FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Treba li kome?Thomas Muller često ističe kako uzgaja konje i zečeve sa svojom ženom Lisom, dresurnom jahačicom. Vlasnici su velike farme te zarađuju novac prodavanjem konjske sperme. Jednu takvu zamrznutu dozu prodaju za 200 eura, najčešće putem interneta.

Sent from my Philips Smart TV.
- farinelli123
- Kontakt:
Jedino ako ima nekih ugostitelja koji bi obogatili svoj asortiman pića sa egzotičnim koktelom macho mojito. Kad može da se pije kopi luvak, može i ovo.dr.adnan je napisao/la: ↑10 feb 2022, 23:43Treba li kome?Thomas Muller često ističe kako uzgaja konje i zečeve sa svojom ženom Lisom, dresurnom jahačicom. Vlasnici su velike farme te zarađuju novac prodavanjem konjske sperme. Jednu takvu zamrznutu dozu prodaju za 200 eura, najčešće putem interneta.![]()
![]()
•
Mullac je Barcelonu plodio konjskom spermom 
Čini mi se da smo se vratili danas na 4-1-4-1
Pavard Sule Upamecano Hernandez
Nadamo se da će Sule ispasti profesionalac, Nagelsmann je rekao da ga ne zanima njegov transfer i da je plaćen da igra do jula. Pošteno.

Čini mi se da smo se vratili danas na 4-1-4-1
Pavard Sule Upamecano Hernandez
Nadamo se da će Sule ispasti profesionalac, Nagelsmann je rekao da ga ne zanima njegov transfer i da je plaćen da igra do jula. Pošteno.
Sule - Upamecano nije moglo izaći na dobro.
-
- Kontakt:
Upamecano treba hodži. Strašan kikser 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
odbrana je pobjegla iz nekog cirkusa
Odbrana bez Neuera je osjetno slabija ili da kažem sa puno manje samopouzdanja igraju.
Edit: kakve su ovo pizdarije sa jednim igračem između dvije linije, čitaj Kimmich, mora se uvesti još jedan veznjak, ne može on sam držati vezu.
Edit: kakve su ovo pizdarije sa jednim igračem između dvije linije, čitaj Kimmich, mora se uvesti još jedan veznjak, ne može on sam držati vezu.
-
- Kontakt:
Pitanje je da li je Nagelsmann najprecijenjeniji trener na svijetu
Džehenem, a na vratima stoje Ulreich, Sule, Upamecano i viču svim navijačima Bayerna: dobrodošli!
Pa sta, lagano
jedva cekam LP

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
al kakvi golovi
-
- Kontakt:
Moglo bi biti karanja od Salzburga.
Wtf :DDDDDDDDDDDD
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ovo je sve jer su se karte za četvrtfinale LP počele prodavati u isto vrijeme sa kartama za osminu finala LP.
vrati se Jerome molim te
Sule i Upamecano, kakav mec
Sule i Upamecano, kakav mec

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mulac 16 puta izgubio loptu, nadam se da ce popiti taj svoj eliksir na poluvremenu
Evo potpuna statistika sa Sofascore kaže: Muller 35 dodira s loptom, 17 izgubljenih lopti. Dakle uspješnost nešto malo iznad 50% nije loše.
-
- Kontakt:
Nadam se da će se jednoga dana Flick vratiti na mjesto trenera. Velika je nepravda učinjena tom čovjeku. Do tada će Salihamidžić biti otjeran. Da mi je samo znati kako je izgledao taj sastanak na kome se odlučilo da se Nagelsmannu da petogodišnji ugovor. Drag mi je čovjek ali wtf.
Šta kaže Sule ne cijene me u Bayernu pa ću tražiti 15 mil a realno ne zaslužuje ni onih 8 mil.Upmecano veže kikseve kao na filmskoj traci fkt šta se dešava sa njim. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.