Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/arena-sport-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
http://tvboxuzivo.****/2013/11/ ... ija_9.html" onclick="window.open(this.href);return false;BaDa12 je napisao/la:Ima li gdje link?Bassha je napisao/la:Sretno Jusufe![]()
*** = b l o g s p o t . com
Najvise sto me strah su ove licne, preagresivno je to Juka...
Sent from my ST18i using Tapatalk
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
http://cdnx.livetv.sx/webplayer.php?t=i ... i=583&si=3" onclick="window.open(this.href);return false;
3 licne vec

- legenda reala
- Kontakt:
a jbse Jusufe 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
al kako glup prvi faulLiverpool. YNWA je napisao/la:odlično igraju..
a nije mu ovo trebalo nikako
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
nije ga mogao zaustaviti, bespotrebno ruka na leđima, baš neiskustvolegenda reala je napisao/la:al kako glup prvi faulLiverpool. YNWA je napisao/la:odlično igraju..
a nije mu ovo trebalo nikako
#Ynwa
- legenda reala
- Kontakt:
kad god je trebo da pokaže svoj kvalitet on je ubio sebe bespotrebnim ličnim greškama 
- el-fighter
- Kontakt:
3 licne za 5 minuta? Pa zasto Jukaa 
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
zato sto igra prvi put pred ovoliko raje,koja pri tom navija za protivnika,i zato sto daje maximum i ne razmislja oce li napraviti faul..sve vrlo logicno za jednog 20-ogodisnjaka..el-fighter je napisao/la:3 licne za 5 minuta? Pa zasto Jukaa
- legenda reala
- Kontakt:
eee šta prokockaše, Repeša je sve bitne utakmice izgubio ove godine 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Živinički Dikembe 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- legenda reala
- Kontakt:
Ma svi mi znamo šta on može kad se uozbilji, trenutno dominira na terenu 
Samo neznam sto ga mjenja sad,evo zadnjih min 5 napada zavrsava pozitivno,skokovi u napadu,asistencijai sad ide na klupu kad mu sve ide od ruke,zanimljivo...inace monstrum pravi 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jer ima 3 faula i treba mu za zavrsnicu ako do tad ovi sjajni crnci koji kroz citavu sezonu **bu cedevitu ne izgube i ovu uakmicu
- legenda reala
- Kontakt:
A sam je kriv, nalupa po tri faula u prvom poluvremnu i onda mu mora poloviti minutažu u drugom da bi imao koristi od njegamiky_hz je napisao/la:Samo neznam sto ga mjenja sad,evo zadnjih min 5 napada zavrsava pozitivno,skokovi u napadu,asistencijai sad ide na klupu kad mu sve ide od ruke,zanimljivo...inace monstrum pravi
zaokruzuj to i sutiLenBias je napisao/la:rip tiket i juka over
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.