Arsenal
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Prati li tko kretnje odegaarda nakon sto raya izlazi s gola.Sta je ovo ljudi
- Wilshere10
- Kontakt:
Proci ce se ovo u revansu kakav god bude rezultat veceras. Mikel svakako nema pojma sta radi. 
- feniksptica
- Kontakt:
Yebote konj koji moj sam ja ovo gledo veceras.
Neko ne bi da ih puskom tjeraju koliko je lose.
Neko ne bi da ih puskom tjeraju koliko je lose.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo prikrivanje qrceve igre, nije ovo odrzivo i platicemo cijenu kad nam najvise bude trebalo.
Arteta treba dobiti nogu, zadnjih 15 mečeva svaki je ovakav i apsolutno ne pokazujemo nikakve znakove da zaslužujemo da budemo prvaci.
Odegaard je najveće smeće u ovoj ekipi, čim je izašao a ušao mali Dowman kasnije, mi smo prodisali prema naprijed jer ovaj seronja ne uzima loptu i ne drka je non stop.
Neće li kakav arap uletiti sa ponudom za ovog smećara da ga što dalje nosi od Arsenala, kakva prevara u **** materinu.
Arteta treba dobiti nogu, zadnjih 15 mečeva svaki je ovakav i apsolutno ne pokazujemo nikakve znakove da zaslužujemo da budemo prvaci.
Odegaard je najveće smeće u ovoj ekipi, čim je izašao a ušao mali Dowman kasnije, mi smo prodisali prema naprijed jer ovaj seronja ne uzima loptu i ne drka je non stop.
Neće li kakav arap uletiti sa ponudom za ovog smećara da ga što dalje nosi od Arsenala, kakva prevara u **** materinu.
Preseravanje na ovoj temi realno, igra nije ništa posebno ali i ovaj Sporting je imao sve pobjede ove sezone kod kuće u ligi prvaka, dobili i PSG a ovdje se predstavlja kao da je Tenerife protivnik a ne četvrtina finala lige prvaka.
Bitna pobjeda i na psihološkom planu da se odgovori na dva vezana poraza. Možda je i dobro što se ispalo iz FA kupa jer bi nas tu čekale dvije baš teške utakmice a i onako je dosta igrača van stroja. Henry je još prije mjesec izjavio da ga kupovi ne interesuju toliko u smislu da je to nešto pod moranjem i da je najbitnije ligu osvojiti.
Bitna pobjeda i na psihološkom planu da se odgovori na dva vezana poraza. Možda je i dobro što se ispalo iz FA kupa jer bi nas tu čekale dvije baš teške utakmice a i onako je dosta igrača van stroja. Henry je još prije mjesec izjavio da ga kupovi ne interesuju toliko u smislu da je to nešto pod moranjem i da je najbitnije ligu osvojiti.
Bili smo preloši chily, nemoj zajebavat.
Mi igramo ovako evo deset tekmi bio to Sporting, Everton, Southampton, Mansfield, City. Jednostavno nemamo rješenje za kreiranje napada i sredina nam je totalno izolovana od cijelog kretanja lopte.
Ovo nije održivo jarane i samo se bojim da ćemo ispaštati onda kad nam najviše bude trebalo ako nastavimo ovako da igramo.
Nadam se da griješim.
Mi igramo ovako evo deset tekmi bio to Sporting, Everton, Southampton, Mansfield, City. Jednostavno nemamo rješenje za kreiranje napada i sredina nam je totalno izolovana od cijelog kretanja lopte.
Ovo nije održivo jarane i samo se bojim da ćemo ispaštati onda kad nam najviše bude trebalo ako nastavimo ovako da igramo.
Nadam se da griješim.
Samo jedna informacija, ovo je prva pobjeda Arsenala u Portugalu u eliminacionoj fazi lige prvaka, šest puta do sada se nije dogodilo tako da svaka priča ima dvije strane. Naravno da je održivo ako je odbrana u stanju da izgura utakmicu bez primjenog gola a puno veće šanse za to imamo kad je Raya na golu.AA23 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 23:30Bili smo preloši chily, nemoj zajebavat.
Nadam se da griješim.
Kakav je kloc Odegaard
Procjena da nam treba Nwaneri jer nece imati dovoljno minuta je najgluplja stvar ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.