Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Nema to veze moj rio. Stoji da smo bili bolji ali sta nam vrijedi kada izgubimo utakmicu? Nista.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- King_James
- Kontakt:
Pa bas nesto nisam siguran da smo ih razbili u drugom poluvremenu... Nezz da je Fabianski imao nesto posla, mislim jest bilo guzve pred njihovim sesnaestercom al nista konkretno!
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
koji odron
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Cuj Fredija, nezasluzeno...
Bilo je jasno da ce do ovoga doci. To sam govorio kada su imali onaj jadni niz, sa kriminalnom igrom, kada su Fredi i ekipa pricali o nekakvom napretku u igri... sad se sve vraca...
Gala treba otpustiti ODMAH!
Bilo je jasno da ce do ovoga doci. To sam govorio kada su imali onaj jadni niz, sa kriminalnom igrom, kada su Fredi i ekipa pricali o nekakvom napretku u igri... sad se sve vraca...
Gala treba otpustiti ODMAH!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Tako je uvijek,bezidejno i sporo,imamo mi posjed i centaršeteve sa strana ali to nama ne donosi gol šanse donosi nam jedino tu gužvu koju spominješ ništa više od togKing_James je napisao/la:Pa bas nesto nisam siguran da smo ih razbili u drugom poluvremenu... Nezz da je Fabianski imao nesto posla, mislim jest bilo guzve pred njihovim sesnaestercom al nista konkretno!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Biseru, govorim o ovoj tekmi, ali obzirom da je ti i ne gledaš ne pričaj o nečemu o čemu nemaš pojma.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Gal treba da pokupi kofere, potrošiš 200 miliona i igraš kao kilava nena, šta još treba da dočekamo
.

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ovo je vise zalosno ionako je izmijenjem kompletan tim,ovo opet treba sve mijenjat fuj vise opet vikend unisten..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma **** od igre, iz svog tog kruženja i preloših ubačaja se možda stvorio jedan ili dva šuta na gol!rio_Ferdy88 je napisao/la:Biseru, govorim o ovoj tekmi, ali obzirom da je ti i ne gledaš ne pričaj o nečemu o čemu nemaš pojma.
Swansea kada je i imao prilike, bile su konkretnije i opasnije. Zaslužili su pobjedu.
Igrači su totalno van forme, RvP očajan do bola i opet neke glupe izmjene tulipana. A ovih zadnjih 10 minuta, nemam riječi, igra se svela na nabijanje lopte u krošnju Fellainija. Pljuj!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisu zaslužili pobjedu, kad ti ekipa pređe centar jednom ili dva puta u čitavoj tekmi pobjeda ne može biti zaslužena. U to me niko ne može uvjeriti, niti treba da pokušava.
Na stranu što smo mi opet pokazali slabosti u odbrani sa 4-3-3 formacijom, što je uz užasno lošu formu napadača (posebice Robina) danas presudilo.
Na stranu što smo mi opet pokazali slabosti u odbrani sa 4-3-3 formacijom, što je uz užasno lošu formu napadača (posebice Robina) danas presudilo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
dosle na naplatu utakmice protiv Arsenala i Sotona
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
http://www.****/utakmica/E7pVc ... utakmice;0" onclick="window.open(this.href);return false;
3 bijedna šuta u okvir gola, po čemu je to United zaslužio pobjedu? Meni je isto mrljao ti loptu oko protivničkog gola i ne radio ništa konkretno ili da daš loptu DDG i neka se dodaje u odbrani pola sata.
Trebam li ti spomenuti kako je Herrera iščupao onaj šut sa gol linije? Koliko je tužno vidjeti kako je Swansea lakše stvarao šanse koje su 300x bile opasnije od ovog mrcvarenja što je United radio u po tebi tzv. dominaciji.
3 bijedna šuta u okvir gola, po čemu je to United zaslužio pobjedu? Meni je isto mrljao ti loptu oko protivničkog gola i ne radio ništa konkretno ili da daš loptu DDG i neka se dodaje u odbrani pola sata.
Trebam li ti spomenuti kako je Herrera iščupao onaj šut sa gol linije? Koliko je tužno vidjeti kako je Swansea lakše stvarao šanse koje su 300x bile opasnije od ovog mrcvarenja što je United radio u po tebi tzv. dominaciji.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Složio bi se ja sa tobom da nismo zaslužili izgubiti,minamalno smo do boda trebali doći ali postavlja se pitanje dokle više ovako?rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisu zaslužili pobjedu, kad ti ekipa pređe centar jednom ili dva puta u čitavoj tekmi pobjeda ne može biti zaslužena. U to me niko ne može uvjeriti, niti treba da pokušava.
Ovo nam se sad vratilo od nekih tekmi koje smo na silu pobijedili sa katastrofalnom igrom i tako će nam se izgleda vraćati do kraja sezone jer mi kod kuće dolazimo do bodova ali nažalost uglavnom na silu
LvG nije uradio nista dobro, to je kljuc. Igra ocajna, na jedvite jade se drzima u vrhu ali nam je svima jasno da iz istog ispadamo do kraja sezone jer top4 i ne zasluzujemo po prikazanom. Gledao sam drugo i moze se reci da smo bili konkretniji ali opet bez jasne zavrsnice. I Tottenhama smo na strani nadigrali pa smo bar uzeli bod, danas ni to.
Ekipa iz kola u kolo izgleda sve gore. Sutra na Soton vs LFC kako god okrenes donji smo. Liverpool nam pobjedom prilazi na -2 a Soton ako ne izgubi nas prelazi na tabeli.
Tuga.
Ekipa iz kola u kolo izgleda sve gore. Sutra na Soton vs LFC kako god okrenes donji smo. Liverpool nam pobjedom prilazi na -2 a Soton ako ne izgubi nas prelazi na tabeli.
Tuga.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Junajted na tabeli stoji odlicno kako igraju. Individualni kvalitet je prisutan i zato su ovako dobro planisrani u odnosu na kvalitet igre. Sama postavka Gala je kriminalna. Njegovo dovodjenje je velika greska. Ako zele popraviti gresku koliko se popraviti moze, trebaju ga sto prije otpustiti.
Ima li sanse da sada dobije otkaz?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zaslužili su pobjedu tako što mi nismo zaslužili bod. Što bi prelazili centar kad imaju vodstvo? Bolje gledat naše bezidejno dodavanje i štedit snagu za neki eventualni pritisak do kojeg pokazat će se nikad nije ni došlo. Ovo je propast da ti kažem otvoreno, ko u ovom vidi bilo kakvu pozitivu veliki je životni optimista.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisu zaslužili pobjedu, kad ti ekipa pređe centar jednom ili dva puta u čitavoj tekmi pobjeda ne može biti zaslužena. U to me niko ne može uvjeriti, niti treba da pokušava.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisu zaslužili pobjedu, jer u momentu kad smo primili gol bilo je neriješeno, a mi smo ih bili stisli da ljudi nisu izlazili iz svog 16erca, bukvalno se viktorija igrala na njihov gol i onda se desi onaj smiješni odbijanac u prvom njihovom napadu u drugom pol u kojem su prešli centar.
Ali ovdje se toliko pljuvala 3-5-2 i željno iščekivala ova 4-3-3, i onda kad je igramo opet pljuvanje, a vidljivo je da smo defanzivno puno ranjiviji sa istom i da je to razlog zbog čega je LVG preferirao 3-5-2.
Ali ovdje se toliko pljuvala 3-5-2 i željno iščekivala ova 4-3-3, i onda kad je igramo opet pljuvanje, a vidljivo je da smo defanzivno puno ranjiviji sa istom i da je to razlog zbog čega je LVG preferirao 3-5-2.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nazalost nema nikakve. Ostaje do kraja sezone i onda ako ne izbori LP dobija otkaz, tako bi i trebalo da bude ako gledas iz trenutne perspektive. Stvarno smijem u bilo kakvu opkladu da na kraju ne idemo u LP jer ova igra, cak i ne gledajuci konkurenciju, nema sanse da nam donese istu nazad.Valencia je napisao/la:
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ako ono bezidejno kruženje lopte zoveš viktorijom onda zovi. Ja ću to i dalje zvati bezidejno kruženje lopte.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisu zaslužili pobjedu, jer u momentu kad smo primili gol bilo je neriješeno, a mi smo ih bili stisli da ljudi nisu izlazili iz svog 16erca, bukvalno se viktorija igrala na njihov gol i onda se desi onaj smiješni odbijanac u prvom njihovom napadu u drugom pol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.