Jesam Stefana Mihajlovica i Crnova. Prodao sam Tomica.benjamin1997 je napisao/la:Jesili ikog doveo?AsharaK je napisao/la:Meni nikako ne ide sa Zeljom. Je li ima neko taktiku dobru?
Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Odg: Football Manager 2015
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Re: Football Manager 2015
Jel igras s Mourinhovom bazom?
ja sa zeljom evo 1. na polusezoni, bez porazaAsharaK je napisao/la:Jesam Stefana Mihajlovica i Crnova. Prodao sam Tomica.benjamin1997 je napisao/la:Jesili ikog doveo?AsharaK je napisao/la:Meni nikako ne ide sa Zeljom. Je li ima neko taktiku dobru?
- fanatic1991
- Kontakt:

znaci koja glupost ne mogu dobit neke ozbiljne pare za njega a vec mi hampu dize da oce da predje u palermo :S

Evo koga sam doveo..... jos nikog prodao nisam

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
@fanatic1991
ja sam ga morao prodati :/
- fanatic1991
- Kontakt:
ja ga ispod 1M ne pustam imam ugovor i boli me tuki najbolji mi vezniblack64 je napisao/la:@fanatic1991

BTW ko je ovaj Stefan Mihajlovi jbt svi ga doveli

Can i have yours?
Can i have yours?
Stefan masina.fanatic1991 je napisao/la:ja ga ispod 1M ne pustam imam ugovor i boli me tuki najbolji mi vezniblack64 je napisao/la:@fanatic1991
ja sam ga morao prodati :/dok ne nadjem nesto bolje ima da igra
Btw ja za Damira vec imam ponudu od 3milke, al ga ne pustam.
- fanatic1991
- Kontakt:
ma za 3 M on bi meni letio ko metakAsharaK je napisao/la:Stefan masina.fanatic1991 je napisao/la:ja ga ispod 1M ne pustam imam ugovor i boli me tuki najbolji mi vezniblack64 je napisao/la:@fanatic1991
ja sam ga morao prodati :/dok ne nadjem nesto bolje ima da igra
Btw ja za Damira vec imam ponudu od 3milke, al ga ne pustam.

Can i have yours?
Can i have yours?
Stefan se trenutno kiseli u U19 sastavu gdje ce docekat ljeto a onda moze u Sarajevo
Umjesto njega dovedoh u zadnji tren pred utakmicu sa Zeljeznicarem Nikolu Gacevica koji na debiju zabi 2 komada.

Zadnja izmjena: Heller, dana/u 24 nov 2014, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Namuci me nod32,dal moze neko da mi kaze kako da ga iskljucim da nema nikakvu funkciju a da ga ne obrisem ipak mi treba.
joooj povrijedise mi se kvesa,stana,torlak,nuspahic sve standardni igraci sad sam na mukama
aj valjda izguram sa vareom i zeljkovicem na lijevoj strani

- prasovic89
- Kontakt:
Čist dokaz namještanja naše tzv. Premijer lige. Gore nego kad je Petar Jelić gurao Modriču.Heller je napisao/la:Stefan se trenutno kiseli u U19 sastavu gdje ce docekat ljeto a onda moze u SarajevoUmjesto njega dovedoh u zadnji tren pred utakmicu sa Zeljeznicarem Nikolu Gacevica koji na debiju zabi 2 komada.
![]()
![]()
![]()
![]()

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Ovaj prvi link za skidanje igre torrent ne radi odmah mi kaže da je greška kad pocnem igru skidat. može li netko uplodat ponovo? hvalasDobrinje je napisao/la:http://dfiles.eu/files/fe6t81vs3/FM2015.exe (Torrent za igricu)
FIX: http://uploaded.net/file/as6dp090/FM15_15.1.3-FIX.exe" onclick="window.open(this.href);return false; (Nakon sto ga skinete ubacite ga u folder gdje je igrica instalirana)
Update za directX ako imate problema http://dfiles.eu/files/u0qsx13jn/DX_patch.exe" onclick="window.open(this.href);return false; (instalirati i ubaciti isto u folder gdje je igrica)
Nasa liga: http://www.mediafire.com/download/kh1k7 ... ate+v2.fmf" onclick="window.open(this.href);return false; (Ovo ubacite u my documents/sports intercative/footbal manager 2015/ editor data)
Onda opletete dok ne dobijete otkaz na poslu ili vas cura/zena ostavi
Blaic hrvat ne trazi punoblack64 je napisao/la:joooj povrijedise mi se kvesa,stana,torlak,nuspahic sve standardni igraci sad sam na mukamaaj valjda izguram sa vareom i zeljkovicem na lijevoj strani

Nullius in verba
- prasovic89
- Kontakt:
Pogled na ''našu'' tabelu. Slučajnost

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Iz Tabele vidimo da su Izrael i Palestina potpisali Mirovni Ugovor te da su Izrael i Belgija odigrali utakmicu. Jel to?prasovic89 je napisao/la:Pogled na ''našu'' tabelu. Slučajnost![]()

Nullius in verba
Koliko si puta ponavljao utakmicu?prasovic89 je napisao/la:Čist dokaz namještanja naše tzv. Premijer lige. Gore nego kad je Petar Jelić gurao Modriču.Heller je napisao/la:Stefan se trenutno kiseli u U19 sastavu gdje ce docekat ljeto a onda moze u SarajevoUmjesto njega dovedoh u zadnji tren pred utakmicu sa Zeljeznicarem Nikolu Gacevica koji na debiju zabi 2 komada.
![]()
![]()
![]()
![]()

- prasovic89
- Kontakt:
Ne zajebavaj, politici nije mjesto u sportu. Nemoj da ti šaljem Puzigaću i OkićaHeller je napisao/la:Iz Tabele vidimo da su Izrael i Palestina potpisali Mirovni Ugovor te da su Izrael i Belgija odigrali utakmicu. Jel to?prasovic89 je napisao/la:Pogled na ''našu'' tabelu. Slučajnost![]()

Kakav preokret u drugoj polusezoni 

prva polusezona

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.