GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 13 jun 2012, 01:30

Busqets je obični igrač zadatka, njegov glavni zadatak je da pada kao pokošen čim mu priđe protivnik.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 jun 2012, 01:31

Oxygen je napisao/la:Kako će se od tebe više isprovaljivati, nadobudnost barceloninih navijača/simpatizera na ovom forumu se može mjeriti samo sa bayernovim navijačima na istom.

nisu ni jedni ni drugi losi koliko oni vama zabarima smetaju. ;)

Ko vam je kriv kad vi neke Markisije poredite sa Xaviem ili Bastianom

Ponasate se kao da ste vi iz Sjeverne Koreje i samo vi gledali Juve i niko vise pa onda nekako nasli nacina da nama prenesete igru u duhu najvece komunisticke propagande.

Da se razumijmo meni je Juve draga ekipa i vjek najdraza u Italiji al brate pretjerali ste nakon ove sezone. ;) Malo sacekaj mozda vas otrese u LP neki protivnik iz lige petice da valja pa cete vise navuci sprdnje poslije toga
Thomas Müller - Fußballgott

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 13 jun 2012, 01:32

GaziHusrevbeg je napisao/la:Busqets je obični igrač zadatka, njegov glavni zadatak je da pada kao pokošen čim mu priđe protivnik.
Ovdje treba da se zavrsi tema Busket :mrgreen:
FORZA NAPOLI

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2012, 01:36

Nisam ni ja rekao da je Gattuso los igrac al nije ni blizu Busquetsa.

A sto se glume tice, normalno da zna covjek odglumit, posebno u posljednje vrijeme, a mislim da postoji i razlog za to.
Npr. pretprosle sezone igraci Barse nisu ni blizu glumili kao danas, a razlog po meni je taj sto igraci Reala glume za Hollywood-a vec 4-5 godina i jos se uz to poceli udarat, pa ovima dosadili ( iako su ih i tad rasturali ) pa sad pokusavaju malo na njihov fazon jer niko ne voli da ga se udara .. al dobro je da se to odrazilo samo na Busquetsa, Alvesa i Pedra( ponekad ).
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 jun 2012, 01:38

M4kaveli je napisao/la:Nisam ni ja rekao da je Gattuso los igrac al nije ni blizu Busquetsa.

A sto se glume tice, normalno da zna covjek odglumit, posebno u posljednje vrijeme, a mislim da postoji i razlog za to.
Npr. pretprosle sezone igraci Barse nisu ni blizu glumili kao danas, a razlog po meni je taj sto igraci Reala glume za Hollywood-a vec 4-5 godina i jos se uz to poceli udarat, pa ovima dosadili ( iako su ih i tad rasturali ) pa sad pokusavaju malo na njihov fazon jer niko ne voli da ga se udara .. al dobro je da se to odrazilo samo na Busquetsa, Alvesa i Pedra( ponekad ).

Gattuso bi se takodjer sjajno uklopio u Barcinu igru, dodaj najblizem, u tom slucaju Iniesti i Xaviju i pusti ih da rade ludarije s loptom. A da ne govorimo koliko je Rino bolji defanzivni igrac od Sergia.

A sto se glume tice, ako ti nalazis opravdanje za glumu u jednom prosjecnom igracu kakav je Busquets, sta bi onda Messi trebao da radi, ( s obzirom koliko cesto ima loptu u nogama) da svakih 20cm padne ? :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 13 jun 2012, 01:40

don_burza je napisao/la: Ko vam je kriv kad vi neke Markisije poredite sa Xaviem ili Bastianom
Ponasate se kao da ste vi iz Sjeverne Koreje i samo vi gledali Juve i niko vise pa onda nekako nasli nacina da nama prenesete igru u duhu najvece komunisticke propagande.
Da se razumijmo meni je Juve draga ekipa i vjek najdraza u Italiji al brate pretjerali ste nakon ove sezone. ;) Malo sacekaj mozda vas otrese u LP neki protivnik iz lige petice da valja pa cete vise navuci sprdnje poslije toga
Marchisia niko u životu nije poredio sa nabrojanim, ali, stat će se u odbranu kada ga neko naziva motivisanim polovnjakom ili nekom drugom kvalifikacijom.
Nismo mi pretjerali, već smo izuzetno podcijenjeni od većine ovdje, a nama je drago što je tako, baš kao što je Italija podcijenjena ovdje, pa sada neki od stida ne pišu ovdje jer znaju kako su se obrukali.

Vezano za moj post, to je moje viđenje, zaista to mislim, čast izuzetcima koji su u velikoj manjini.
Zaista je odvratan taj kompleks više vrijednosti tu, nije ni čudo, a i mnogi su to ovdje napisali, kako su pojedini forumaši drugima potpuno zgadili dobar dio ekipa svojom bahatošću i nadobudnošću.
Ali, kada govorimo o barci, dominiraju od 2004-te skoro i to im je udarilo u glavu.
Sreća pa ima nas koji se sjećamo i njihovih tužnih dana, od bijelih maramica Camp Noua itd.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 13 jun 2012, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 13 jun 2012, 01:45

@Burza

Ovim da smo poredili Marchisia sa Xavijem ili Bastianom si usrao šefa i stanicu, Ox ti je napisao, a i ja ću potvrditi, nikad ama baš nikad ih nismo poredili. ;)
Željezničar ale!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2012, 01:49

Hahahahahaha, ko ste to vi ? .. da mozda ti ne igras za Italiju ? :lol:
.. ja ih ne podcjenjujem nego samo kazem ko je bolji od koga .. a vi kontrirate.

Titov pionir-u ja s tobom necu vise da raspravljam .. cuj treba samo padati, glumiti, dodavati loptu Xaviesti i to je to .. pa eto reci Villanovi nek tebe pozove i uvrsti umjesto Busquetsa.. mozes i ti to sve raditi, mozda cak i bolje.. ionako ce sada ovaj prelazni rok :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 13 jun 2012, 01:50

Mi smo navijači Juventusa.

Najmrži su mi ovi padobranci, veze oni nemaju o čemu čovjek piše, a svakom loncu su oni poklopac.

Ne petljaj se, kad nisi upučen u srž. Drugarski savjet. ;)
Željezničar ale!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 jun 2012, 01:51

M4kaveli je napisao/la:Hahahahahaha, ko ste to vi ? .. da mozda ti ne igras za Italiju ? :lol:
.. ja ih ne podcjenjujem nego samo kazem ko je bolji od koga .. a vi kontrirate.

Titov pionir-u ja s tobom necu vise da raspravljam .. cuj treba samo padati, glumiti, dodavati loptu Xaviesti i to je to .. pa eto reci Villanovi nek tebe pozove i uvrsti umjesto Busquetsa.. mozes i ti to sve raditi, mozda cak i bolje.. ionako ce sada ovaj prelazni rok :lol:

Ne banaliziraj moje izjave ... Busquets je prosjek, a to zna i on i nek bude sretan sto ima Xavija, Iniestu i Messija.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 13 jun 2012, 01:53

Ma gdje bi podcijenio Zambrottu poredeći ga sa Ramosom, ili Gattusa poredeći sa padavičarom koji mora još godinama pure jesti da bi bio poput jedne takve legende.
Nije Buffon nimalo podcijenjen iako ga velika većina stručnjaka smatra za najboljeg golmana svih vremena, ne podcijenjuje se ni Cannavaro (najbolji igrač svijeta i zlatna lopta 2006-te).
Ništa od toga se ne radi na ringeraja.ba forumu.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 13 jun 2012, 01:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2012, 01:55

Onda je i Xabi Alonso prosjek, samo sto on moze poslati i koju dijagonalu ( sto u barsi ne prakticiraju ) :lol:
.. njegovo je da je samo proslijedi Ozilu, Di Mari-i i Ronaldu ..

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 jun 2012, 01:57

@oxygen
ne moze meni niko ogaditi nijednu ekipu . Eto ima kod vas dva tri lika koji bi svakome Juve ogadili da ga ni na PES-u nebi uzeo :D . Ja sam poceo gotiviti Juve samo zbog Alexsa jer 90% nas je odrasla uz njega. Cak sam sebi i kupio onaj dres SONY Mini disc :D zbog njega ;)
Thomas Müller - Fußballgott

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 jun 2012, 01:58

M4kaveli je napisao/la:Onda je i Xabi Alonso prosjek, samo sto on moze poslati i koju dijagonalu ( sto u barsi ne prakticiraju ) :lol:
.. njegovo je da je samo proslijedi Ozilu, Di Mari-i i Ronaldu ..

S tom izjavom jasno dajes do znanja da POJMA NEMAS koliko se nogomet koji igraju u Barci pod Guardiolom ( i igrat ce se vjerovatno i pod Titom ) razlikuje od onoga sto igra Real Madrid.
Xabi Alonso je za Sergia izmislio loptu.

Smrt nacionalizmu !!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2012, 02:04

Nista onda .. Busquetsa u Čelik i nek pokusa ugrozit poziciju ''zadnji vezni'' u sta sumnjam da bi uspio .. al na svu srecu ima i ona opcija dobavljanja lopti.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 jun 2012, 02:05

M4kaveli je napisao/la:Nista onda .. Busquetsa u Čelik i nek pokusa ugrozit poziciju ''zadnji vezni'' u sta sumnjam da bi uspio .. al na svu srecu ima i ona opcija dobavljanja lopti.

Eh tamo mi bio ono sto vi kazete jedan od kljucnih igraca jer to pored Messija, Inieste, Xavija i dr. ne moze... ;)

Smrt nacionalizmu !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jun 2012, 09:30

Busquets je sinoć im'o napad štucavice. :mrgreen:
Pa ni na katalonskim forumima se njegovo ime ne povlači kao na ss.ba forumu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 jun 2012, 10:23

Titova-Juga je napisao/la: Ne banaliziraj moje izjave ... Busquets je prosjek, a to zna i on i nek bude sretan sto ima Xavija, Iniestu i Messija.
Napredujete, do neki dan se pisalo da Messi treba biti sretan jer ima Xavija/Iniestu, jer upravo zbog njih razvaljuje...sad je to prešlo na Busquets-a, ta priča... :lol:
Prosječan igrač koji igra za najbolju ekipu na svijetu, te za evropskog/svjetskog prvaka, dobro li je bit' prosječan majko mila.
Del Bosque i Guardiola su obični idioti koji guraju Busquetsa, tzv. prosječnog igrača.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jun 2012, 10:34

Busquets je dobar igrač, ali daleko od toga da je među najboljima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2012, 10:38

Pa najbolji na svojoj poziciji uz Xabija i Yayu.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.