Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Sandokan87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Sandokan87 » 11 sep 2017, 15:22

@brig ja sam pecaru smatrao boljim i zelja mi je da imamo vise dobrih stadiona ali sam se dobro rauocarao! Iskreno, zapamtio sam onu lokvu kad su igrali sa sarajevom i sinoc se opet sjetim iste jer se naravno ponovila.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 sep 2017, 15:58

Grupe -
Play-off EL - Bilino Polje, Koševo, Pecara
3. pretkolo EL - Bijeli Brijeg, Gradski stadion u BL
2. pretkolo EL - Grbavica uz dozvolu od Uefe 3. pretkolo kao nagradu za trud jer prosle godine su bili u rangu sa Tušnjem i ostalim stadionima koji nisu ispunjavali uslove ni za jedno jedino pretkolo EL.

Ukratko, da vam je malo jasnije. Uz savez i ''klupska'' ulaganja Grbavica se lagano moze izjednaciti sa prva tri stadiona u drzavi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 11 sep 2017, 16:12

Sta je sa posjetom? Ocajna , a Zeljo u gostima...Ovaj Zrinjski nikako nmg da shvatim 800 ljudi na stadionu.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 sep 2017, 16:17

Sarajevo dobilo 1,2 milijarde KM prihoda drugih kantona!

Tuzlaci na aparatima. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la skripar96 » 11 sep 2017, 16:41

Sandokan87 je napisao/la:
Ugrovacaboy je napisao/la:Šta će bit. Grmilo i sjevalo nevrijeme. Iskočio sigurnosni osigurač, pošto ostali stadioni nemaju agregat kao Pecara. Dogodi li se ovakvo nešto. Utakmica bi se igrala za 24h. Primjer: Zrinjski-Rudar orije par sezona. Ipak najbitnije. Široki pobjedio i nastavlja prema vrhu. :opaopa:
Grmilo je i sjevalo kad su se utakmice igrale na Grbavici pa nikad nije "iskocio" osigurac! Uostalom prije te grmljavinr i sjevanja vam nisu radili reflektori, te ste muku mucilo da ih osposobite. Druga stvar teren vam je gori od onog u Lukavici. I treca stvar tvoj kolega nedavno rece da samo Pecara, Bilino polje i Kosevo imaju uslove za trecu kategoriju a Grbavica za drugu. Na stranu to ko za koga navija, realno Pecara se ne moze porediti sa Grbavicom koja je duplo veca, sa duplo boljim travnjakom koji je za nas katastrofalan a sad zamisli kakav je vas, i sa osvjetljenjem koje nikada nijr zakazalo. A agregati su nesto sto je nabavljeno prije same instalacije rasvjete na stadionu. Da ne pricam o drugim stvarima jer ces misliti da pretjerujem.
Hahahahah al jbt koji si ti troll
Al nije mjestu trollanju ovdje,imas tamo prepucavanja za te stvari
EKONNP

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2017, 16:44

Grbavica će biti prvi stadion kategorije 4 u državi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Sandokan87
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Sandokan87 » 11 sep 2017, 17:02

skripar96 je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:
Ugrovacaboy je napisao/la:Šta će bit. Grmilo i sjevalo nevrijeme. Iskočio sigurnosni osigurač, pošto ostali stadioni nemaju agregat kao Pecara. Dogodi li se ovakvo nešto. Utakmica bi se igrala za 24h. Primjer: Zrinjski-Rudar orije par sezona. Ipak najbitnije. Široki pobjedio i nastavlja prema vrhu. :opaopa:
Grmilo je i sjevalo kad su se utakmice igrale na Grbavici pa nikad nije "iskocio" osigurac! Uostalom prije te grmljavinr i sjevanja vam nisu radili reflektori, te ste muku mucilo da ih osposobite. Druga stvar teren vam je gori od onog u Lukavici. I treca stvar tvoj kolega nedavno rece da samo Pecara, Bilino polje i Kosevo imaju uslove za trecu kategoriju a Grbavica za drugu. Na stranu to ko za koga navija, realno Pecara se ne moze porediti sa Grbavicom koja je duplo veca, sa duplo boljim travnjakom koji je za nas katastrofalan a sad zamisli kakav je vas, i sa osvjetljenjem koje nikada nijr zakazalo. A agregati su nesto sto je nabavljeno prije same instalacije rasvjete na stadionu. Da ne pricam o drugim stvarima jer ces misliti da pretjerujem.
Hahahahah al jbt koji si ti troll
Al nije mjestu trollanju ovdje,imas tamo prepucavanja za te stvari
E ti si me citirao prije dvadesetak mozda i vise dana upravo zbog kategorizacije stadiona. Sve sinoc sto je bilo ne ide u prilog tvojim tvrdnjama. Haj da nestane struje al da se to desi nekoliko puta tokom 90 min, i da se utakmica igra podslabim osvjetljenjem ne ide u prilog tvojim tbrdnjama da pecara ispunjava uslove trece katwgorije. Teren vam je dobar dok je sunca, prva kisa mjenja sve, lokve do koljenja i sta je tu troll sto sam iznio sve sto je istina. Ovo nije prvi put da vama nestaje struje na stadionu, nestajalo je i protiv nas kad ste igrali? Ja ne zn da je grbavica imala ikad problema s rasvjetom, padale su obilne kise ali lokvi nije bilo, istina blata da ali lokvi ne. Ocigledno uefina inspekcija nije vidjela mnogo toga na Pecari. Al haj, za nadati se da ce vam uvijek biti suncano i bez grmljavine ili ako je vec to jaca sila igrajte dnevne tekme hahhaha
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 11 sep 2017, 17:08

Virtu4l je napisao/la:Grbavica će biti prvi stadion kategorije 4 u državi.
Naci ce se opet neki papan da kaze kako to nije tacno. Eto sad cemo i tu rasvjetu imati po uefinim standardima sto ima samo Zenica, i opet ce doci neki papan da kaze da je kod njih bolje, a u 90 min im se desi deset prekida zbog nestanka elektricne energije.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 11 sep 2017, 17:29

Ili trollas ili si samo glup,jedno od toga dvoje je. Pa se ti zamisli...
Mislio sam cak jedno vrijeme da si ozbiljan dok nisi usporedio Pecaru s Lukavicom [emoji23] [emoji23]
EKONNP

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 11 sep 2017, 17:30

skripar96 je napisao/la:Ili trollas ili si samo glup,jedno od toga dvoje je. Pa se ti zamisli...
Mislio sam cak jedno vrijeme da si ozbiljan dok nisi usporedio Pecaru s Lukavicom [emoji23] [emoji23]
Pusti levata,vidis da nema pojma o cemu prica.
Igraj Široki ti si najbolji!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 11 sep 2017, 17:31

Dijasporac dosadno mu pa valja gluposti

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 sep 2017, 17:31

kasnite
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2017, 17:41

avenija je napisao/la:
kasnite
Za kim kasnimo? Za gradskim stadionima?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 11 sep 2017, 18:29

skripar96 je napisao/la:Ili trollas ili si samo glup,jedno od toga dvoje je. Pa se ti zamisli...
Ma nemam razlog da trollam! Meni je Pecara ovakva kakva je u top 5 stadiona u BiH, i ja stojim iza svojih rijeci, ali mi ne ide u glavu da u klimatski povoljnoj sredini ne mozete travnjak dovesti u red, i poraditi na toj drenazi. Realno nije ovo samo sinoc bilo, ovo se desavalo kad god je bila kisa, a ja se sjecam utakmice sa sarajevom kada su doslovno lokve bile po cijelom terenu. Figurativno sam napisao da je travnjak isti kao u Lukavici, naravno da nije, ali ako iko ima uslove, bar te klimatske da travnjak drzi u vrhunskom stanju onda imate vi, a ne da vam jedna kisa pravi haos kao sinoc... Na Grbavici bude blata, ali lokvi ne. Misli prijatelju sta hoces, ja kazem ono sto vidim, a vidio si i ti, nemam se sta pravdati. Ako je tebi ono stanje terena ok, onda uredu. Pozdrav

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 11 sep 2017, 18:30

Zar ce porusiti one zgrade gdje je Makjato? Bolje da se organizirate za vodu, hebena situacija, ha?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 sep 2017, 18:46

Virtu4l je napisao/la:
avenija je napisao/la:
kasnite
Za kim kasnimo? Za gradskim stadionima?
Te ublehe po Durmitoru prosipaj..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 11 sep 2017, 18:50

Ne zna covjek sta im vise smeta, to sto reprezentacija dolazi u glavni grad ili sto dolazi na Zeljin stadion.

:kafa:
- Zeljeznicar -

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 11 sep 2017, 19:05

Joj kad izadju na Grbavicu BiH i Belgija a cijeli stadion pocne Grbavicu pjevati mmmmmmmmmmmmm :D :D :D :D :D :D

High

Post Postao/la High » 11 sep 2017, 19:10

Sandokan87 je napisao/la:Joj kad izadju na Grbavicu BiH i Belgija a cijeli stadion pocne Grbavicu pjevati mmmmmmmmmmmmm :D :D :D :D :D :D
Ako Bog da. :D Trebalo bi ispoštovati himnu naselja. Poslije toga zapjevati i koju o Ilidži i ostalim naseljima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 11 sep 2017, 19:12

High je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Joj kad izadju na Grbavicu BiH i Belgija a cijeli stadion pocne Grbavicu pjevati mmmmmmmmmmmmm :D :D :D :D :D :D
Ako Bog da. :D Trebalo bi ispoštovati himnu naselja. Poslije toga zapjevati i koju o Ilidži i ostalim naseljima.
Ti ces sa mnom, zagrlimo se jako i ko jedan svi u glass Hejjjj Grbaviceeeeee. Prvo popijemo kafu u Makijatu, i onda polako na istok da zapjevamo ono sto si cijeli zivot zelio a nisi mogao :D :D :D :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []