FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

roy_makaay
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la roy_makaay » 11 feb 2010, 23:07

geronimo je napisao/la:Neutral, ne kontam kako sam te mog'o obradovati :? 8-) hvala ti na lijepom obracanju. :)

moustapha, sve jake utakmice na SAT.1, obicno srijedom. Meni ipak fali Marcel Reif i Günther Jauch, koji su nekad prenosili ligu sampiona na RTL-u. Nezaboravno je bilo ono njihovo popunjavanje vremena na utakmici izmedju Reala i BvB-a. http://www.newskick.de/story.php?title= ... April_1998
[youtube][/youtube]

Nego, gdje cemo gledati revans protiv Viola? :D
:mrgreen: :mrgreen: legendarno "Das erste Tor ist schon gefallen" mislim da su za ovo dobili i kijamet nagrada :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 feb 2010, 23:10

Kako sam tada mlad bio hahahah. Koliko sam samo čekao početak te utakmice. Mislio sam da će se i prekinuti. Bilo je čudesno.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 11 feb 2010, 23:26

@geronimo
Ja mislim da na SAT.1 komentarise Wolfgan Fuss, tako da se i od njega moze ocekivati pristojan komentar. Inace, gledo sam nekoliko utakmica odkako se ran vratio :D i citav koncept mi je stvarno super. Kako samo mocno izgleda prikaz formacije na pocetku utakmice kada igraci izgovaraju svoja imena. Tehnicki je slika i vise nego odlicna, moze se podesiti za 16:9 aspect ratio, sto za gledanje na LCD-u od 37'' popravlja ukupni dojam. :lol:

@neutral
Na stranici pise da ce ove utakmice prenositi i preko internet streama, pa ti mozda u tom slucaju ova solucija odgovara.
#divovi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 feb 2010, 23:30

Da naravno, gledam redovno Bayernove utakmice preko streama otkako su oni šrti ljudi sa određeni televizije ukinule prenos Bundeslige. Ima tu i nešto pozitivno, ne moram slušati određene osobe koje sebe nazivaju komentatorima.

Draže mi je slušati one legenda iz Iraka mislim, kako komentariše i kako se dere ili one Engleze sa njihovim THE FLYING DUTCHMAN SCORES AGAIN. :mrgreen:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 11 feb 2010, 23:33

Neutral je napisao/la:Da naravno, gledam redovno Bayernove utakmice preko streama otkako su oni šrti ljudi sa određeni televizije ukinule prenos Bundeslige. Ima tu i nešto pozitivno, ne moram slušati određene osobe koje sebe nazivaju komentatorima.

Draže mi je slušati one legenda iz Iraka mislim, kako komentariše i kako se dere ili one Engleze sa njihovim THE FLYING DUTCHMAN SCORES AGAIN. :mrgreen:
To je uvijek prednost kada gledas utakmice gdje su komentatori strucni. Ipak, FTV je popravila situaciju u tom pogledu angazovanjem Marjana za prenose utakmica lige prvaka. Mislim, da ce i njega biti fino cuti kako u jednom dahu prenosi cijelu utakmicu. :mrgreen:
#divovi

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 11 feb 2010, 23:34

Ma ja slusam ako treba eskime samo da gledam tekmu :mrgreen: Inace sto se tice prenosa utakmica SAT 1 je najbolji i meni ,imaju ono na pocetku tekme mocno :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 feb 2010, 23:37

Evo procitao sam i da BHT prenosi Bayerna u srijedu. Znaci, ima se gdje gledati. :) :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 11 feb 2010, 23:39

Znaci ,netreba se traziti ,jedino ako nebi nestalo struje :? a nebi trebalo . :D

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 11 feb 2010, 23:39

je li hemmels posudjen borusiji ili prodan
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 feb 2010, 23:43

tax je napisao/la:je li hemmels posudjen borusiji ili prodan
Prodat je. Mislim nekih 4 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 11 feb 2010, 23:44

Eeee Uli Uli ,prodao Hummelsa , JAnsena ,a sada bi ih pozelio vratiti nazad vise nego ista 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 feb 2010, 23:45

moustapha je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Da naravno, gledam redovno Bayernove utakmice preko streama otkako su oni šrti ljudi sa određeni televizije ukinule prenos Bundeslige. Ima tu i nešto pozitivno, ne moram slušati određene osobe koje sebe nazivaju komentatorima.

To je uvijek prednost kada gledas utakmice gdje su komentatori strucni. Ipak, FTV je popravila situaciju u tom pogledu angazovanjem Marjana za prenose utakmica lige prvaka. Mislim, da ce i njega biti fino cuti kako u jednom dahu prenosi cijelu utakmicu. :mrgreen:

Saznati ću imena familija svih igrača, u možda saznam kako su dali imena kućnih ljubimaca. :mrgreen:

Mats je bio posuđen BvB, pa je prodat za 4.5 miliona evra.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 11 feb 2010, 23:46

sto su mi cudni ovi dijasporski likovi sto gledaju utakmice preko streamova ili vec kako se zove. nedavno sam bio kod rodbine u njemackoj i on kaze rode sada cemo gledati utakmicu. ja ocekivao da se prihvati daljinca. nista od toga , pali se kompjuter i gleda se nesto sto vise slici na maglu nego na prenos, čisto paćenje

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 feb 2010, 23:48

Šta ćeš, kako da ja gledam Bayerna nego preko neta. Kada bi nam ukinuli ove vize onda bi i ja rado gledao nekada Bayerna uživo. Dok se to ne ostvari, stream je jedini izlaz.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 11 feb 2010, 23:49

Neutral je napisao/la:Šta ćeš, kako da ja gledam Bayerna nego preko neta. Kada bi nam ukinuli ove vize onda bi i ja rado gledao nekada Bayerna uživo. Dok se to ne ostvari, stream je jedini izlaz.
zar nemas eurosport 2 :?:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 11 feb 2010, 23:50

bas mi zao ove dijaspore, placaju pretplatu a nista ne mogu da gledaju. neka nama nasih losih kanala i losih komentatora, sve dok ide uzivo

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 11 feb 2010, 23:52

jarane pa ulijeve 2 greske jansen i hummels
meni je cilj viditi bayern za nekih 2-3 god sve njemci izuzev jedno francuza i nizocemca
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 feb 2010, 23:52

@lbj

Ma jok ba, i da imam ne bih gledao iz nekih opravdanih razloga.

@bh hrvat

Dijaspora može šta hoće što se tiče određenih stvari. Sa parama se mogu kupiti neke stvari i tako je mogu gledati. Dok mi ovdje u BiH, poštenski se gubamo, jer ako je loša konekcija ništa od streama.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 feb 2010, 23:53

bh hrvat je napisao/la:bas mi zao ove dijaspore, placaju pretplatu a nista ne mogu da gledaju. neka nama nasih losih kanala i losih komentatora, sve dok ide uzivo
Nemoj dvaput reci, svi oni koji imaju zelju i potrebu, vec odavno su se snasli. Pa imaju dole vise nasih kanala nego mi ovdje.
Vom Jäger zum Gejagten

fantaki
Kontakt:

Post Postao/la fantaki » 11 feb 2010, 23:53

Ma na eurosportu prenose Bundesku, na sportklubu i cvajtu, moze se valjda nekad potrefiti tekma da nam svima odgovara!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.