Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

LFCBiH
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LFCBiH » 02 nov 2009, 01:19

alan_kardec je napisao/la:mislim da odlučuje gol razlika.
Ma i ja to mislim ali nisam siguran pa zato pitam ...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 nov 2009, 08:26

Jamie Redknapp report- The fans faith in Rafa Benitez will not last forever

02 Nov 2009 - 02:36:11

IN RAFA WE TRUST? The Liverpool fans chant 'In Rafa We Trust' . . . but for how long? They view him as a victim of the battle between the owners; they believe he has had a lack of support and that has helped to buy him some time.
He has played up to that, but even the most ardent supporter must question the key decisions at Fulham. If Fernando Torres is fit to play, then he's fit to play. Very few players in the modern game will be 100 per cent fit for matches. You play with niggles - that's part of the job.
On their knees: Jamie Carragher is sent off at Fulham in another Liverpool loss
Trustworthy? Under-fire boss Rafa Benitez
It wasn't the best performance from Torres but his equalising goal was stunningly executed and a reminder to us all of what he can do. Without Torres, as well as Steven Gerrard being injured, Liverpool were like a wounded animal.
And Fulham went in for the kill. Not only was there the puzzling issue of taking off Torres, but removing Yossi Benayoun with 12 minutes to go was odd, too.
Benayoun is the creative force in the team when Steven Gerrard is injured. Maybe, at 2-1 down, Benitez thought the game was lost and was also saving Benayoun for Europe.
What I will say is that the supporters pride themselves on being real fans, with no knee-jerk reactions. They're not fickle like supporters of other clubs and they will always support the team. Benitez is fortunate that is the case. Benitez is happier in the Champions League, or when Liverpool are the underdogs. He will love the prospect of going to Lyon and getting a result against the odds.
Look at the Manchester United game last weekend, when he did a brilliant job of shutting down the space where Wayne Rooney can play. He would have the same attitude about going away to Real Madrid or Inter Milan: fielding two holding midfielders, he would stop them from playing and then try to nick a result with a counter-attacking style of play.
It works in Europe, but it's not so productive in the domestic league against teams Liverpool should be defeating.
THE SQUAD Not every Liverpool player is delivering. Javier Mascherano is playing like he wants to be somewhere else. Yes, they have lost Xabi Alonso but Mascherano is going missing. He played well against United but that was a rare performance this season.
The captain of Argentina should be stamping his authority on matches. It's too easy to say the squad isn't strong enough. Last season Gerrard and Torres played only 14 games together so the rest of the group - players like Dirk Kuyt, Jamie Carragher and Pepe Reina - managed to get Liverpool to within four points of Manchester United.
If Torres and Gerrard aren't fit, others need to step up.
Could leave: Star striker Fernando Torres
DOOMSDAY SCENARIO If Liverpool don't finish in the top four this season - and they are the most vulnerable - what will happen to their top players?
Will Torres want to play in the Europa League next season? Every club in the world would be after him; the World Cup would be his audition. And maybe Liverpool's owners would be tempted to sell. They would get £50million plus.
The club would be able to rely on Gerrard and Carragher to stay. Their attitude would be: 'We helped get the club in this mess, we'll help get them out of it.'
They are the cornerstones of the club, but will many of the foreign players feel the same? Let's hope, for Liverpool's sake, it doesn't come to this. But Manchester City, especially, will have their eyes on happenings at Anfield. And how much would Mark Hughes enjoy that!
SO, SHOULD RAFA GO? No. Not yet. What's the alternative? Clubs need to take a deep breath at times like this and ask: who can we get who will improve our position?
Liverpool have lost six of the last seven, but it will cost a fortune to sack him and a new coach will then need time to rebuild and change his playing staff, as well as the style of play he has coached.
Stifled: Yossi Benayoun (left) was substituted against Fulham
If they lose to Lyon and then again against Birmingham and Manchester City in their next Barclays Premier League matches, it would be time to reconsider that answer.
Benitez is fortunate that the fans still back him and that he doesn't have a group of players working against him. In the modern game, players will go to the owner. We saw that with Chelsea under Phil Scolari.
Liverpool's key players are just determined to put it right. And right now, that means trying to help the manager out of a mess that has been his own doing to a great extent.

Rafa Benitez's future at Liverpool will be determined over their next three games amid growing concern from potential investors.
Liverpool's defeat at Fulham on Saturday was the sixth in their last seven matches - the worst sequence of results for more than 50 years.
And Benitez takes his crisis-hit squad to Lyon on Wednesday knowing defeat could finish their Champions League campaign.
A failure to win there will put more pressure on their unpopular American owners to find new investment with the financial blow of an early European exit costing as much as £15million for a club already £250m in debt.
The desperate situation would present Benitez with a challenge as daunting as any since he left Valencia for Merseyside in the summer of 2004.
And although the contract he signed earlier this year would guarantee him a £20m pay-off - a seemingly prohibitive figure in the current circumstances - pressure could be put on partners Tom Hicks and George Gillett for change from potential investors eager to take the club forward.
Jamie Carragher
The Americans and managing director Christian Purslow will take a very close look at the next three matches against Lyon, Birmingham and Manchester City before making what could be a very big decision.
Asked about his future, Benitez would only reply: 'My future is against Lyon.'
The manager will meet his staff today for an inquest into the 3-1 defeat at Fulham, when Liverpool finished with nine men after Philipp Degen and Jamie Carragher were sent off.
Carragher said: 'These are tough times - and it hurts. We made up for a few things last week by beating Manchester United and then we have had two defeats since and we have just got to turn it around.
'We have got to sort this out with the management and get back on the training pitch because Lyon is another massive game.'
Better news for Liverpool came last night when top scorer Fernando Torres indicated he would be fit for Lyon, though he will be carefully monitored in training.
Full back Glen Johnson also faces a late fitness check, but captain Steven Gerrard has no real chance of overcoming his groin injury before Wednesday.

Former Liverpool midfielder Ronnie Whelan has accused manager Rafa Benitez of prioritising the Champions League ahead of the Reds' faltering Premier League campaign.

"For me, his days have got to be numbered at Liverpool," he added.

"He's taken players off who are the only players who are going to give you a chance of winning the game.

"And he drags them all off because he's got a game on Wednesday.

"When I saw the team I thought he's not bothered about this game. He's putting all his eggs in one basket and I can't see why he's done it."
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

makas
Kontakt:

Post Postao/la makas » 02 nov 2009, 10:13

LFCBiH je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Drug nisi ti mene dobro shvatio.Naravno da sam na Rafinoj strani,a u ovom drugom dijelu komentara koji si ti citirao ja sam se sarkastično osvrnuo na mišljenja pojedinih Rafinih kritičara koji smatraju da će u Liverpoolu poteći med i mlijeko samo ako on ode sa klupe što naravno nije istina.Ono što sam ja htio potencirati u ovom komentaru je da su vlasnici glavni i jedini pravi razlog Liverpoolovog posrtanja.Rafa je uradio mnogo za ovaj klub ali to neko konstantno negira spominjući isključivo njegove greške.
Onda izvini , pogresno sam te shvatio ;)

A da se osvrnem na LP .

Pobjedom nad Lyonom cemo imati 6 bodova .. Fiorentina ce slaviti kuci u to ne sumnjam sto znaci

Fiorentina 9
Lyona 9
Liverpool 6

bodova

Liverpool ce pobijediti Debrecen , ali ako Lyon - Fiorentina zavrsi nerijesenim rezultatom Liverpool ide u Evr. Ligu ;) Znaci potreban je kiks Fiorentine sada kuci ili da zadnje kolo donese pobjednika sto se tice duela Viola i Lyona !
Zaboravio si da nama dolazi Fiorentina tako da imamo sansu da se izjednacimo s njima eh sad neznam sta odlucuje ukoliko su klubovi izjednaceni bodovno gol razlika ili medjusobni score ....
Međusobni duel odlučuje. Takva nam je situacija bila i 2005, kada smo kod kuce morali pobijediti Olympiakos ili sa 1-0, jer su i oni nas dobili 1-0 (ali nam je gol razlika bila bolja, sto znaci prvo međusobni duel pa onda gol razlika)) ili ako oni dadnu go, onda smo morali pobijediti sa 2 gola razlike, sto se na svu srecu i dogodilo, a svi znamo kako.
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD!!!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 nov 2009, 11:29

LFC_LAVOV je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
LFC_LAVOV je napisao/la:Evo sad da pokusamo uradit uspordbu igraca koji su nosili i nose dres Liverpoola
Baros(za mene napadac kojem ne moras servirat loptu da bi dao gol) - Voronin( Klocko)
Crouch(dobar napadac pravi sidras s dobrom tehnikom) - N'gog(Mlad igrac trba vremena tek treba da nastupa)
Pennant(Brz probojan ,dobar centarsut) - Kuyt( osim snage nista posebno cam mu i pregled igre smijesan..)
Smicer(Jedan od drazih igraca u LFC zbog doprinosa klubu a i igracke sposobbnosti odlican i jos igra sto je vazno napomenut) - Benayoun( uvijek al uvijek ima viska potez)
Xabi Alonso(toliko puta pokazao sve svoje sposobnosti jedino mu brzina nije jaca strana) - Lucas(smijesno da bi bilo zalosno)
Kewell( igracina..ljudi u engleskoj govore najbolji lijevak u povijesti LFC) - Riera( nije los ,ali.......nije ni blizu Haryu)
ako sam smorio sry al mislim da ovi igraci koji sad igraju su za klasu slabiji od nekih igraca koji su igrali....
pennant ti za klasu bolji od kuyta :o
kewell-meni licno jedan od drazih igraca koji je nosio dres liverpoola ali je imao previse problem sa ozljedama, a riera nikad ne bi ni zaigrao za liverpool da je rafa dobio pare da kupi silvu
a i gdje su ti torres, masch, johnson,reina, agger...de njih poredi
pa stavio sam samo neke momke koji bi sad bez problema mogli igrat cinit strasne tandeme... evo npr Robbie Keane strasan napadac (polu spic) otisao je tako lako a npr Voronin ostane 2 3 sezone nez tacno sad..a pennant je bolji od kuyta vjeruj mi brzi bolji centarsut jer na toj poziciji se to traci...et to kao uspjesne nebi poredio
kad vec poredis poredi sve igrace i kako treba a ne samo ono sto ti odgovara, keane je se prodao zato sto se nije uklopio u ekipu a i mogao se tad prodati za dobre pare, makar nesto vratiti sto se ulozilo u njega, dok za voronina ne mozemo dobiti ni 3 miliona, a za te pare se moze kupiti samo neki debil gori od voronina, i ja vorinina ne podnosim ali nemamo boljeg, tacnije imamo ali je on na posudbi u AEK-u

koliko je dobar pennant dokaz ti je gdje igra, porstmouth ga nije zelio zadrzati, a kuyt ej standardan i u liverpoolu i u reprezentaciji holandije
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 nov 2009, 12:01

Gerrard je napisao/la:Ja cu se samo nadovezati za ovog Pennanta ... Kada je igrao Pennant Liverpool je bio mnogo opasnija ekipa po protivnicki gol , igrac koji je od Riere bolji jedno 15 puta ima duplo bolji centarstu i probijanje , sjetimo se samo utakmica protiv Chelsea , pa protiv Milana u finalu LP kada je bio nas najbolji igrac , odjednom ga nigdje nije bilo i Rafa ga je odjednom prodao ... po meni igrac koji je trebao Liverpoolu , imao je odlicnih utakmica , i sa njim smo bili mnogo konkretniji , Crouch se nadavao golova na njegove centarsuteve !

Bolji od Riere sasvim sigurno !

još jedna greška beniteza
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2009, 12:56

Ako ne pobijedite Lyon, crno vam se pise. Medjutim ima i jedna pozitivna stvar u tome, Rafa bi sigurno dobio nogu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 nov 2009, 14:35

Nesto se prica da ce se Risse vratit,,a Dossena njima,,to bi extra bilo..u Aurelia se ne mozemo pouzdat,,poslje tolko povreda je izgubio na brzini,svi ga lako prelaze..jedino ga sut i pas spasavaju..samo cemo za Rissea morat nabavit dozvolu za oruzje :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 02 nov 2009, 14:42

sta ce nam riise sad kad imamo insua-u, nebi bilo lose imati ga na klupi al pare se mogu bolje utrositi, psoto sam siguran da ako dodje do zamjene liverpool morati doplatiti

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 nov 2009, 14:44

Baltazar je napisao/la:sta ce nam riise sad kad imamo insua-u, nebi bilo lose imati ga na klupi al pare se mogu bolje utrositi, psoto sam siguran da ako dodje do zamjene liverpool morati doplatiti
Dobro bi nam Risse doso i sigurno mu ne bi smetalo da sjedi na klupi,,a ne vjerujem da bi nesto puno morali doplatit zato sto se i on nije tamo snaso ko i Dossena kod nas,,da se ovaj transfer realizuje oba kluba i igraci bi bili sretni sto se vracaju u ligu koja im najvise odgovara ;)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 nov 2009, 14:55

Gerrard je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
Baltazar je napisao/la:sta ce nam riise sad kad imamo insua-u, nebi bilo lose imati ga na klupi al pare se mogu bolje utrositi, psoto sam siguran da ako dodje do zamjene liverpool morati doplatiti
Dobro bi nam Risse doso i sigurno mu ne bi smetalo da sjedi na klupi,,a ne vjerujem da bi nesto puno morali doplatit zato sto se i on nije tamo snaso ko i Dossena kod nas,,da se ovaj transfer realizuje oba kluba i igraci bi bili sretni sto se vracaju u ligu koja im najvise odgovara ;)
S tim kako god okrenes da smo mi i tu popusili novac , jer je zabar placen koliko sam vidio 8 miliona funti , a sada ne vrijedi ni pola miliona !
I meni je bas krivo bilo kad je Risse otislo,,nisam mogo zamislit Liverpool bez njega..samo nek se vrati ma kolko god kosto..i Henry se takodje spominje ako dovedu Robinha..poznato je da su on i Gerrard dobri haveri i da je uvijek govorio za nase navijace da su najbolji pred kojima je igro tako da mozda i ima nade mada nesto ne vjerujem

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 nov 2009, 15:02

Phill Jackson je napisao/la:Nesto se prica da ce se Risse vratit,,a Dossena njima,,to bi extra bilo..u Aurelia se ne mozemo pouzdat,,poslje tolko povreda je izgubio na brzini,svi ga lako prelaze..jedino ga sut i pas spasavaju..samo cemo za Rissea morat nabavit dozvolu za oruzje :D
ja volim Riisea :D :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 nov 2009, 15:49

Virtu4l je napisao/la:Ako ne pobijedite Lyon, crno vam se pise. Medjutim ima i jedna pozitivna stvar u tome, Rafa bi sigurno dobio nogu.
rafa nece dobiti nogu i da ispadne iz lige
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 nov 2009, 15:50

Riise je puno bolji od Riere po lijevoj strani . Mogao bi igrati i krilo ;) Rijesili bi se Dossene tj dali bi manje love za Riisea sto bi bilo extra .. Ja bi njega i Croucha volio vidjeti ponovno u crvenom dresu :lol:
ja volim Riisea :D :mrgreen:
znam i sto

:mrgreen:

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 02 nov 2009, 17:19

cikcanga je napisao/la: 1.Samo iznosim cinjenice. Nisam nista slagao. Zar ima onih i koji ne lazu???
2.Nisi ti kriv sto si zrtva Looserpoolove propagande koja ima za cilj navuci takve da navijaju za taj
kvaziklub kako bi im oteli kes. Kakav kes? Sta je pjesnik htio s time da kaze???
3.Arsenalovi juniori bi pobijedili Lyon i Fiorentinu sa 9 igraca. Puste zelje, pusti snovi.
4.Jesam strucnjak, odlicno zapazanje. Nikako da te prepoznam, isti si mi akademik Filipovic.
5.Looserpool i glagol mljeti mogu ici u istu recenicu, samo ako se isti napise u pasivu. Je li ovo opet nesto akademski?
Dajte nam jos ovakvih, da se kvalitetno nasmijemo. :)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 02 nov 2009, 17:35

BREAKING NEWS: Steven Gerrard out of Liverpool's game with Lyon

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 nov 2009, 18:23

RAFA'S UPDATE ON 10 INJURED PLAYERS

Rafa Benitez is hopeful of having summer signing Alberto Aquilani available for selection in Wednesday's crunch Champions League clash with Lyon.
The Italy international is recovering well from a virus which kept him out of Saturday's 3-1 defeat to Fulham.

His return to the squad would be a boost for Benitez, who will definitely be without Steven Gerrard (groin), Albert Riera (hamstring), Martin Kelly (ankle) and Martin Skrtel (muscle) for the Group E encounter.

"Aquilani had a virus. He trained today but was a little bit weak. Hopefully in two days' time he will be better," said Benitez.

"Gerrard won't travel to Lyon. He has no chance. He is improving but we have to wait. He has had an injection but we have to wait two or three days and see how he reacts.

"Skrtel has no chance. He has a small muscle problem. It's not too big but he is feeling something."

Meanwhile, the Liverpool manager will make late fitness calls on the recovering Daniel Agger (back), Glen Johnson (calf), Fabio Aurelio (calf) and David Ngog (ankle), none of whom travelled to Craven Cottage.

Benitez said: "Agger is improving - he will travel and we will then decide. He felt something in his back but it's much better now. We have to wait and see how he reacts.

"Fabio is improving but he still has a small problem in his calf, so we will have to wait.

"Ngog is much better, so he could be available.

"Johnson is training and working with the physios but he is a doubt at this moment. He will travel to Lyon and we will see."

Elsewhere, much was made of Benitez's decision to substitute Fernando Torres after 63 minutes of the Fulham loss with the score 1-1.

However, the boss feared his star striker could sustain a more serious injury had he stayed on the field.

Torres has yet to reach full fitness following an adductor injury suffered on international duty last month.

"I was surprised with the critics after the game because Fernando has had problems in the last month after the international games," said Benitez.

"We are trying to manage because he was close to having an operation. Still this morning, two days after the game, he is feeling something.

"He is not comfortable. He has not got the power he had before, so we have to manage and try to protect him. He cannot play well if you keep pushing him. Maybe if you push him he will be injured for a long time.

"So, I am really surprised with the critics. When you talk about big names, people just analyse the names and not how the player is when he is on the pitch. He was not 100 per cent fit.

"We have to take Fernando to Lyon because we don't have too many options. We have to keep working with him and the rest of the players."

:( :( :(
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 02 nov 2009, 18:50

YNWA je napisao/la:RAFA'S UPDATE ON 10 INJURED PLAYERS...

:( :( :(
Tako nam je kako nam je, uz malo srece i borbenosti mozemo do 3 boda, ostalo je na dragom Bogu. ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 nov 2009, 19:12

VILLA BI VOLIO NA OLD TRAFFORD

Zvijezda Valencije i reprezentacije Španije David Villa najviše bi volio preći u redove engleskog prvaka Manchester Uniteda.
The Mirror piše danas kako će Chelsea ponuditi Valenciji 33 miliona funti za Davida Villu, koji bi radije izabrao Manchester United od Stamford Bridge.

"Davidu je Chelsea prišao i ovog ljeta, ali on nije bio posebno zagrijan za prelazak na Stamford Bridge. Ukoliko bi ga Valencija prodavala, David bi najviše volio da to bude Manchester United", rekao je izvor blizak reprezentativcu Španije. :o :o :o

Top 10: Meta u siječanjskom prijelaznom roku
Ponedjeljak, 02.11.2009.
Kako se približava vrijeme kada će se ponovno otvoriti prijelazni rok sve su intenzivnije i špekulacije oko mogućih transfera, ali i kontakti između klubova, igrača i njihovih menadžera. Brojni igrači su nezadovoljni svojom situacijom u klubovima, dok klubovi u isto vrijeme traže pojačanja za nastavak sezone.

Izabrali smo deset igrača koji će u siječnju, ako ništa drugo, onda barem biti najčešćom temom novinarskih napisa, a neki od njih bi uistinu mogli i promijeniti sredinu, iako je poznato kako se puno rjeđe veliki transferi događaju u siječnju nego na ljeto.

10. Roman Pavlyuchenko - Tottenham

Rus se još uvijek nije naviknuo na engleski nogomet i način života, a kako stvari stoje čini se da niti neće. Harry Redknapp mu posljednjih dana pruža priliku kako bi dokazao svoju vrijednost, ali kada napadač ne zabija golove jasno je što slijedi. Pavlyuchenko mora osigurati mjesto u reprezentaciji za svjetsko prvenstvo sljedećeg ljeta, a to neće moći ako ne bude igrao u klubu, te bi stoga i on sam mogao zatražiti transfer. Prelazak u neki drugi engleski klub je malo izgledan, jer je očito kako se nije dobro snašao u Engleskoj, a druge opcije koje su se do sada spominjale su ruski Zenit ili talijanska Roma.

9. Marouane Chamakh - Bordeaux

Odlazak Marokanca iz redova francuskih prvaka činio se izvjesnim već u ljetnom prijelaznom roku. Chamakh je inzistirao na prelasku u redove nekog od engleskih premierligaša i pri tom nije bio previše izbirljiv, pa je bio spreman i u Arsenal i u Sunderland, no na kraju je ostao u Bordeauxu. Sada se kao najizglednija destinacija čini West Ham, koji je pokazao interes. Iako su u financijskim problemima, u West Hamu se nadaju kako mogu prikupiti novac prodajom svog kapetana Matthewa Upsona.

8. Luca Toni - Bayern Munich

Luca toni je u sličnoj situaciji kao i već spomenuti Pavlyuchenko, iako je on u posljednje vrijeme u prilici puno više igrati, prije svega zahvaljujući lošoj formi Maria Gomeza i ozljedi Ivice Olića. I za njega je bio zainteresiran West Ham, gdje je na mjestu menadžer njegov veliki prijatelj Gianfranco Zola, no mali su izgledi da do tog transfera dođe. Ne stigne li prava ponuda iz nekog od talijanskih klubova Toni će ipak vjerojatno i drugi dio sezone odraditi u Bayernu.

7. Rafeal Van der Vaart - Real Madrid

Ljetni egzodus Nizozemaca iz Reala je preskočio Rafaela van der Vaarta, koji je sam inzistirao na ostanku, no nakon što nije uspio zadobiti povjerenje Manuela Pellegrinija u siječnju bi mogao i sam zatražiti transfer. Van der Vaart ove sezone nije igrao za Real u Ligi prvaka, tako da bi mogao biti poželjno pojačanje za neki od ostalih klubova koji se natječu u ovom natjecanju. Njegov bivši klub HSV je u problemima sa ozljedama i povratak u njihove redove nije opcija bez izgleda.

6. Luis Suarez - Ajax Amsterdam

22-godišnji urugvajski reprezentativac je najbolji nogometaš Ajaxa i kapetan nizozemske momčadi. Igrajući kao napadač ili krilo, njegova zrelost na terenu, ali i van njega, dovela ga je do statusa ključnog člana momčadi Martina Jola. Njegova sjajna tehnika i učinkovitost u postizanju golova nije prošla neopaženo kod europskih velikana. Barcelona, Milan i Inter su klubovi koji se dovode u vezu sa njim, a ni engleski premierligaši Manchester United i Liverpool nisu hladnokrvni prema njemu, pa se tvrdi kako su oba kluba već poslala ponude vrijedne preko 15 milijuna eura.

5. Sergio ‘Kun’ Aguero - Atletico Madrid

Iako je u niz navrata izjavio kako je sretan u Atleticu i kako nema namjeru napuštati taj klub, loša situacija i niz loših rezultata ove sezone mogli bi ga natjerati da promijeni mišljenje. Najčešće se povezivao sa Chelseaem, no s obzirom da londonski klub ne smije kupovati igrače do tog transfera neće doći. Čelnici Atletica također tvrde kako ga neće prodavati, ali njegov izbornik i otac njegove supruge Diego Maradona tvrdi drugačije: "Ako Chelsea, Manchester City ili Inter dođe sa pravom ponudom, Atletico će je prihvatiti, to je zakon nogometa."

4. Javier Mascherano - Liverpool

Engleski mediji tvrde kako je kapetan argentinske reprezentacije odbio potpisati novi ugovor sa Liverpoolom, što i nije preveliko iznenađenje, s obzirom da je prije godinu dana potpisao četverogodišnji ugovor. Međutim, s obzirom na probleme u kojima se nalazi klub sa Anfielda i s obzirom na činjenicu koliko Mascherana cijeni trener Barcelone Josep Guardiola, moglo bi se dogoditi da europski prvaci u siječnju ponovno krenu u akciju njegovog dovođenja.

3. David Silva - Valencia

Vješti, brzonogi krilni nogometaš španjolske reprezentacije i Valencie nije do sada pokazivao posebnu želju za odlaskom sa Mestalle, no s obzirom na kronične probleme sa financijama u tom klubu, čak i čelnici kluba priznaju kako će ga morati prodati, kao i njegovog kolegu iz napada Davida Villu. 23-godišnji nogometaš nije uvijek standardni član početne postave španjolske reprezentacije, ali je zasigurno jedan od najboljih nogometaša na svijetu na svojoj poziciji i teško je pronaći klub za koji on ne bi bio veliko pojačanje.

2. David Villa - Valencia

Situacija sa Villom je slična, praktični identična, kao i sa njegovim imenjakom Silvom. Njegova se vrijednost procjenjuje na oko 45 milijuna eura. Najveća prepreka velikom transferu je njegova želja da do kraja karijere ostane u Španjolskoj, čime je izbor mogućih kupaca sveden na dva imena - Real i Barcelonu. Real je na ljeto nakupovao niz ofanzivno orijentiranih igrača i teško je vjerovati da će nastaviti istim putem i u siječnju, iako ni to nije nemoguće ukoliko se nastave loši rezultati koji su zaredali u posljednje vrijeme.

1. Franck Ribery - Bayern

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge je odlučan u tvrdnji kako taj klub neće prodati Francuza u siječnju. To doista može biti tako, no to sigurno neće spriječiti ostale klubove da nastave slati ponude za francuskog reprezentativca. Dobra vijest za navijače Bayerna je da Chelsea u siječnju ne smije kupovati igrače, tako da je jedna velika prijetnja otpala, no čini se kako je ionako realnija opcija da Ribery u budućnosti karijeru nastavi u redovima madridskog Reala. Naravno, tu je i Manchester United, koji također ima dovoljno novca, a i potrebu za igračem njegovog tipa, koji će dostojno zamijeniti Cristiana Ronalda.

hmmmm.............
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 nov 2009, 19:17

Isto ko da je neko bacio sihire na klub :roll:

Ne vjerujem da je toliko strasno i mislim kako cemo igrati samo bez Gerrarda dakle nesto slicno kao protiv Manchestera .. to je samo da se ovi Francuzi opuste :mrgreen:

A sto se tice tih igraca sto su stavljeni na transfer listu , najblizi dolasku u Liverpool je Silva , mada bi ja volio da to bude Suarez :lol: Od odlaska Mascherana nema nista ...

Mada ja nesto predvidjam prodaju Dossene , Voronina i Babela za Silvu , ili neka zamjena sa Valenciom :P

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.