Jesmo, skrivio penal, i dobio crvenigrgr je napisao/la:Ako niste upratili zukanovic je opet jucer dao gol i pred kraj poluvremena dobio crveni ...
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ako se povrijedi jedan napadac Zuka ide u spicbraco je napisao/la:Na spisku se nalaze: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Tonji Šunjić, Ognjen Vranješ, Mensur Mujdža, Ivan Sesar, Sejad Salihović, Ervin Zukanović, Muamer Svraka, Miroslav Stevanović, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Senijad Ibričić, Avdija Vršajević, Edin Džeko, Vedad Ibišević.
A jbgzizu1991 je napisao/la:Jesmo, skrivio penal, i dobio crvenigrgr je napisao/la:Ako niste upratili zukanovic je opet jucer dao gol i pred kraj poluvremena dobio crveni ...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Utakmica dolazi u najbolje vrijeme.
Imam dobru atmosferu,Džeko je 'gladan',a Grci su itekako ranjivi.
Može se ne samo do boda,može se do pobjede.
Imam dobru atmosferu,Džeko je 'gladan',a Grci su itekako ranjivi.
Može se ne samo do boda,može se do pobjede.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
hordas_Bec
- Kontakt:
Raja jesam li ja corav ili na spisku stvarno nema ni Zahirovica?
Nema Vrančića, niti Zahirovića
Onaj Vrancic nema pojma i u svojoj ekipi ulazi u 80 min,sto ne zovnu onog Bicakcica sto igra sa njim.Momak je jedan od najboljih stopera cvajteafa97 je napisao/la:Nema Vrancica
Zar njemac moze da igra za BIH ?Edvin_Mg je napisao/la:Onaj Vrancic nema pojma i u svojoj ekipi ulazi u 80 min,sto ne zovnu onog Bicakcica sto igra sa njim.Momak je jedan od najboljih stopera cvajteafa97 je napisao/la:Nema Vrancica
President of the Union of European Football Associations
Spisak pozvanih igrača: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Ervin Zukanović, Emir Spahić, Mensur Mujdža, Toni Šunjić, Ognjen Vranješ, Muhamed Bešić, Senad Lulić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Sejad salihović, Adnan Zahirović, Ivan Sesar, Haris Medunjanin, Senijad Ibričić, Muamer Svraka, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Avdija Vršajević, Miroslav Stevanović.zizu1991 je napisao/la:Nema Vrančića, niti Zahirovića
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
afa97 je napisao/la: Spisak pozvanih igrača: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Ervin Zukanović, Emir Spahić, Mensur Mujdža, Toni Šunjić, Ognjen Vranješ, Muhamed Bešić, Senad Lulić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Sejad salihović, Adnan Zahirović, Ivan Sesar, Haris Medunjanin, Senijad Ibričić, Muamer Svraka, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Avdija Vršajević, Miroslav Stevanović.
???zizu1991 je napisao/la:
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić objavio je danas spisak fudbalera na koje računa za predstojeće utakmice sa Grčkom i Litvanijom.
Na spisku se nalaze: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Tonji Šunjić, Ognjen Vranješ, Mensur Mujdža, Ivan Sesar, Sejad Salihović, Ervin Zukanović, Muamer Svraka, Miroslav Stevanović, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Senijad Ibričić, Avdija Vršajević, Edin Džeko, Vedad Ibišević. ( ss. ba )
- el-fighter
- Kontakt:
Eto i Zukanovic je dobio poziv.
Iz ove dvije utakmice bio bih zadovoljan i sa 4 boda, ali mislim da imamo snage za svih 6.
PS Zna li neko kada pocinje prodaja ulaznica za Litvaniju?
Iz ove dvije utakmice bio bih zadovoljan i sa 4 boda, ali mislim da imamo snage za svih 6.
PS Zna li neko kada pocinje prodaja ulaznica za Litvaniju?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Po meni pravo dobar spisak, sa dosta defanzivaca, nema gomilanja ofanzivnih veznih. Možda da je pozvan još jedan napadač, ali i ovako je dobro 
mora da je greska u transkripciji za Zahirovica. zaboravili novinari da napisu. nebi bilo logicno da ga je sad izostavio a uigrali se s njim na zadnjem veznom.
Evo kakve sanse nam daju kladionice.

Uglavnom ja sam sa 4 boda iz ove 2 tekme prezadovoljan.

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Dobar spisak pravo.Sretan sam,kao i vecina sto je Zukanovic dobio sansu.Ipak,treba reci da spisak moze biti i bolji,pogotovo ako bi vratili "izgubljene sinove" 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Zove Avdukića pored Burića koji ima 24 godine. I smiješno je zvati igrače poput Sesara i Svrake samo da bi im se nabijala cijena. Ibričić je također kriminalan, bolje je da vrati Zeca.
Čelik Zenica 1945
Za golmane se nema šta govoriti, koga god da zovne osim Begovića, tu je da mu pričuva rukavice
Jedino možda zbog kvalitetnijeg treninga, da imamo 3 golmana, a ne 2 i jednog DB, što je imao Avduka priliku da igra
Jedino možda zbog kvalitetnijeg treninga, da imamo 3 golmana, a ne 2 i jednog DB, što je imao Avduka priliku da igra
-
Mirsad_LFC
- Kontakt:
Evo od mene jedan promo video za tekmu s Grckom
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart
-
hordas_Bec
- Kontakt:
admirone je napisao/la:Evo kakve sanse nam daju kladionice.
bogami dobre kvote jarane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.