Potencijalni selektori 2014-
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Odg: Potencijalni selektori 2014-
Sad smo već na 5 milja eura, dakle raste plata. Treba od NS zatražiti zvanican podatak o plati selektora pa da vidimo tu cifru. Kad mogu objaviti podatke o političarima mogu i o Papketu.
Dakle 10 milja KM + povećanje sto govore izaći ce to na nekih 400.000 KM + premije + procenat od prodaje od Germanie. Nabrat ce on milionce. Bez skautiranja protivnika, praćenja talenata, odgovornosti prema NS. To je nekih 10-tak tekmi godišnje.
Ogromne pare i nadam se da ti je sad jasno sto mu ovo treba.
Od lažnih ponuda koje su bile samo dizanje cijene nema ništa naravno niti ce iko normalan nakon Nigerije kupiti levata.
Nikad mu nigdje bolje u životu nije bilo nego sada. A Ivica je skonto kakvoj hinji je ledja cuvo. Sad ga ni spahtlom nećemo moći skinuti a kvale idu. Bojim se samo da ga Bale ne iznenadi brzinom a Belgija igračima.
Poznat je po tome sto gleda PSG-Evian a ne prati naše igrače.
Nek nam je Bog na pomoći ako ostane jer idemo silaznom putanjom.
Besic da je pričao ko Prcic nikad ne bi vidio SP tako da je morao okrenuti ploču i budali je jasno da je za Zahu Redondo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dakle 10 milja KM + povećanje sto govore izaći ce to na nekih 400.000 KM + premije + procenat od prodaje od Germanie. Nabrat ce on milionce. Bez skautiranja protivnika, praćenja talenata, odgovornosti prema NS. To je nekih 10-tak tekmi godišnje.
Ogromne pare i nadam se da ti je sad jasno sto mu ovo treba.
Od lažnih ponuda koje su bile samo dizanje cijene nema ništa naravno niti ce iko normalan nakon Nigerije kupiti levata.
Nikad mu nigdje bolje u životu nije bilo nego sada. A Ivica je skonto kakvoj hinji je ledja cuvo. Sad ga ni spahtlom nećemo moći skinuti a kvale idu. Bojim se samo da ga Bale ne iznenadi brzinom a Belgija igračima.
Poznat je po tome sto gleda PSG-Evian a ne prati naše igrače.
Nek nam je Bog na pomoći ako ostane jer idemo silaznom putanjom.
Besic da je pričao ko Prcic nikad ne bi vidio SP tako da je morao okrenuti ploču i budali je jasno da je za Zahu Redondo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori 2014-
Strani mediji su objavili, da Pape zaradjuje 250.000 € godisnje.

Sta oni znaju trebali su Emira pitati, pa bi tu stajalo 60.000 KM ili 30.00 EUR.Goalgetter je napisao/la:Strani mediji su objavili, da Pape zaradjuje 250.000 € godisnje.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ne 60.000 KM, nego Eura.bhsport je napisao/la:Sta oni znaju trebali su Emira pitati, pa bi tu stajalo 60.000 KM ili 30.00 EUR.Goalgetter je napisao/la:Strani mediji su objavili, da Pape zaradjuje 250.000 € godisnje.
Dovoljno je sto ste vi postavili strani izvor za platu naseg selektora

Inace sve ijedan je razlicit, toliko o relevantnoj informaciji.
Sto se tice Susiceve plate, to je Osim rekao kad je bio gost na Hayat TV, ako on laze, onda lazem i ja.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
’ A kad je u pitanju rad na čelu reprezentacije BiH, to je još puno teži posao. ‘Ti kad si izbornik, ti moraš gledati hoće li igrač biti Srbin ili Hrvat, zato ja nikad ne mogu trenirati tu selekciju, jer ako izbaciš nekoga, odmah će reći… Čuo sam neke igrače koje nije uzeo…poznavajući Safeta…
To je sramotno i skandalozno kad momci počnu pričati takve fašističke ideje, to me toliko pogađa,’ kaže slavni trener koji ne želi trenirati Bosnu niti ikog više na ovom području: ‘Ja sam tu bio za vrijeme rata, doživio sam mnoge neugodnosti. Ja mogu pomoći na neke druge načine, a direktno ovako moja razmišljanja su malo drugačija i ne bih se vraćao ponovo na ta razmišljanja i te događaje koji su mi nanijeli puno moralnog, a ne samo materijalnog razočarenja.’ (tportal.hr)
Eto sad znamo i razlog zasto vaha nece biti selektor. Ne zbog novca nego drugih stvari.
To je sramotno i skandalozno kad momci počnu pričati takve fašističke ideje, to me toliko pogađa,’ kaže slavni trener koji ne želi trenirati Bosnu niti ikog više na ovom području: ‘Ja sam tu bio za vrijeme rata, doživio sam mnoge neugodnosti. Ja mogu pomoći na neke druge načine, a direktno ovako moja razmišljanja su malo drugačija i ne bih se vraćao ponovo na ta razmišljanja i te događaje koji su mi nanijeli puno moralnog, a ne samo materijalnog razočarenja.’ (tportal.hr)
Eto sad znamo i razlog zasto vaha nece biti selektor. Ne zbog novca nego drugih stvari.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Sušiću da je plata 300 KM mnogo je s obzirom o kakvom nesposobnjakoviću je riječ. Nažalost, muto ima daleko veći novac, solidnu platu za 20 dana (ne)rada u godini. Ono, dođe malo na pripreme, šuta loptu na treningu, pusti mozak na pašu, pronosa suškavac i haj' nazad za Pariz. Yebo taktiku i proučavanje protivnika, još da se i tim zamara. Usput se preproda kakav bratin igrač, sipa lova sa svih strana. Što bi se reklo, pos'o je dobar, a para laka.
Ja i dalje ne mogu da provalim mentalni kompleks osoba koje slijepo brane Susica kao da je ovaj neki bog.De malo oci otvorite i ukljucite mozak jbt
Otvorili oci, vidjeli da nas Vaha kulturno odye... da ne dovrasavam misao.BABADZO je napisao/la:Ja i dalje ne mogu da provalim mentalni kompleks osoba koje slijepo brane Susica kao da je ovaj neki bog.De malo oci otvorite i ukljucite mozak jbt
Cekamo Bajevica, da i on nadje kakvu izvlakusu i et....
"Da budem selektor BiH nikad nije bila tema nijednog razgovora. Nije me niko kontaktirao niti sam o tome razmišljao. Za sada, putevi me ne vode prema poslu u BiH. Ima mnogo kandidata za selektora, Safet je još tu i ne znam zbog čega se o tome govori. Treba sa Sušićem prvo vidjeti... Ja nisam kandidat", kaže Halilhodžić.
Sta ti ocekujes od Vahida?
Da hoda po Ferhadiji sa natpisom "Hocu da budem selektor", pa ako naleti neko iz IO NS i da ga povede za ruku do prostorija saveza.
Da hoda po Ferhadiji sa natpisom "Hocu da budem selektor", pa ako naleti neko iz IO NS i da ga povede za ruku do prostorija saveza.
U Večernjem listu je pisalo da je Sušić najslabije plaćeni trener na SP sa 70 000 eura godišnje,sad šta je istina tko će znati.Goalgetter je napisao/la:Strani mediji su objavili, da Pape zaradjuje 250.000 € godisnje.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Treba znati izmedju redova citati. Zar stvarno mislis da bi Vaha radio za platu od Susica?Mozambik je napisao/la:"Da budem selektor BiH nikad nije bila tema nijednog razgovora. Nije me niko kontaktirao niti sam o tome razmišljao. Za sada, putevi me ne vode prema poslu u BiH. Ima mnogo kandidata za selektora, Safet je još tu i ne znam zbog čega se o tome govori. Treba sa Sušićem prvo vidjeti... Ja nisam kandidat", kaže Halilhodžić.
Eto lijepo ti je covjek rekao, niti razmisljam o tome i za sada putevi me ne vode prema poslu u BIH.
Vec receno da ce naci kako da nas odbije, a ne uvrijedi.
Vaha zasluzuje barem 50 puta vecu platu od tupka na klupi, to prvo.
Drugo, covjek je profesionalac, a u nasem savezu je samo "postavljena nova fasada" dok su zidovi poprilicno truhli.
Vec na prvoj stepenici bi zapeli, jer u nasoj reprezentaciji selektor ne moze sam izabrati svoj strucni stab.
Gdje to ima jos, reci mi molim te?
Drugo, covjek je profesionalac, a u nasem savezu je samo "postavljena nova fasada" dok su zidovi poprilicno truhli.
Vec na prvoj stepenici bi zapeli, jer u nasoj reprezentaciji selektor ne moze sam izabrati svoj strucni stab.
Ma jok bolan.pa Borče je tu jer dobro snima protivnike samo je protiv Nigerije zaboravio uključiti kameruMozambik je napisao/la:Vaha zasluzuje barem 50 puta vecu platu od tupka na klupi, to prvo.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ja sumnjam da je iko isao gledati tu tekmu! Vrlo je daleko i trebalo bi 2-3 dana da se potroše tamo vamo... Mislim da su nas lagali a da su svi gledali tekmu na TV-u
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Halilhodžić je još jednom ispao ljigavac i kulturno nas odyebao, njegov život je novac kao i većini Hercegovaca. Doviđenja magarčino, žao mi je što nemamo 10 miliona na raspolaganju da te možemo platiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: $: Potencijalni selektori 2014-
vjeciti kontras i jedan od top tri trollera na ovom forumu.Virtu4l je napisao/la:Halilhodžić je još jednom ispao ljigavac i kulturno nas odyebao, njegov život je novac kao i većini Hercegovaca. Doviđenja magarčino, žao mi je što nemamo 10 miliona na raspolaganju da te možemo platiti.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Virtu4l je napisao/la:Halilhodžić je još jednom ispao ljigavac i kulturno nas odyebao, njegov život je novac kao i većini Hercegovaca. Doviđenja magarčino, žao mi je što nemamo 10 miliona na raspolaganju da te možemo platiti.
Donekle se slazem sa tobom. Ako bi iskesirali oko 2-3 milje godisnje. Mozda bi i Vaha tada "razmislio" ako nebi imao drugih ponuda onda i za manje pare. Mada ovo stoji da je sramota da si selektor ne moze sam izabrati strucni stab. I sto se toga tice Papetu nije lako. Ali kako god opet je zajebao stvar da nije pozavo kondicijskog trenera na SP a mogao je.
Drago mi je da vam je Halilhodzic jos jednom pokazao o kakvom se covjeku radi.Ali ovdasnji ljudi i p.zde upravo za takvima,to neko prokletstvo.
Ne zanima ga njegova zemlja,zasto bi onda on zanimao nas?Mene ne zanima,neka prvo uradi nesto za svoju zemlju i bar djelimicno vrati dug,tek onda bi mogli pricati o necemu.
Ne zanima ga njegova zemlja,zasto bi onda on zanimao nas?Mene ne zanima,neka prvo uradi nesto za svoju zemlju i bar djelimicno vrati dug,tek onda bi mogli pricati o necemu.
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: $: Potencijalni selektori 2014-
Bas me zanima ko je ispred njega?brazzo je napisao/la:vjeciti kontras i jedan od top tri trollera na ovom forumu.Virtu4l je napisao/la:Halilhodžić je još jednom ispao ljigavac i kulturno nas odyebao, njegov život je novac kao i većini Hercegovaca. Doviđenja magarčino, žao mi je što nemamo 10 miliona na raspolaganju da te možemo platiti.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Vaha trazi slobodan rad,profesionalac i veliki strucnjak..mislim da se opeko u Dinamu i nepomislja vise na Balkanu graditi karijeru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.