Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Ma da, a ovi ostali nisu nikako imali lake protivnike.
Bili su u grupama sa Brazilom iz 1970, Argentinom iz 1978, Italijom iz 1982, Njemackom iz 1954, itd.
Bili su u grupama sa Brazilom iz 1970, Argentinom iz 1978, Italijom iz 1982, Njemackom iz 1954, itd.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: AW: Tino-Sven Sušić
Pa nisam ni ja zato da Tino ide u Brazil.Nadam se da neće,jer ničim to nije zaslužio.Ja znam da ste vi hejterski raspoloženi,pa je on vama toliki isprdák,ali momak je sasvim solidno uradio,a sigurno da nije lošiji od Avdije,Sunjica,Kvrzica...
Prve minute u reprezentaciji,meni to toliko nije loše.A u Hajduku ili nekom drugom klubu neka se razvija.
Prve minute u reprezentaciji,meni to toliko nije loše.A u Hajduku ili nekom drugom klubu neka se razvija.
Keep walking.
-
- Kontakt:
Ni meni nije za Brazila ali za buducnost svakako da i mislim da ce napredovati.
Da, i zbog toga su opcije u anketi pogrešne, i nude samo crno i bijelo. Ko je pravio anketu ne voli nijanse sive.robijas_Ri je napisao/la:Ni meni nije za Brazila ali za buducnost svakako da i mislim da ce napredovati.

Nije se pokazao u onoj utakmici, ali mislim da će biti igrač reprezentacije nekad u budućnosti. Momak je još mlad.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Mislim da je anketa pogrešno postavljena, jer ako je suditi prema utakmici sa Egiptom, ne bi nikoga trebalo voditi u Brazil.
teferič je napisao/la:Mislim da je anketa pogrešno postavljena, jer ako je suditi prema utakmici sa Egiptom, ne bi nikoga trebalo voditi u Brazil.
Znalo se i ranije da nema kvalitete repke i to se vidjelo i nadam se da ga necemo uskoro viditi u repki!!!
Sto se tice ankete ok je postavljena u mojim ocima !!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sanjao sam sinoc da je Tino Sven Susic potpisao za Manchester United. Debitovao odmah prvo kolo protiv Blackburna, na poziciji zadnjeg veznog, broj 42. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja mislim da je apsolutno nemoguće izmisliti ime koje zvuči vise gay od ovoga. Možda jedino Deen-Sven.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Ja mislim da je apsolutno nemoguće izmisliti ime koje zvuči vise gay od ovoga. Možda jedino Deen-Sven.

Ne prizivaj ga ako Boga znas. Ko zna sta Moyes muti.Goalgetter je napisao/la:Sanjao sam sinoc da je Tino Sven Susic potpisao za Manchester United. Debitovao odmah prvo kolo protiv Blackburna, na poziciji zadnjeg veznog, broj 42.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
dolazi u paketu sa Vranjesom. I njega Manchester United odavno prati.Cartman je napisao/la:Ne prizivaj ga ako Boga znas. Ko zna sta Moyes muti.Goalgetter je napisao/la:Sanjao sam sinoc da je Tino Sven Susic potpisao za Manchester United. Debitovao odmah prvo kolo protiv Blackburna, na poziciji zadnjeg veznog, broj 42.
- Goalgetter
- Kontakt:
Taman vam treba kreativac. Sta fali.Cartman je napisao/la:Ne prizivaj ga ako Boga znas. Ko zna sta Moyes muti.Goalgetter je napisao/la:Sanjao sam sinoc da je Tino Sven Susic potpisao za Manchester United. Debitovao odmah prvo kolo protiv Blackburna, na poziciji zadnjeg veznog, broj 42.

Cekaj, zar nije Tincek zadnji vezni?Goalgetter je napisao/la:Taman vam treba kreativac. Sta fali.Cartman je napisao/la:Ne prizivaj ga ako Boga znas. Ko zna sta Moyes muti.Goalgetter je napisao/la:Sanjao sam sinoc da je Tino Sven Susic potpisao za Manchester United. Debitovao odmah prvo kolo protiv Blackburna, na poziciji zadnjeg veznog, broj 42.![]()

Hrvatski novinar Aleksandar Holiga:
Sušić is in terrible form. He has no business playing for Bosnia NT, not good enough.
Prvo poluvrijeme Hajduk-Dinamo 0-1. Sušić najveća krampa na terenu. Vršajević za njega izmislio fudbal.
75' Katastrofalni Sušić izlazi iz igre
Nadam se da Safer gleda ovu utakmicu, da ce vidjeti na vrijeme kako od ovoga nema nista, ako ga povede u Brazil necu mu halalit
Nadam se da Safer gleda ovu utakmicu, da ce vidjeti na vrijeme kako od ovoga nema nista, ako ga povede u Brazil necu mu halalit

Tin je jedno fino i kulturno dijete, zaslužuje da ide u Brazil.Sheyi je napisao/la:75' Katastrofalni Sušić izlazi iz igre
Koji je ovo malj od igraca 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Kako sada to? Pa ovde se krv lije za tog talentovanog igraca. Nista mi jasno vise nije.Cartman je napisao/la:Hrvatski novinar Aleksandar Holiga:
Sušić is in terrible form. He has no business playing for Bosnia NT, not good enough.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.