AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 02 feb 2010, 16:33

99% da će doći a 100% da neće, ma ja ne vjerujem da će ćelavci dati 30 miliona eura za njega + toliko za napadača i barem 15 za dobrog beka, pa nema šanse da oni toliko zavuku ruku u džep, al volio bi da me demantuju na ljeto
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 02 feb 2010, 16:33

Mancini posuđen iz Intera u Milanu zadovoljan treningom kako kaže na Rai-u 30 je sretan moj broj i sretan sam da sam s trenerom koji zna svoj posao.Veznjak vrijedi 13 milijuna eura.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 02 feb 2010, 16:57

tony-mortale je napisao/la:99% da će doći a 100% da neće, ma ja ne vjerujem da će ćelavci dati 30 miliona eura za njega + toliko za napadača i barem 15 za dobrog beka, pa nema šanse da oni toliko zavuku ruku u džep, al volio bi da me demantuju na ljeto
ima 10 godina kako oni nisu zavukli ruku e vakat je sad il ako nece nek nas prodaju seicima tad cemo sigurno imat para.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 18:57

KLUB P stvarno svaki prelazni rok sve vise imate igraca preko 30g :mrgreen: joj da je skupiti svu onu raju iz 2000,01,02,03 pa staviti u MILANO...dobro i Zidane,Figo bi imali tu mijesta :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 feb 2010, 19:02

don Ciro je napisao/la:KLUB P stvarno svaki prelazni rok sve vise imate igraca preko 30g :mrgreen: joj da je skupiti svu onu raju iz 2000,01,02,03 pa staviti u MILANO...dobro i Zidane,Figo bi imali tu mijesta :lol:
to ciro sine moj, samo što mancini nema još 30 god. a drugi što je došao nema ni 20

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 19:06

tony-mortale je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:KLUB P stvarno svaki prelazni rok sve vise imate igraca preko 30g :mrgreen: joj da je skupiti svu onu raju iz 2000,01,02,03 pa staviti u MILANO...dobro i Zidane,Figo bi imali tu mijesta :lol:
to ciro sine moj, samo što mancini nema još 30 god. a drugi što je došao nema ni 20
ma nije on u 30tim ali je trum vise nego moj did :lol: :lol: a ovaj drugi neznam koje to nesto novo??? :mrgreen:

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 02 feb 2010, 21:35

GunnerS je napisao/la:Mislim da ćete za Vidića borit veliku i tešku bitku sa Realom...
ako Real bude zelio da ga vidi u svojim redovima a vjerujem da zeli onda nece tu biti prevelike borbe ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 02 feb 2010, 21:39

JameS 23 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Mislim da ćete za Vidića borit veliku i tešku bitku sa Realom...
ako Real bude zelio da ga vidi u svojim redovima a vjerujem da zeli onda nece tu biti prevelike borbe ;)
i opet nemogu dalje od osmine finala u LP...surova istina a daju tolike pare...

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 02 feb 2010, 21:42

A_d_0 je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:
i opet nemogu dalje od osmine finala u LP...surova istina a daju tolike pare...
samo polako vidjecemo ;)

ja samo znam da je vas Real povukao u 1/8 finala i da vi nemate sta traziti protiv Man.Utda,a za Real sam siguran da cemo lagano proci Lyona 8-)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 feb 2010, 21:43

čovjek ti govori za prošlih 5 sezona, potrošili ubjedljivo najviše u evropi a rezultati 0.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 02 feb 2010, 21:46

tony-mortale je napisao/la:čovjek ti govori za prošlih 5 sezona, potrošili ubjedljivo najviše u evropi a rezultati 0.
ok ako je rekao za proslih 5 sezona tu se slazem,ja sam mislio da je rekao za ovu sezonu da necemo proci ako je mislio ovo sto si ti sad napisao onda se ljepo,fino izvinjavam :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 02 feb 2010, 21:49

JameS 23 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:čovjek ti govori za prošlih 5 sezona, potrošili ubjedljivo najviše u evropi a rezultati 0.
ok ako je rekao za proslih 5 sezona tu se slazem,ja sam mislio da je rekao za ovu sezonu da necemo proci ako je mislio ovo sto si ti sad napisao onda se ljepo,fino izvinjavam :D
nisam ja vidovita dzemila da znam hocetel proci il ne ja samo pricam sta je bilo.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 feb 2010, 21:50

JameS 23 je napisao/la:
a ja ti kažem da se zasad i ove sezone niste proslavili vidim ti kažeš da je milan loš i da nema šta tražiti a opet u dvije utakmice s realom pobjedi i odigra neriješeno i ponište mu 2 regularna gola, šta bi tek bilo da je milan bar solidan??

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 02 feb 2010, 22:01

tony-mortale je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:
a ja ti kažem da se zasad i ove sezone niste proslavili vidim ti kažeš da je milan loš i da nema šta tražiti a opet u dvije utakmice s realom pobjedi i odigra neriješeno i ponište mu 2 regularna gola, šta bi tek bilo da je milan bar solidan??
sta je ovo ba i vi ko i oni Hrvati postali sve su vam suci krivi,iako moram priznati da je prvi gol u Madridu bio regularan dok je drugi hmmm :roll: al ajd nema veze samo ne zaboravite da je pri razultatu 1:0 u Madridu nije dosviran cist penal nad Benzemom a da smo vam dali taj drugi gol ubjedjen sam da bi do kraja rutinski priveli taj mec...isto tako do 60 min. u Madridu nije vas bilo nigdje na terenu i onda jedan zalutali metak Pirla koji bi svaki iole solidan golman morao odbraniti a da ne pricam za klasu kakav je Casillas usao u mrezu i onda ste poceli strasno da igrati i pobjedili ste ;)

i gdje sam napisao da je Milan los :? samo sam rekao da vi ne mozete protiv Mance bar trenutno 8-)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 feb 2010, 22:40

Danas i Milan igrao na poznatom Viareggio cupu za mlađe kategorije, pobjedili 4-0 brazilski Leme Futebol Clube iz Rio de Jeneira, a tri gola je postigao Giacomo Beretta, momak je 1992. godište, još su se iskazali Novinić i Verdi. Valjda će neki od njih ubrzo igrati i u prvom timu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 02 feb 2010, 22:43

evo berluskoni napao galijanija zato sto je doveo mansinija. kaze odem na stadion i vidim kako ljudi placu a ja im nemogu pomoc.e pa mozes cika berluskoni izvadi 100 milioncica i bice pomoci ne sikiraj se.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 02 feb 2010, 22:43

tony-mortale je napisao/la:Danas i Milan igrao na poznatom Viareggio cupu za mlađe kategorije, pobjedili 4-0 brazilski Leme Futebol Clube iz Rio de Jeneira, a tri gola je postigao Giacomo Beretta, momak je 1992. godište, još su se iskazali Novinić i Verdi. Valjda će neki od njih ubrzo igrati i u prvom timu
Mocno prezime za napadaca. :lol:
#divovi

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 02 feb 2010, 22:46

moustapha je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:Danas i Milan igrao na poznatom Viareggio cupu za mlađe kategorije, pobjedili 4-0 brazilski Leme Futebol Clube iz Rio de Jeneira, a tri gola je postigao Giacomo Beretta, momak je 1992. godište, još su se iskazali Novinić i Verdi. Valjda će neki od njih ubrzo igrati i u prvom timu
Mocno prezime za napadaca. :lol:
kako ce samo ovaj da raseta :lol:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 feb 2010, 23:24

A_d_0 je napisao/la:evo citam da na ljeto 100% prelazi kod nas Hernanes a Vidic je izrazio zelju da predje u Milan za 20 miliona funti znaci smanjena mu je cijena i on dolazi 99%. mislim da ako bi ova dvojica dosli da bi trebali dovesti beka i centarfora i to je to.
za hernanesa ima nade i vjerovatno će u milan. ali i to je pod znakom pitanja. što se tiče vidića teško, vrlo teško da će u milan. jedino da baš on zaželi da pređe u milan jer milan trenutno ne može sa barcom da se bori jer barca ima mnogo veći budžet.
A_d_0 je napisao/la:evo berluskoni napao galijanija zato sto je doveo mansinija. kaze odem na stadion i vidim kako ljudi placu a ja im nemogu pomoc.e pa mozes cika berluskoni izvadi 100 milioncica i bice pomoci ne sikiraj se.
100% si u pravu.

usput milan u nedjelju u 15h igra protiv tradicionalno neugodnih bolognesa na gostujućem terenu. u timu će biti mancini ili na klupi ili u sastavu a velike su šanse da i adiyah po prvi puta bude u užoj konkurenciji nakon povratka sa afričkog kupa nacija.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 feb 2010, 16:25

vjerujte strah me svake utakmice pogotovu gostujuce. imam osjecaj da ce se niz losih rezultata nastaviti. molim Boga da taj Adiyah nesto odigra i Mancini al iskreno nemamo nikakve sanse za skudeto. Inter se samo pojacava evo doveli Marigu iz Parme iako imaju 18 extra igraca a mi imamo 6-7 i opet nista nedovodimo. BERLOUSCONI OUT,SEIK IN!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.