TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Jel se moguce na ovaj tivi.ba registrovat i gledat iz dijaspore?
Samo BiH.Nydalen je napisao/la:Jel se moguce na ovaj tivi.ba registrovat i gledat iz dijaspore?
Instaliras Holu za Chrome i prebacis IP adresu na BiH i mozes. Tako sam ja gledao Svjetsko na BBC-iu i ITV-u i ako ih je preko neta moguce gledati samo ako si iz Britanije.Nydalen je napisao/la:Jel se moguce na ovaj tivi.ba registrovat i gledat iz dijaspore?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mozes li mi to druze opisati korak po korak 
https://chrome.google.com/webstore/deta ... klfbnlmeio
Ovo dodas kao ekstenziju i onda ces vidjeti kad kliknes da biras drzave i samo izaberes BiH i to je to
Ovo dodas kao ekstenziju i onda ces vidjeti kad kliknes da biras drzave i samo izaberes BiH i to je to
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: TV-all about
Ujucaj Hola chrome i idi ono dodaj dodatak na chrome ko inaceNydalen je napisao/la:Mozes li mi to druze opisati korak po korak
Onda idi na sajt gore desno ce ti biti Hola klikni i izaberi zemlju
Edit: eto gore ovjasnio ti je otelo
Sve sam uradio, ali nece sada da mi skine ios aplikaciju, neka greska jbg. Morat cu preko kompa. ali sam skono sve, hvala vam puno 
Prenosi li ko veceras Eurosong u regionu?
Prenosi RTS1, ali ne znam hocel ga zakljucati. Mozda ima i na HRT-u
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Pegi10 je napisao/la:Prenosi RTS1, ali ne znam hocel ga zakljucati. Mozda ima i na HRT-u
nema na hrt
Ici ce i na satelitu tako da vjerovatno nece biti zakljucano
Edit: Stream za RTS na kojem bi trebao ici Eurosong http://www.rts.rs/page/tv/ci/live.html
Edit: Stream za RTS na kojem bi trebao ici Eurosong http://www.rts.rs/page/tv/ci/live.html
Svugdje u svijetu je zavrsena digitalizacija ili se zavrsava ,a u Bosni jos nije ni pocela,negdje sam procitao da je Bosna i Hercegovina uz Sjevernu Koreju i Eritreju jedina drzava na svijetu u kojoj trenutno nije aktivan niti jedan odasiljac digitalne zemaljske televizije ... 
Sto manje naroda ima pristup nasim televizijama to bolje za njihElTigre9 je napisao/la:Svugdje u svijetu je zavrsena digitalizacija ili se zavrsava ,a u Bosni jos nije ni pocela,negdje sam procitao da je Bosna i Hercegovina uz Sjevernu Koreju i Eritreju jedina drzava na svijetu u kojoj trenutno nije aktivan niti jedan odasiljac digitalne zemaljske televizije ...
Kad ste kod toga, moze li neko objasniti za ovu digitalizaciju, kako to ide, kako ce bti s ovim obicnim tv signalima, hoce li moci prebaciti na digitalni izlaz i tako pretrazivati ili ?
Zadnja izmjena: R32, dana/u 10 jun 2015, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Mia San Mia
- SteveHeighway
- Kontakt:
Samo da pohvalim logosoft ovdje. Nisu skupi nimalo a imam sad bruku kanala,pet arena je tu tri sport kluba,internet brzi 20 puta od ADSLa itd itd.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Ja sam cuo da je kvaliteta signala i to dobra a sto se kanala tice odes na njihovu stranici i pregledas pa vidis da li ti se lajka.Barcod je napisao/la:Posjeduje li ko ovu Total TV valja li ?
Dantes ima Total, cini mi se.
Ma imam ovu kablovski HS kanali njesra nema SK sta da ti pricam ... vidim dobra je ponuda sto se tice kanala cisto da vidim kakva su iskustva sa Totalom. 
Arsenal All The Way !
Ja ga imam na vikendici, ne znam koliko imaju paketa, ali u mene starci placaju 16 marki mjesec dana.Barcod je napisao/la:Ma imam ovu kablovski HS kanali njesra nema SK sta da ti pricam ... vidim dobra je ponuda sto se tice kanala cisto da vidim kakva su iskustva sa Totalom.
Za moje potrebe ekstra, imaš par kanala u HD, nema nikad štekanja što mi je najbitnije bilo. Dok sam dole imao MOJU TV, osjedio zamal s njima.
- thekoplegend
- Kontakt:
Ako ima neko da je iz Brčkog, koju televiziju uzeti a koji internet, da to bude sto prije prikljuceno ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.