Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
A bgm bolje da nemate ni vode ni struje nego da izgubite kuci od Goska iz Gabele. Izgleda da vam nece trebati niti jedno niti drugo od naredne sezone.wobly92 je napisao/la:Možda nemamo titule, al imamo struje, a Boga mi i vode!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
-
GradKamena1
- Kontakt:
Sta serete bola,desilo se milion puta da nestaje struje,vazno je srat da je najgora.
Ma prekidaj Mujicu ovo budaletino.
Meni patnja gledat ovo jbt,nehumano fkt
Meni patnja gledat ovo jbt,nehumano fkt
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je sad bio čist penal nad Karićem!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
kralju jel to branis struju :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:GradKamena1 je napisao/la:Sta serete bola,desilo se milion puta da nestaje struje,vazno je srat da je najgora.
Kad se desilo ovoliko prekida u toku jednog meča zbog problema sa reflektorima?GradKamena1 je napisao/la:Sta serete bola,desilo se milion puta da nestaje struje,vazno je srat da je najgora.
Mislim da nije nikad više nego večeras.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
https://www.youtube.com/watch?v=m9-NXvPDxc8Raonffa je napisao/la:Kad se desilo ovoliko prekida u toku jednog meča zbog problema sa reflektorima?GradKamena1 je napisao/la:Sta serete bola,desilo se milion puta da nestaje struje,vazno je srat da je najgora.
Struje nije bilo nekih 45 minuta
Jel' ovo "irma" stigla u siroki...
Bitna su tri boda
Bitna su tri boda
Hoće li biti pregleda kola večeras na BHT?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mislio sam na našu liguSignore je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=m9-NXvPDxc8Raonffa je napisao/la:Kad se desilo ovoliko prekida u toku jednog meča zbog problema sa reflektorima?GradKamena1 je napisao/la:Sta serete bola,desilo se milion puta da nestaje struje,vazno je srat da je najgora.
Struje nije bilo nekih 45 minuta![]()
![]()
Znam za ovo, nestalo je baš u yebenom trenutku, yebenom meču i svime što je on nosio
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odlicna igra, Avdukic je bio izvrstan, skoro je i penal skinuo. Ovo je bila za Premijer ligu odlicna tekma i bas lijepo sto je potrajala.york je napisao/la:Jel' ovo "irma" stigla u siroki...![]()
Bitna su tri boda
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Gledam šta je sve Kozić branio na Tušnju, pa se onda sjetim Koševa i Grbavice, vjerovatno najbolji golman u ligi trenutno.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Tu je struje nestalo u valjda najgorem mogucem mecu za nestati strujeRaonffa je napisao/la:
Mislio sam na našu ligu![]()
Znam za ovo, nestalo je baš u yebenom trenutku, yebenom meču i svime što je on nosio
A za nasu ligu bas i ne pamtim puno nestanaka. U glavi mi se vrte 2-3 mozda, al se ne sjecam niceg konkretno. I mislim da svakako nikad nije bilo ovako. Cini mi se da se jednom igralo pod svjetlom tri reflektora i prilicno sam siguran da je bilo na Pecari. Mislim da su oni i prije imali problema s tim reflektorima.
Hoće, poslije Dnevnika.wobly92 je napisao/la:Hoće li biti pregleda kola večeras na BHT?
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma yebu nas reflektori vec duze vrijeme...Signore je napisao/la:Crkavali su reflektori i na utakmicama LP, SP i slicno.
Samo pitanje, ne znam jel me pamcenje najbolje sluzi, al jel mozda kod njih bilo problema s reflektorima jos nekad u posljednje dvije godine otprilike??
Kad je god ovako mega nevrijeme gase se. Struje nije nestalo jer je semafor radio a i rasvjeta oko stadiona
EKONNP
Znam. I ja sam kontao da struje ima jer semafor radi. Nista, platite nekog majstora da dodje sa sarafcigerom, ispitivacom i kombinirkama da to malo popraviskripar96 je napisao/la:Ma yebu nas reflektori vec duze vrijeme...Signore je napisao/la:Crkavali su reflektori i na utakmicama LP, SP i slicno.
Samo pitanje, ne znam jel me pamcenje najbolje sluzi, al jel mozda kod njih bilo problema s reflektorima jos nekad u posljednje dvije godine otprilike??
Kad je god ovako mega nevrijeme gase se. Struje nije nestalo jer je semafor radio a i rasvjeta oko stadiona
Pa ne možeš ni upamtit kad se 90% utakmica igra po danu kad ti i ne treba puno struje, dovoljan je omanji agregat za onog spikera da najavi izmjene i kaže koliko je ostalo do kraja.Signore je napisao/la:
A za nasu ligu bas i ne pamtim puno nestanaka. U glavi mi se vrte 2-3 mozda, al se ne sjecam niceg konkretno. I mislim da svakako nikad nije bilo ovako. Cini mi se da se jednom igralo pod svjetlom tri reflektora i prilicno sam siguran da je bilo na Pecari. Mislim da su oni i prije imali problema s tim reflektorima.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
I da se poprave ovakvi kakvi jesu, na prvom mjerenju od strane saveza ili uefa gube cat3 zbog reflektora.Signore je napisao/la:Znam. I ja sam kontao da struje ima jer semafor radi. Nista, platite nekog majstora da dodje sa sarafcigerom, ispitivacom i kombinirkama da to malo popraviskripar96 je napisao/la:Ma yebu nas reflektori vec duze vrijeme...Signore je napisao/la:Crkavali su reflektori i na utakmicama LP, SP i slicno.
Kad je god ovako mega nevrijeme gase se. Struje nije nestalo jer je semafor radio a i rasvjeta oko stadiona![]()
Kada su svi upaljeni ne prave ni 60-70 % potrebne svjetlosti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.