jarane za onu poruku maloprije cura mi bila na fb....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 feb 2013, 22:28

MrWhite je napisao/la:Prelista sve stranice, pa se sjetih jos nekih scena....
Ja i otac radili nesta na Nahorevu, i sad kad smo se vracali kuci on izadje iz auta da kupi cigare na onoj trafici pored Dundija(iznad Koseva) a crveno svijetlo na semaforu, izadje on kupi cigare i ude u auto ispred mene, a zaista ispred mene crveni Golf 2 isto kao u nas, ja ga gledam i sviram mu on nista, nakon nekoliko sekundi izlazi iz auta i gleda gdje sam ja, jedva me nekako nadje i sjede u auto, ja reko sta ti bi, kaze ma suti umalo frajer da me razbije sto sam usao u auto, jedva sam do kuce dosao od smijeha.....
Stvarno jedna od jacih na ovoj temi... :lol: :lol: :lol:

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 26 feb 2013, 23:28

hahaha obje su prejake

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 27 feb 2013, 11:37

MrWhite je napisao/la:Prelista sve stranice, pa se sjetih jos nekih scena....
:lol: :lol:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 27 feb 2013, 20:16

Joj joj....
Bili mi na ekskurziji u Turskoj, dosli tamo negdje oko 8 navecer mrtvi umorni, nakon vecere mi odmah otisli da spavamo, ali iz susjedne sobe se prolamaju zenski uzdasi, vriska, brat bratu 20 puta je svrsila tu noc, ne mozes oka sklopiti, ja i jaran lupali po zidovima da se malo utisaju ali nista, izutra mi krenuli na dorucak i kad smo izlazili iz sobe, izlazi i gospodica iz susjedne sobe, ljepotica prava, ono bas sve ima, nama oci ispale, ajd pozovemo mi lift i ona sa nama u lift ude, mi stanemo iza nje i odmjeravamo je, kaze meni jaran ali ono bas glasno:"Jebla majku sinoc stenjala ko stuka, a vidi je sad, ma j.e.b.o bih je i ja samo da hoce dati"....nakon nekoliko sekundi okrenu se djevojka i rece mu: "Bili bgt", ja crko od smjeha, a on sebi dosao tek poslije dorucka.....kasnije smo saznali da je ta djevojka iz Srbije i da joj je momak neki karatista, sreca pa smo tu noc otisli u Izmir....

U slijedecoj situaciji nisam bio prisutan, ali znam sve sudionike...
Jedini bazen u blizini Gorazda je bio onaj u Vitkovicima u hotelu, i tu smo se kupali kad Drina nadode, prije sezone su radili neku rekonstrukciju, jedva cekali kad ce se otvoriti, i dok su njih 4-5 bili ispred hotela, naide ovaj jedan budalas nije dobar sekunde, i kazu mu oni eno napunili bazen sad se mi kupali, a on se odmah poceo skidati i skocio na glavu u prazan bazen, dosla hitna nekoliko kopci na glavi bilo, samo da kazem da su u bazenu postavili nove plave plocice, pa je seljak vjerovatno mislio da je voda...... :mrgreen:
Zadnja izmjena: MrWhite, dana/u 27 feb 2013, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 27 feb 2013, 20:23

:lol: :lol:

jake sve ocam, al cuj 'bili bgt' :lol:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 27 feb 2013, 20:50

Halalite kad se sjetim nekih stvari moram ih podijeliti sa vama.(nadam se da ima raje sa Masinstva)

Prva ja godina bio, Matematika 1,pun Veliki amfiteatar preko 300 studenata, prof Aleksandra Kostic pokusava da prikopca laptop sa onim projektorom, ajd uspije ona nekako, ali joj pola predavanja na onom platnu a pola po zidu, pomjera ona onaj projektor ali ne uspijeva da napravi, kad iz mase neko dobaci"Profesorice pomaknite laptop pa ce moci", kad uze ona onaj laptop da pomjera, cijeli amfiteatar se poceo smijati, kasnije je skontala da je zajebavaju i ostavi ono i zove domara da napravi....

Ista godina, isti amfiteatar, samo drugi prof, Narcis Behlilovic drzo nam Elektrotehniku, i on nam rece da se potpisemo svi,kad je uzeo da cita spisak, da Bog sacuva i imena, cita on:"Majkl Dzekson, Sergej Barbarez" poludi Cizi poce nam prijetiti, nazivati nas svakakvim imenima, i nastavi citati slijedeci je bio Alen Islamovic, poce cijepati onaj spisak, razne psovke su bile upucene, poludio skroz, kad ustaje momak i govori profesore ja sam Alen Islamovic i izvadi licnu kartu, nikad vise spisak nije donio.... :mrgreen:

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 27 feb 2013, 20:55

:lol:
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD, Jabroni, VolimBiH96 i 12 gostiju.