nego upravo vidim, hirscher startni broj 1. koji srečković, jedno mjesto iza i vozio bi po rupama
Skijanje
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijanje
nego upravo vidim, hirscher startni broj 1. koji srečković, jedno mjesto iza i vozio bi po rupama
- bistrikboy
- Kontakt:
http://schoener-fernsehen.com/" onclick="window.open(this.href);return false; imate ovdje stream samo odaberite ORF1 ili eurosport
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Može se reći da su mu šanse značajno porasle. Inače je završio 31. ali je zbog toga što Bank neće voziti drugu vožnju domogao se neokrznute staze. Ništa nije nemoguće mada i dalje mislim da je zaostatak preveliki.
vidiš to je interesantno pravilo, ako je uopšte pravilo a ne rupa u pravilima koju su austrijanci iskoristiliDukeOfWellington je napisao/la:Može se reći da su mu šanse značajno porasle. Inače je završio 31. ali je zbog toga što Bank neće voziti drugu vožnju domogao se neokrznute staze. Ništa nije nemoguće mada i dalje mislim da je zaostatak preveliki.
naši bi trebali uložiti žalbu
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bank nije diskvalifikovan tako da bi trebalo da Hirscher starta kao 31. Ali ko sam ja da dovodim u pitanje protokolarne FIS-ove zavrzlame koje su na neki način Austrijanci uspjeli da okrenu u svoju korist.
ja navijam da natko bidne ispred kostelića 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Razlika je takva da to nije nemoguće s obzirom kako Kostelić vozi slalom u zadnje vrijeme. Mada ni Dim nije baš dobro vozio spust.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Rekao bih nedovoljno dug i ne pretjerano težak slalom da bi Hirscher došao do medalje. Čak je evo i Ligety samo u jednom dijelu staze bio sporiji od njega, da nije bilo one greške možda bi izašao ispred njega.
ode natko na pazar
nije toliko težak slalom, ali ima 66 kapija, ima tu dosta mjesta gdje se gubi vrijeme.
bilo bi nekako cool da jansrud pobijedi.
nije toliko težak slalom, ali ima 66 kapija, ima tu dosta mjesta gdje se gubi vrijeme.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Iako će doći na prilično lošu stazu mislim da ne bi smio sebi da dozvoli da izgubi tri sekunde.jestamaji je napisao/la:ode natko na pazar![]()
Evo Romar je već malo zavrtio stvari, Mermillod-Blondin bi mogao da ozbiljno zaprijeti.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da, čini se da je Ligety bio odličan, a ne da Hirscher nije bio dobar kako sam na prvu pomislio. Janka je slijedeći koji može ozbiljno zaprijetiti.
na stranici svjetskog piše da je bank diskvalifikovan, elem naši nemaju šanse sa tužbom 
šteta, umalo
svejedno, super kombi
svejedno, super kombi
Jooooooj, za malo. Steta.
bank je kriv za sve 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To su mu sredili ovi Hirscherovi, jedna skija mu je spala, vjerovatno zbog toga.jestamaji je napisao/la:na stranici svjetskog piše da je bank diskvalifikovan, elem naši nemaju šanse sa tužbom
I tako. Da je vozio 31. ne bi uzeo medalju, ovako uze zlato. Ali ko je kriv ovim brzinosima što su ovako tehnički truba. Jansrud nije bio toliko loš s obzirom na stanje staze ali ipak je i on prokockao cijelu vječnost. Janka je najveće razočarenje za mene, baš je loše vozio slalom, a ni u spustu nije briljirao. Drago mi je da je Ligety uzeo medalju nakon odličnog slaloma.
totalno fer intervjui hirschera i jansruda, svaka čast 
ko nije gledo: hirscher: veli "imo sam sreće ko lud, žao mi je banka" ... ali kaže da je dobio zlato više u spustu koji je odvezao iznad svojih mogućnosti nego u slalomu gdje se moglo još više izvuči. interesantno!
jansrud: "sve ok, malo je falilo, da sam juče vozio ko danas imao bi zlato u spustu. ruka (rame) nije imala uticaja ni juče ni danas"
ko nije gledo: hirscher: veli "imo sam sreće ko lud, žao mi je banka" ... ali kaže da je dobio zlato više u spustu koji je odvezao iznad svojih mogućnosti nego u slalomu gdje se moglo još više izvuči. interesantno!
jansrud: "sve ok, malo je falilo, da sam juče vozio ko danas imao bi zlato u spustu. ruka (rame) nije imala uticaja ni juče ni danas"
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Slažem se da je mogao biti bolji u slalomu, vožnja Ligetyja je to pokazala. Ali spust mu ništa ne valja, mada nije isključeno da je ono njegov maksimum. Da ima barem solidan spust bio bi nepobjediv kombinatorac, ovako ipak zavisi od raspoloženja ostalih.
- franklampard8
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.