Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Devil » 20 apr 2010, 22:40

daffy je napisao/la:od stopera u vecim klubovima jedino Materazzi voli da udari.. a on samo sto nije umro na klupi.. Chiellini voli nekad da gurne nekog, da mu udje u facu i raspravljati.. ali nikad nece ici da nekom slomi nogu..Mexes,Lucio,Samuel,Cannavaro..

nije ti svaka na mjestu.. jeste gruba, kada krenes u napad tebe ce zakaciti i oboriti na pod.. zaustaviti napad.. ali ti niko nece ciljati nogu da lomi.. Ramsey i Eduardo govore dovoljno.. znaci cilj je bio da se povrijede..
ccc,sta sve neces cuti,pa ko u fudbalu ima nameru da nekome slomi nogu,jos si ti mlad da shvatis neke stvari izgleda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 apr 2010, 22:44

pa, skoro niko..

slika
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 apr 2010, 22:46

Ne pricam ja o lomljenju nogu, ali pogledaj utakmicu Bayerna protiv Fjorentine. Cijela im se taktika sastojala od toga da prave faule. A tako je kod svih talijana, a kad se tako igra povreda je samo pitanje vremena. Svaki klub kojeg zapadne talijanski klub u evropskim kupovima, ako nedozive nijednu povredu mogu reci da su sretno prosli.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 apr 2010, 22:56

pa nije ovo prijatelju balet pa da se maze i grle na terenu.. Torres je ove sezone odigrao 5 tekmi, a ostatak je bio redovno u bolnici.. ne mozes govoriti da je Italija gora od Engleske nikako..

istina, prave se mali faulovi.. ali ko je sad izasao povrijedjen kod Barce?? ko je kod vas izasao osakacen kada smo igrali mi protiv vas u grupi? koga vam je Fiorentina povrijedila? jel Milan ista napravio Manchesteru? mali faulovi se prave da bi se usporila tj. umrtvila igra.. takva je Italija i mentalitet.. ali taj mali faul ti ne moze dati vecu povredu.. mogu ja tebi lupat samare do sutra, ali ti neces umrijeti od toga.. a neko ce te jednom nozem probost i gotov si ;)

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 apr 2010, 23:00

Edine, Edine, mogu misliti koliko ti je drago zbog ovoliko stranica. :D
De momci malo ohladite, imate posebnu temu za vasu raspravu, pa tamo to nastavite. Nije ovo fer prema nasem dijamantu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 apr 2010, 23:01

Mogu ti rec da im je mentalitet cisto s****. Igraju totalni antifudbal i sa tim faulovima umrtvljuju igru, a kome se gleda mrtva igra. Zato su najnegledaniji.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 apr 2010, 23:04

i ja to kazem.. ali takav je to mentalitet.. isti kao i nas balkanski.. na stadionima nemas bakica, dedica i tetki kao sto to cesto vidis u Njemackoj, Spaniji i Engleskoj prije svih vec navijacke grupe.. ultrase i pojedine ljubitelje fudbala koji odu da gledaju anti fudbal.. mada se danas mnogo promjenilo i mislim da je ove sezone Serie A tu negdje sa Engleskom po postignutim golovima..

jbga., mi, Serie A fanovi to volimo.. nismo ludi za driblinzima, fazonima i slicnim stvarima.. vec uzivamo u Italiji :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 apr 2010, 13:49

Juventus je spreman sačakti odgovor trenera Liverpoola Rafaela Beniteza do kraja sezone o tome da li želi preuzeti vođenje Stare dame.
Izvori bliski torinskom klubu kazali su za engleske medije kako je španski stručnjak blizu odluke da preuzme Juventus.

Predsjednik Juventusa Jean-Claude Blanc nudi Benitezu četverogodišnji ugovor i 175 miliona eura za pojačanja, a u Juventusu su obećali Benitezu dovođenje Edina Džeke i Javiera Mascherana u slučaju da Španac prihvati dolazak u Torino.

Wolfsburg za Džeku traži 40 miliona eura, a Juventus je spreman platiti taj novac prvaku Njemačke. Torinski klub je u potrazi za napadačem, nakon što je gotovo sigurno kako će klub napustiti David Trezeguet.

- za ovu vijest mogu potvrditi da nije samo obicna spekulacija.. Juve je jako zagrizao za Dzeku, a Rafa trazio Dzeku ako dodje u Juventusu.. napadaci Juventusa su suvise stari, a i trazi se novi David Trezegeut koji ce zabijati kao on nekada.. da Juve ima para je potvrdjeno, da Juve zeli Dzeku i da su vec stupili u kontakt sa njim isto tako, samo se jos ceka da se rijesi situacija oko trenera koji ce Rafa biti najvjerovatnije pa da vide koje igrace sve on zeli.. a i sam je rekao da mu je Dzeko prvi cilj..

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 apr 2010, 15:31

Bilal je napisao/la:Mogu ti rec da im je mentalitet cisto s****. Igraju totalni antifudbal i sa tim faulovima umrtvljuju igru, a kome se gleda mrtva igra. Zato su najnegledaniji.
totalni anti fudbal koji ima veci prosjek pogodaaka od engleza i rame uz rame je sa spanijom i njemackom....pravi ANITFUDBAL....drugoplasiarana momcad igra polufinale.....LP i dobiva najjacu momcad svijete...ANTIFUDBAL sve je to...bdw REKOH JA ODE ON U ITALIJU.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 apr 2010, 11:54

Citao sam negdje text u vezi Edina koji je na ponudu Chelsea rekao da mu je zelja da igra u Italiji i to u MIlanu ili Juventusu!!!

Ovo za Juventus me je zacudilo bas ali sad vidim da sve dolazi na svoje,izgleda da je ipak najblizi Juventusu..
Na forumu Tottenhama sam citao sve rijeci hvale za Dzeku i koliko ga samo oni zele u svojoj ekipi,ali misle da ga nece moci dovesti ne zbog cijene,cijena nije problem nego mnogobrojni klubovi(Giganti) koji se interesuju za Dzeku,najvise se boje Milana,Juventusa,Reala,Chelsea,Manchestera itd...misle da pored njih nemaju sanse da ga dovedu,rado bi da ga vide uz Defoa u napadu..

Ja kao navijac bio volio da vidim Dzeku u Juventusu ali Benitez je vec unistio moju jednu ekipu tj. Liverpool i njegov mi se rad nimalo nesvidza(Radi kao muha bez glave isto retardiran tip,a uspjeha nigdje!

Prandelli je bio puno bolja opcija...ali....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 23 apr 2010, 12:23

Znači mi i dalje nemamo niti jednog svog predstavnika u Engl. Premier ligi dok npr. Hrvatska ima nekih 4-5 igrača čak je i jedan igrač tipa i kvaliteta Kalinića uspjeo pronaći svoje mjesto tamo. Super! Ja stvarno ne znam zašto mi već godinama, zapravo od osnutka države imamo problema sa tom zemljom odnosno naši igrači kao da su cijepljeni od otoka. :roll: jah...znam ti ja nas *ebo ti nas. :x

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 apr 2010, 12:28

Alucard je napisao/la:Znači mi i dalje nemamo niti jednog svog predstavnika u Engl. Premier ligi dok npr. Hrvatska ima nekih 4-5 igrača čak je i jedan igrač tipa i kvaliteta Kalinića uspjeo pronaći svoje mjesto tamo. Super! Ja stvarno ne znam zašto mi već godinama, zapravo od osnutka države imamo problema sa tom zemljom odnosno naši igrači kao da su cijepljeni od otoka. :roll: jah...znam ti ja nas *ebo ti nas. :x
Imali smo Konjića, ima ono dijete u Liverpoolu(ili Arsenalu), a na otoku su bili(jedan je još tamo) Bešlija i Papac. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 23 apr 2010, 12:34

Alucard je napisao/la:Znači mi i dalje nemamo niti jednog svog predstavnika u Engl. Premier ligi dok npr. Hrvatska ima nekih 4-5 igrača čak je i jedan igrač tipa i kvaliteta Kalinića uspjeo pronaći svoje mjesto tamo. Super! Ja stvarno ne znam zašto mi već godinama, zapravo od osnutka države imamo problema sa tom zemljom odnosno naši igrači kao da su cijepljeni od otoka. :roll: jah...znam ti ja nas *ebo ti nas. :x
I ti sad pretjera, sigurno je kraljica naredila klubovima da ne smiju kupovati BH igrace...
A Begovica su kupili jer su mislili da je Kanadjanin.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 apr 2010, 12:39

Jesi cuo ti za Asmira Begovica?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 23 apr 2010, 12:52

Naravno da znam za Konjića ali od tog vremena je prošla cijela vječnost ;)

i da... šta sa Begovićem? On je faktički od skora naš igrač koji je bio razapet između dvije vatre. Svaka njemu čast što je odlučio kako je i trebao ali nažalost eto ni on ne brani. Uglavnom nije bitno, šta? Eto imamo Begovića i koga još u zadnjih 10 godina? Eh hajmo sad brojati koliko su komšije iz okruženja imali i imaju igrača u premier ligi? Šta se odmah primate kad vas zaboli realnost? I ja sam državljanin ove zemlje i volio bih da imamo što više igrača u najjačoj ligi ali eto nažalost nemamo. To je naša realnost i zato sam i napisao komentar jer mi nije jasno zašto, do čega je??? Razumijete sad pojedinci? Uvijek čast izuzetcima naravno kao i u svemu ;)

Baš će mi biti krivo ako Džeko ne ude u pr.ligu a ode u Italijansku koja nije ni sjena one iz 90ih.

pozdrav

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 apr 2010, 12:59

Alucard je napisao/la:Naravno da znam za Konjića ali od tog vremena je prošla cijela vječnost ;)

i da... šta sa Begovićem? On je faktički od skora naš igrač koji je bio razapet između dvije vatre. Svaka njemu čast što je odlučio kako je i trebao ali nažalost eto ni on ne brani. Uglavnom nije bitno, šta? Eto imamo Begovića i koga još u zadnjih 10 godina? Eh hajmo sad brojati koliko su komšije iz okruženja imali i imaju igrača u premier ligi? Šta se odmah primate kad vas zaboli realnost? I ja sam državljanin ove zemlje i volio bih da imamo što više igrača u najjačoj ligi ali eto nažalost nemamo. To je naša realnost i zato sam i napisao komentar jer mi nije jasno zašto, do čega je??? Razumijete sad pojedinci? Uvijek čast izuzetcima naravno kao i u svemu ;)

Baš će mi biti krivo ako Džeko ne ude u pr.ligu a ode u Italijansku koja nije ni sjena one iz 90ih.

pozdrav
Problem je sto nemamo taj imidz, barem jos ne... recimo, imamo vec nekakav imidz i rejting u Bundesligi jer su mnogi nasi igraci se tamo dokazali... drugo, potrebno je da nasi klubovi malo bolje igraju u evropi, da ojaca liga... ili da se barem izdigne par klubova kvalitetom, kao npr zeljo trenutno... dalje, potrebno je da repka nesto znacajnije uradi... i potreban nam je jedan jak i dokazan Dzeko u premijer ligi... Ja sam ubijedjen da nasi talenti nisu nista slabiji, ali to je jednostavno los imidz... Od kako su vidic i bane uspjesni u Manchesteru, svi se okrecu i traze srpske odbrambene igrace iz srbije
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 apr 2010, 13:00

Shvatih šta želiš reći. Očigledno da su scouti koji rade u eng. ligi nezadovoljni našim(ne računajući DžekA). Negdje pročitah da je Safet bio na meti premierligaša, Ibiševića je želio Birmingham, Miske se povezivao(sad koliko je tu istine) sa Arsenalom. Ne možeš očekivati od Pandže da zaigra tamo, ili od Berberovića, Rahimića i starkelje Muratovića. Nekako su naši više povezivani sa Njemačkom ligom(od liga petice) i sa nekim drugim ligama. Jbg, nije sad i da Hrvatska daje 20 igrača u Premier Ligi. Osim Tottenhamovog trojca, tamo je još klocina Kalinić.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 apr 2010, 14:42

Nakon trendova kako neko rece vrlo lako bi se mogo okrenuti prema Francuskoj sceni.
Radi Spahica,Pjanica mozda nisu toliko atraktivni koliko su kvalitetni mislimna klubove.
Da ne govorim o slucaju pobjede repke nad njima.
BL je provjeren trend za BIH igrace godinama.ako se neko sijeca kadsu mladi poderali Svabe 5-1.
Tad je Grujic,Berberovic i jos par otislo bas zbog tih igara.Dobro nisu se snasli kao ovi ostali,ali poenta je tu.
Za Englesku manjevise.pa i Vidic Kao sad ivanovic jos su stoperi pa izbivali zbog povreda sedmicama.
Hrvati su fakticki fulali svjetsko zbog fasiranja igraca im u Engleskoj :mrgreen:
Bugari isa Petrovima i Berbatovom nisu Ircima mogli pera odbiti.
Rusa tone u Engleskoj,a slovenci ih po guzici udarise.
Nije zlato sve sto sija. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 23 apr 2010, 15:05

inEd koDže danJe je od asN :D ne zamjerite puhn'ooo sam se mawo, al mawooo :) ha ha ha ha ha ha ha
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 apr 2010, 15:21

Amauri je napisao/la:inEd koDže danJe je od asN :D ne zamjerite puhn'ooo sam se mawo, al mawooo :) ha ha ha ha ha ha ha
Volim sve sto vole mladi - sex, droga & alcohol !
Vidim sexa ti nedostaje :mrgreen: Al' ostalog ima na pretek :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kakarut, legendarnadruga, Normus90, Proximic i 46 gostiju.