Anel Hadzic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

master1015
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la master1015 » 19 avg 2014, 11:36

evo ga opet sa clankom

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 avg 2014, 11:47

Ogulićete ga sa ovim člancima, polahko, neće čovjek za hljeba imati dok sve poplaća. A ostade u Šturmu i ne opterećuje se špekulacijama :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 avg 2014, 13:03

Principatus je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:„Iskreno, ja se time ne opterećujem niti previše mislim na to. Moj menadžment je zadužen za transfer....“, kaže Hadžić na početku razgovora.
Pa menadzment ti je nabavio nastup na SP, pa ipak nista?

Moj Anele, mozda Ronaldo ima menadzment al ti sigurno nemas. Tebi ne pomaze ni menadzer ni menadzment da odes dalje od toga sto si postigao to ti je limit i pomiri se s tim. Nema za tebe mjesta u repci samo ces se raji ogaditi i bit ces prozivan.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 19 avg 2014, 16:32

Stvarno ako ovaj dobije poziv :facepalm: :facepalm:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 22 avg 2014, 01:00

Ljudino, ti bi u Sarajevu bio rezerva, mladi Radovac je bolji od tebe, a tek Cimirot :bow:
Učini nešto korisno za reprezentaciju i nemoj se odazvat Safetu :wave:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2014, 01:20

Meščini da nije u Gemaniji veceras bi bio sj.eban od Cimija ovako ostaje i dalje prva rezerva Bešiću

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 avg 2014, 13:40

Nije mi jasno kako ni on ni Susic nemaju obraza. Znaci iako je Tino iz agencije kao on i nabijaju mu na nos svasta nesto momak je klasa. To je pokazao i pokazace. Avdija nista specijalno ako eto zna trcati ako nista. Ovaj nema nikakav kvalitet.

Haman da mu je obraz guzica, i nema ga. Pa ako ima imalo stida ne bi se odazvao, to je isto k'o kad ti se nudi pjana treba da je guzis a ti si svjestan da ti je mala cuna i da je neces zadovoljiti pa nadjes neki izgovor, ono cisto da se ne obrukas. Al' jok, ovaj ne posustaje.
1946

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 avg 2014, 13:42

Head je napisao/la:Nije mi jasno kako ni on ni Susic nemaju obraza. Znaci iako je Tino iz agencije kao on i nabijaju mu na nos svasta nesto momak je klasa. To je pokazao i pokazace. Avdija nista specijalno ako eto zna trcati ako nista. Ovaj nema nikakav kvalitet.

Haman da mu je obraz guzica, i nema ga. Pa ako ima imalo stida ne bi se odazvao, to je isto k'o kad ti se nudi pjana treba da je guzis a ti si svjestan da ti je mala cuna i da je neces zadovoljiti pa nadjes neki izgovor, ono cisto da se ne obrukas. Al' jok, ovaj ne posustaje.
Nemoj tako, čo'jk je patriJota.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2014, 13:45

Head je napisao/la:Nije mi jasno kako ni on ni Susic nemaju obraza. Znaci iako je Tino iz agencije kao on i nabijaju mu na nos svasta nesto momak je klasa. To je pokazao i pokazace. Avdija nista specijalno ako eto zna trcati ako nista. Ovaj nema nikakav kvalitet.

Stani, stani.
Ti mislis da se igrac ne bi trebao odazvati pozivu?!
Uvijek je kriv onaj sto salje poziv. Uvijek. Nema smisla ovdje "udarati" po Anelu zbog prihvatanja selektorovog poziva.
U biti, dolazimo do onoga standardnog - tesko je ispasti sa Papetovog spiska. Kad ispadnes, onda ti je bolje da zabijas 2-3 gola po mecu (nebitno da l' si golman ili napadac), jer u protivnom ces i dalje biti uredno zapostavljan od strane selektora.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 avg 2014, 14:03

Monolog je napisao/la:

Stani, stani.
Ti mislis da se igrac ne bi trebao odazvati pozivu?!
Uvijek je kriv onaj sto salje poziv. Uvijek. Nema smisla ovdje "udarati" po Anelu zbog prihvatanja selektorovog poziva.
U biti, dolazimo do onoga standardnog - tesko je ispasti sa Papetovog spiska. Kad ispadnes, onda ti je bolje da zabijas 2-3 gola po mecu (nebitno da l' si golman ili napadac), jer u protivnom ces i dalje biti uredno zapostavljan od strane selektora.
Ma rekoh na pocetku da Susic nema obraza kad njega zove, naravno da je on kriv. Ovo dole je vise bilo da mu udarim na psihu ako kojum slucajem cita forum. :D
1946

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2014, 14:12

:mrgreen:
Nije budala da cita. Prestao bi se baviti fudbalom. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 23 avg 2014, 18:21

Evo Sturm zijanio kuci 2-1. Jel neko gledao naseg doktora, profesora, Xavija i sto je najvaznije reprezentativca :puke:
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 23 avg 2014, 18:26

stilic je hiljadu puta bolji od ovoga da je to nevjerovatno

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 23 avg 2014, 21:18

plavalokomotiva je napisao/la:Evo Sturm zijanio kuci 2-1. Jel neko gledao naseg doktora, profesora, Xavija i sto je najvaznije reprezentativca :puke:
Nije mi palo na pamet da tražim tu utakmicu da pogledam, ali sam uspio pogledat ovaj klip gdje se naš Xavi sudario sa saigračem. Preporučujem svima da to vide.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 23 avg 2014, 21:30

Safet Susic "Gledao sam ga na SP, zadovoljio je"

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 avg 2014, 21:33

GangstaX je napisao/la:
plavalokomotiva je napisao/la:Evo Sturm zijanio kuci 2-1. Jel neko gledao naseg doktora, profesora, Xavija i sto je najvaznije reprezentativca :puke:
Nije mi palo na pamet da tražim tu utakmicu da pogledam, ali sam uspio pogledat ovaj klip gdje se naš Xavi sudario sa saigračem. Preporučujem svima da to vide.
Izmisljas. Nije se ni sa kim sudario, nego mu saigrac zasmetao pri sutu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 23 avg 2014, 21:44

Nade li se izgovor, onako, ponekad :lolno: :lolno:

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 23 avg 2014, 21:47

emir79 je napisao/la:
GangstaX je napisao/la:
Izmisljas. Nije se ni sa kim sudario, nego mu saigrac zasmetao pri sutu.
Prijatelju cijenim tvoje postove i razmišljanja pa sam opet pogledao klip da vidim da li nisam pogriješio i da li "izmišljam". Definitivno je bio sudar. Ima u ovoj situaciji Anelove krivice ipak , mislim da si previše pojednostavio ovo što se desilo na utakmici. Al' hajd' eto nek ti bude.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 23 avg 2014, 21:59

New Castle ceka :urnebes:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2014, 22:01

Torbicom ga Ahmo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.