Idemo po kes

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sto ne rece ranijezgmiky je napisao/la:hsv je 1 sutra ko blindirana vrata
nisi ni pitaoDoeTz je napisao/la:Sto ne rece ranijezgmiky je napisao/la:hsv je 1 sutra ko blindirana vrata
nisam siguran,ne držite me za riječ ali mislim da augsburg neće igrati EL, a HSV bi trebao izboriti ovu PO poziciju, na 2.60 moram probati, ako ćemo po formi dvojka ali mislim da će hsv koliko je god jadan trenutno uzeti tri bodagonzales je napisao/la:Miky.. HSV je bez gola zadnjih 7 utakmica, totalni raspad a Augsburg s bori za Europu.
Da u međuvremenu nije došlo do nekih promjena u HSV-u pa tipuješ na njih?
Kući zadnjih 10 utakmica dali svega 4 gola, opasno igrati i da će gol dati.
Ma nista ne kosta, na manji ulog staviti keca. Ja cu probati pa sta budezgmiky je napisao/la:nisam siguran,ne držite me za riječ ali mislim da augsburg neće igrati EL, a HSV bi trebao izboriti ovu PO poziciju, na 2.60 moram probati, ako ćemo po formi dvojka ali mislim da će hsv koliko je god jadan trenutno uzeti tri bodagonzales je napisao/la:Miky.. HSV je bez gola zadnjih 7 utakmica, totalni raspad a Augsburg s bori za Europu.
Da u međuvremenu nije došlo do nekih promjena u HSV-u pa tipuješ na njih?
Kući zadnjih 10 utakmica dali svega 4 gola, opasno igrati i da će gol dati.
jaooo povrijedio se hahahahahTHEC je napisao/la:evo kako to komsije odradjujunasa liga ispada regularna kad vidis sta ovi rade
mirzatele je napisao/la:eh tako exorciist
+1. Potpisujem od riječi do riječi.mirzatele je napisao/la: Prvo, rekao sam da me uplata uopste ne zanima toliko. Puno me vise interesuje analiza i par rijeci o tom paru a toga skoro i da nema nikako. Boli me ona stvar za one koji dodju ujutro i postave dobitan tiket a dan prije nisu stavili nista na glavnu temu.
ruglo, mene je beal juce oborio na 2 tiketa za lijepe pareFrankie je napisao/la:Nema smisla 0/3![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.