Ma ja sam brate uvijek optimista ne mogu (ne znam) nikako da budem pesimistaAdinjo je napisao/la:Tamam da reko pitam ima li da je optimista pred vecerasnju tekmu
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Nezz brate, nakon ove serije losih rezultata, tesko da ko mozes ostat' optimista. Svaka ti cast!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mozda je to i zbog toga da mi bude lakse, da koliko toliko zaboravim ovo od prošlih kola, pa nadam se boljem.Adinjo je napisao/la:Nezz brate, nakon ove serije losih rezultata, tesko da ko mozes ostat' optimista. Svaka ti cast!
Prema posljednjim informacija sa Sardinije očekuje se da Juventus na teren istrči u sljedećem sastavu:
Juventus: Buffon;Sorensen,Bonucci,Barzagli Chiellini,; Krasic, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio; Matri, Del Piero.
Klupa: Storari, Motta,Grygera,Grosso,Sissoko, Toni,Martinez
Evo izgleda da će Chiellini početi na lijevom beku.
A evo odgovora Massima Pavania majmunu http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=879
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:Mozda je to i zbog toga da mi bude lakse, da koliko toliko zaboravim ovo od prošlih kola, pa nadam se boljem.Adinjo je napisao/la:Nezz brate, nakon ove serije losih rezultata, tesko da ko mozes ostat' optimista. Svaka ti cast!
Prema posljednjim informacija sa Sardinije očekuje se da Juventus na teren istrči u sljedećem sastavu:
Juventus: Buffon;Sorensen,Bonucci,Barzagli Chiellini,; Krasic, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio; Matri, Del Piero.
Klupa: Storari, Motta,Grygera,Grosso,Sissoko, Toni,Martinez
Evo izgleda da će Chiellini početi na lijevom beku.
A evo odgovora Massima Pavania majmunu http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=879
šta je ovo s 4 štopera a bez bekova??
zar su toliko loši grigera, motta, groso, pa čak i hasan to može odigrati (što ga nema u sastavu nikako?)
od matrija očekujem bar 1 pogodak
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Alex na klupi ? Martinez valjda igra...
Haso igra beka,hvala ti Boze pa je Del Neri skonto...imal ko zvanicne postave,ako ima nek ostavi.hvala unaprijed
Haso igra beka,hvala ti Boze pa je Del Neri skonto...imal ko zvanicne postave,ako ima nek ostavi.hvala unaprijed
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- tony-mortale
- Kontakt:
nema alexa al ni hase u prvoj
Le formazioni ufficiali:
CAGLIARI (4-3-2-1): Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Biondini, Conti, Nainggolan; Cossu; Lazzari, Acquafresca.
A disposizione: Pelizzoli, Magliocchetti, Perico, Ariaudo, Nenè, Missiroli, Ragatzu.
All. Donadoni
JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Sorensen, Bonucci, Barzagli, Chiellini; Krasic, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio; Matri, Martinez.
A disposizione: Storari, Grygera, Grosso, Salihamidzic, Sissoko, Del Piero, Toni.
All.: Delneri.
Le formazioni ufficiali:
CAGLIARI (4-3-2-1): Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Biondini, Conti, Nainggolan; Cossu; Lazzari, Acquafresca.
A disposizione: Pelizzoli, Magliocchetti, Perico, Ariaudo, Nenè, Missiroli, Ragatzu.
All. Donadoni
JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Sorensen, Bonucci, Barzagli, Chiellini; Krasic, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio; Matri, Martinez.
A disposizione: Storari, Grygera, Grosso, Salihamidzic, Sissoko, Del Piero, Toni.
All.: Delneri.
tony-mortale je napisao/la:šta je ovo s 4 štopera a bez bekova??
zar su toliko loši grigera, motta, groso, pa čak i hasan to može odigrati (što ga nema u sastavu nikako?)
od matrija očekujem bar 1 pogodak
Ma nema šta čekati, jeste da su svima prirodne pozicije stoperi, ali vrijedi pokusati. Bekovi su ove sezone najlošiji bili, pa sad će pokušati Chielliniem na lijevom, a Sorensen je već igrao na desnom beku. Sorensen nije loš ali ga zeza brzina, ako mu se suprostavi brži igrač teško ge može zaustaviti. Ali vidjet ćemo šta će biti od ovog.
Matrix 
bravo Matri oko mojo lijepo napokon malo srece...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Kontakt:
dosadi uvijek biti u pravutony-mortale je napisao/la: od matrija očekujem bar 1 pogodak

Nisam mislio da cu ovo ikad reci ali onaj Markizio je pravi carobnjak sta im covjek radi i kako ih laca a ja mislio da je on obicna klada...Arogantni je napisao/la:bravo Matri oko mojo lijepo napokon malo srece...
Koji je kreten onaj Kjelini spasio go da ga ne dadne Bonuci oj zemljo otvori se...Arogantni je napisao/la:Nisam mislio da cu ovo ikad reci ali onaj Markizio je pravi carobnjak sta im covjek radi i kako ih laca a ja mislio da je on obicna klada...Arogantni je napisao/la:bravo Matri oko mojo lijepo napokon malo srece...
-
jasko_juve
- Kontakt:
i meni nije jasno ono nikako..Bonucci udari glavom loptu i Chiellini umjesto da pusti da on zavrsi on odigra..ccc..jbg..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Il Capitano! kako samo igra, to je nevjerovantno!Arogantni je napisao/la:Nisam mislio da cu ovo ikad reci ali onaj Markizio je pravi carobnjak sta im covjek radi i kako ih laca a ja mislio da je on obicna klada...Arogantni je napisao/la:bravo Matri oko mojo lijepo napokon malo srece...
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Solidno prvopoluvreme, ali mora to bolje. Kao što sam napisao da će aBd Marchisio polako preuzeti odgovornost, jer je on trenutno u najboljoj formi to se i dešava polako, šta je majstor samo uradio par puta danas. Gol Matrix-a
. A Chieliniev potez može ući u najgluplje poteze ove sezone, stvarno mi nije jasno šta je mislio kad je dirao loptu. Nadam se boljoj igri u drugom dijelu, Martinez zabrinjava, slabo igra skroz.
Forza Juve!
Forza Juve!
Ma kloc obicni al jbg bilo pa proslo...jasko_juve je napisao/la:i meni nije jasno ono nikako..Bonucci udari glavom loptu i Chiellini umjesto da pusti da on zavrsi on odigra..ccc..jbg..
Kratka analiza:
BUFFON- solidan samo jos malo da smanji one letove u prazno ali se polako vraca u formu
SORENSEN- momak je mozda najslabiji od svih igraca ali jbg sta ocekivat od mladog momka bolje da se on kali pa nek i grijesi nek da nam igraju ''iskusni i provjereni'' bekovi
KJELINI- zivota mi nije los na beku mozda bi ga trebali vise forsirat na toj lijevoj strani dok se ne oporavi De Celje. Samo je sve zasr.o sa onim sto je dirao loptu
BARZALJI- Nije los, jedna od pametnijih investicija Marotte jer je placen samo 300k eura a za te pare igra sasvim solidno
BONUCI- Vrlo dobar reko bi i odlican ali mu ipak nije trebo ovaj djon na kraju kad su nam mogli dati go iz onog slobodnjaka sto ga on napravi
MELO- Ja tog momka sam vidio samo dvaput na terenu jednom kad je cistio kosu punu buha a drugi put kad je kuliro pored linije sa flasicom soka
AKVILANI- Isto kao i sa Melom da nije bilo ong dobrog volej suta nebi ni njega vidio
KRASIC- puno bolji nego u prethodnim utakmicama ali on moze i mora jos vise nego ov dosad
MARKIZIO- po meni najbolji, carobnjak igra se sa njima
MARTINEZ- kako je odigrao nadam se da ce ga izvesti sto prije a uvesti doktora ALEXA
MATRI- Nije los dao je go ali je opet promasio onaj zicer na pocetku kad mu je Markizio dodao
Nadam se pobjedi i ovakoj dominantnoj igri...
PS Nisam vidio sastave da li je Toni na klupi...
- tony-mortale
- Kontakt:
ikvalajzer svježa voda 
gooooooooooo !
Matriiiiiii
Matriiiiiii
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
-
jasko_juve
- Kontakt:
- JuveSissoko
- Kontakt:
Matriiiii 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.