Ova ekipa ima muda

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rus-tm87 je napisao/la:svaka im cast

Seyo_TM je napisao/la:sad mi jaran rece da im nije cist penal svirao...ko ih j...
Odlican rezultat
Ps stole jedino editovanje...al bas je glupost restrikcija ova
 pa jesmo li ZELJO ili nismo
  pa jesmo li ZELJO ili nismo  
jel˙ to sudija šiljio za nas?VFCB je napisao/la:samo se nadam da ce sudjenje biti isto i na grbavici, a onda nema sumnje ko prolazi dalje !

a ti budi najpametniji pa se syebavaj sto smo odigrali 0:0AYAN je napisao/la:Meni je najgluplje kad se neko raduje, što jeodigro 0:0 na gostujućem terenu u nekoj kup utakmici.
Takve situacije su nešto najgore za onu ekipu koja je domaćin u sljedećoj utakmici, jer ukoliko protivnik zabije samo jedan gol onda domaćin mora da zabije dva da bi išao dalje. A znamo da Željo jedva da jedan gol u prvenstvu, da ne govorim o dva pogotka...
pa njima je siljenje jer nisu dobili...mi 435 zutih i jos iskljucenje...bas nas je nasiljio sudijamuXmania je napisao/la:jel˙ to sudija šiljio za nas?VFCB je napisao/la:samo se nadam da ce sudjenje biti isto i na grbavici, a onda nema sumnje ko prolazi dalje !
Čujemo se poslije revanša.a ti budi najpametniji pa se syebavaj sto smo odigrali 0:0Seyo_TM je napisao/la:AYAN je napisao/la:Meni je najgluplje kad se neko raduje, što jeodigro 0:0 na gostujućem terenu u nekoj kup utakmici.
Takve situacije su nešto najgore za onu ekipu koja je domaćin u sljedećoj utakmici, jer ukoliko protivnik zabije samo jedan gol onda domaćin mora da zabije dva da bi išao dalje. A znamo da Željo jedva da jedan gol u prvenstvu, da ne govorim o dva pogotka...

Neće mi bit drago, nego mi je sve ovo syeb...Seyo_TM je napisao/la:Hoce li ti to drago biti ako budes u pravu??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.