GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 05 okt 2013, 15:34

Ne pijem.

http://www.24sata.hr/nogomet/zdravko-ni ... ebe-335229
Gledati Dinamo na konopcima, da nakon aperkata i krošea u izranjavano tijelo stigne i direkt, za mene je previše. Boli, iako bol ne osjećamo. Jer, ako nema emocija, nema ni boli. A emocije su odavno napustile ovaj izmučeni i izranjavani klub.
Ostala je samo patnja. Za nekim prošlim vremenima, kada je Dinamo bio ponos grada, kada je ulaznica za Maksimir bila najljepši poklon, a pobjeda ispunjavala srce srećom. To je moj klub.
Objasnio.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 okt 2013, 15:41

Moze li neko od vas da mi objasni zasto je Mamic kriv za lose rezultate, zar nisu glavni krivic igraci i trener ? Dinamo ima extra tim, igraci Imaju extra plate, odlicne uslove za rad, zasto je Mamic kriv kad je on zaluzan za to finansijsko stanje tima, i dovođenje jako dobrih igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 okt 2013, 15:51

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 05 okt 2013, 16:07

Elegant je napisao/la:Moze li neko od vas da mi objasni zasto je Mamic kriv za lose rezultate, zar nisu glavni krivic igraci i trener ? Dinamo ima extra tim, igraci Imaju extra plate, odlicne uslove za rad, zasto je Mamic kriv kad je on zaluzan za to finansijsko stanje tima, i dovođenje jako dobrih igraca.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 okt 2013, 16:27

Dinamo ima ekstra igraci, ali nema tim i za to je odgovoran trener.

http://www.24sata.hr/nogomet/mamicev-bi ... om=preview

Zanimljivo. Ako ne uspije u Dinamu jedino sto ce mi bit zao je to da je u Puli napravio tim koji respektiraju svio protivnici, tim koji namuci i Dinama i Hajduka. Svakako mislim da je on bio rjesenje i onda kad je Kljuno doveden, a ne tek sad nakon Ivankovica. Ovo je ono sto treba igracima Dinama, netko tko ce im je*at majku i natjerat ih da igraju. Nece vise bit ismijavanja trenera iza ledja istog.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 okt 2013, 17:45

Elegant je napisao/la:Moze li neko od vas da mi objasni zasto je Mamic kriv za lose rezultate, zar nisu glavni krivic igraci i trener ? Dinamo ima extra tim, igraci Imaju extra plate, odlicne uslove za rad, zasto je Mamic kriv kad je on zaluzan za to finansijsko stanje tima, i dovođenje jako dobrih igraca.
Netko je i doveo tog trenera ukratko da ti kazem...Svake godine prodaju se domaci potencijali od 17, 18 godina, a dovode se u vecini slucajeva polovni stranci. Nabacana momcad i onda jos za trenera dovede po TRECI put Jurcica. Kad ga sutne po TRECI put dovede Ivankovica. Da, Mamic je kriv za sve!

Ne zelim ni pomislit sta ce se sve otkrit kad odleprsa iz Dinama. Bit cemo u dugovima do grla...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 okt 2013, 19:15

Kad ga se makne bit će priča "gle Mamić otišao i sad ste u dugovima,tako vam i treba kad ste otjerali najuspješnijeg menadzera na ovim prostorima".
Preko 10 godina čovjek drma klubom i trebat će barem upola toliko da se sva go*na speru i sve vrati u normalu.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 06 okt 2013, 21:25

Soudani u 93.min zabija za pobjedu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 okt 2013, 21:39

Vitoria i Plzen imaju triput manji proračun od Dinama, a ide im odlično u Ligi prvaka odnosno Europskoj ligi

Ako je Dinamov proračun za ovu godinu trebao biti 12 milijuna eura (podatak s kraja prošle godine, nedugo prije prodaje Kovačića za 11 milijuna eura), onda će neki vrlo egzaktni podaci posvjedočiti o Mamićevoj vrlo upitnoj poslovnoj strategiji.

O sportskoj ne treba trošiti prostor, dovoljno je podsjetiti se kako je Dinamo izgledao u prve dvije utakmice Europske lige. A kako se s malo novca ipak može biti uspješan i konkurentan u Europi?

Imaju malo stranaca

Da, opet ćemo im nos natrljati Viktorijom Plzenj, klubom koji od 2011. godine drugi put igra Ligu prvaka. Prema podacima objavljenim u Češkoj, Viktoria ima proračun (bez prihoda od Lige prvaka) od samo 80 milijuna čeških kruna ili 3,1 milijun eura.

Dakle, četiri puta manji od Dinamova, ali manji i od Hajdukova (6,5 mil. eura) i Rijekina (4 mil. eura)!

Usto, Viktoria Plzenj u svome rosteru ima samo dva stranca, obojica su Slovaci, a i trener joj je domaći – Pavel Vrba. I uz taj novac, i te igrače, oni se u Ligi prvaka ne sramote, dapače, u prvoj sezoni osvojili su pet bodova.

Idemo dalje. Češki Slovan Liberec u prva dva kola Europske lige ima četiri boda; u 1. kolu remizirao je u Freiburgu, u drugom pobijedio portugalski Estoril. Prethodno je u pretkolima izbacio Zürich i Udinese.

Dinamovu vodstvu na znanje: i taj klub ima proračun od samo 3,1 milijun eura.

Ima i na drugoj strani Europe sličnih primjera uspješnosti. Francuski L'Equipe uoči utakmice Lyon – Vitoria uspoređivao je proračune klubova i otkrio: Lyon ima 121 milijun, a Vitoria samo osam milijuna eura!

Inače, utakmica je završena 1:1, mala, siromašna Vitoria prva je u skupini s četiri boda.

Ta Vitoria, koja je Dinamu prodala Soudanija, na prvu momčad troši samo polovicu svoga budžeta. L'Equipe piše kako na početku prošle sezone Vitorijini igrači nisu primili plaću čak pet mjeseci. Novi predsjednik kluba Julio Mendes, koji vodi klub od travnja 2012., tada je drastično srezao troškove.

– Kad sam preuzeo Vitoriju, imala je nagomilani dug od 23 milijuna eura. Inače, mi imamo ukupne godišnje prihode od oko osam milijuna eura, što znači da smo imali dug za čije bi pokriće trebala zarada od tri godine. Okupio sam sve igrače i objasnio im da je teška situacija. Nakon toga u klubu su ostali samo oni igrači koji su vjerovali u naš projekt – kazao je Julio Mendes, predsjednik Vitorije.

Pet puta manje plaće

Prije nego što je preuzeo klub prosječna mjesečna plaća igrača Vitorije bila je 10.000 eura mjesečno, a sada zbog velike krize, igrač Vitorije dobiva prosječno pet puta manje nego kod bivše uprave. Ipak, klub im je isplatio dobre premije zbog ulaska u Europsku ligu. Kad vidite ove podatke, ne treba se čuditi što je Soudani pohrlio u Zagreb. Ovdje igra za 400.000 eura godišnje...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 okt 2013, 22:59

Pola jeseni, a Kekova Rijeka vec presusila. Ovo sto sam ja vidio veceras je bilo u najmanju ruku smijesno. Dinamo je pokusavao, stvarao prilike, a Rijeka nista. Ne mogu rec ni da mi lici na momcad koja se bori za opstanak, prije bi rekao da je to licilo na neku Kup utakmicu protiv treceligasa. Nije ni Dinamo bio nesto pretjerano bajan, ali je Rijeci pokazao tko je gazda u ligi i da trebaju jos puno pure jest da bi uzeli naslov prvaka o kojem nemaju pravo ni sanjati ukoliko ce protiv Dinama uvijek igrati ovakvu igru. Cak i prvu utakmicu na Kantridi su igrali ovako zatvoreno. Ne znam cega se Kek toliko plasi, pa nece da napadaju.

Sad reprezentativna stanka pa tesko gostovanje na Parku mladezi nakon kojeg slijedi jos tezi ispit protiv PSV-a. Rekao bi da su Dinamo prijeko potrebne obe pobjede.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 okt 2013, 23:34

Rijeka niti jednu jaču utakmicu nije dobila.

Eto i ovdje ako nekog zanima:
SiamoNoi je napisao/la:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
[img]http://2.bp.****.com/-TQANKSv-Xsc/UAcb0PlXYuI/AAAAAAAAJxc/9EYzh_-2ryI/s1600/Graffiti-Ivanicgradska71-1b.JPG[/img]
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
(na modrom nebu iznad Zagreba,na nebeskim tim ravnicama)
Može i ovako:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Stvarno je Zagreb pun grafita,na svakom koraku su.Valjda ih svaki kvart barem 3,4 ima.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 07 okt 2013, 15:15

Navodno su Sammira izbacili iz momcadi radi nepotpisivanja i odbijanja ugovora.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 okt 2013, 15:18

Mislim da je pred Dinamovcima nekoliko kljucnih mjeseci. Ako ga sad ne otjerate, necete nikad.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 okt 2013, 15:46

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/minist ... 04706.aspx
Nekad su branili unošenje dinamovih šalova i zastava. Danas je zabranjena roba sve što smeta Dragom Vođi. Sve pod patronatom organa sigurnosti i PUZ-a. Građani više nemaju pravo ni na izražavanje mišljenja.... Hrvatska - Apsurdistan
Prestrašno je*ote.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 07 okt 2013, 17:06

Hrvatska demokracija je umrla tamo gdje je i pocela.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 okt 2013, 17:27

ZZD:
Na Dan neovisnosti Hrvatske, kada slavimo slobodu plaćenu velikom žrtvom, svjedoci smo uskraćivanja te iste slobode djelu građana pod patronatom Vlade i državnih službenika iz redova MUP-a, kako bi se zaštitio ugled moćnika koji su svoje bogatstvo stekli kršeći zakone i pravila društva u kojem živimo.

Scene na stadionu Maksimir sve više podsjećaju na devedesete kad su policija i zaštitarska služba navijačima otimali zastave i šalove na kojima se isticalo ime Dinamo. Danas se navijačima brani pravo da izraze svoje mišljenje o osobama koje su godinama kršile zakone i pravila, izbjegavaju plaćanje poreza na milijunske transfere, te su de facto privatizirale NK Dinamo. Krimen navijača je taj jer, zamislite, nose majice s prekriženom glavom Zdravka Mamića i to na gradskom stadionu.

Građani Hrvatske imaju pravo izraziti svoje nezadovoljstvo i protest protiv negativnih društvenih pojava. To pravo vrijedi i za navijače, osim ako za njih ne vrijede neka druga pravila i zakoni. Građani imaju pravo na majicama nositi prekrižene glave Franje Tuđmana, Josipa Broza Tita, Ante Pavelića, Ive Sanadera, Milana Bandića ili bilo koje druge javne osobe iz sadašnjosti i budućnosti Hrvatske, ako se ne slažu s njihovim politikama i metodama djelovanja. I zbog toga im se ne smije braniti ulazak u javni prostor dok nose takve majice, jer je to kršenje prava na slobodu izražavanja.

Apeliramo na Vladu RH da obuzda svoje službenike iz MUP-a te da ih nauči razlikovati poruke koje su izraz protesta od onih koje uistinu pozivaju na mržnju, te da ne zloupotrebljavaju zakone. Također, Hrvatska je odnedavno dio EU u kojoj su ljudska prava svetinja i apeliramo da se ta prava štite. Sloboda nema cijene.

Čestitamo vam Dan neovisnosti...
Ali jbg,insektu paše sve ovo.Zašto se obazirat na navijace i sve ostalo oko kluba.SAMO REZULTATI.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 okt 2013, 06:36

ne branim Mamica, al covjek je i dalje na celu Dinama, pa naravno da nece dopustiti da ga omalovazavaju i ismijavaju... bas maloprije gledah kako u Bugarskoj otjerase trenera sa presice, koja suprotnost...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 okt 2013, 11:47

Kako ga to tocno ismijavaju tom majicom?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 09 okt 2013, 13:11

To u Bugarskoj je seljastvo, nije im covjek nista skrivio, a i da jeste ponijeli su se kao divljaci. Slican dogadjaj desio se nedavno i u Dinamo. Takodjer seljastvo i nepotrebno spustanje na razinu Mamica.

A sto se te majice tice. Ne vidim nista cudno, na stadion bez krova ti ne daju uci sa kisobranom, a sad jos brane i odredjene majice. Doduse, ne tako davno se nije smjelo uci na stadion s salom, dresom, majicom ili bilo cim sto ima natpis Dinamo. Pored svega toga mi na pamet pada ogromna crna zastava s istaknutim U koja se cesto viorila na Maksimiru jedno vrijeme. Ni politicke parole nisu bile strane, a navijaci su se prebijali zbog navijanja za Dinamo. Sta reci, cudan je Dinamo klub. Tko zna do cega je, do vlasti, do uprave, do igraca, do navijaca, do stadiona kojem su spustili reflektor na atletsku stazu kako nekome nebi palo napamet da ju obnovi i podje trazit isti za atletske treninge. Nesto je ukleto, nesto nestima, mozda sve to zajedno.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 okt 2013, 13:30

Signore je napisao/la:To u Bugarskoj je seljastvo, nije im covjek nista skrivio, a i da jeste ponijeli su se kao divljaci. Slican dogadjaj desio se nedavno i u Dinamo. Takodjer seljastvo i nepotrebno spustanje na razinu Mamica.
[youtube][/youtube]
Ovo?Ne vidim kako je to slično ovome:
[youtube][/youtube]

Slično jedino po tome što su navijači ušli na presicu.Ovako kad čovjek čita rekao bi da su zločesti BBB napali Mamića.Fizički.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.