geronimo je napisao/la:Neutral, ne kontam kako sam te mog'o obradovati![]()
hvala ti na lijepom obracanju.
![]()
moustapha, sve jake utakmice na SAT.1, obicno srijedom. Meni ipak fali Marcel Reif i Günther Jauch, koji su nekad prenosili ligu sampiona na RTL-u. Nezaboravno je bilo ono njihovo popunjavanje vremena na utakmici izmedju Reala i BvB-a. http://www.newskick.de/story.php?title= ... April_1998
[youtube][/youtube]
Nego, gdje cemo gledati revans protiv Viola?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- roy_makaay
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Kako sam tada mlad bio hahahah. Koliko sam samo čekao početak te utakmice. Mislio sam da će se i prekinuti. Bilo je čudesno.
- moustapha
- Kontakt:
@geronimo
Ja mislim da na SAT.1 komentarise Wolfgan Fuss, tako da se i od njega moze ocekivati pristojan komentar. Inace, gledo sam nekoliko utakmica odkako se ran vratio
i citav koncept mi je stvarno super. Kako samo mocno izgleda prikaz formacije na pocetku utakmice kada igraci izgovaraju svoja imena. Tehnicki je slika i vise nego odlicna, moze se podesiti za 16:9 aspect ratio, sto za gledanje na LCD-u od 37'' popravlja ukupni dojam.
@neutral
Na stranici pise da ce ove utakmice prenositi i preko internet streama, pa ti mozda u tom slucaju ova solucija odgovara.
Ja mislim da na SAT.1 komentarise Wolfgan Fuss, tako da se i od njega moze ocekivati pristojan komentar. Inace, gledo sam nekoliko utakmica odkako se ran vratio
@neutral
Na stranici pise da ce ove utakmice prenositi i preko internet streama, pa ti mozda u tom slucaju ova solucija odgovara.
#divovi
Da naravno, gledam redovno Bayernove utakmice preko streama otkako su oni šrti ljudi sa određeni televizije ukinule prenos Bundeslige. Ima tu i nešto pozitivno, ne moram slušati određene osobe koje sebe nazivaju komentatorima.
Draže mi je slušati one legenda iz Iraka mislim, kako komentariše i kako se dere ili one Engleze sa njihovim THE FLYING DUTCHMAN SCORES AGAIN.
Draže mi je slušati one legenda iz Iraka mislim, kako komentariše i kako se dere ili one Engleze sa njihovim THE FLYING DUTCHMAN SCORES AGAIN.
- moustapha
- Kontakt:
To je uvijek prednost kada gledas utakmice gdje su komentatori strucni. Ipak, FTV je popravila situaciju u tom pogledu angazovanjem Marjana za prenose utakmica lige prvaka. Mislim, da ce i njega biti fino cuti kako u jednom dahu prenosi cijelu utakmicu.Neutral je napisao/la:Da naravno, gledam redovno Bayernove utakmice preko streama otkako su oni šrti ljudi sa određeni televizije ukinule prenos Bundeslige. Ima tu i nešto pozitivno, ne moram slušati određene osobe koje sebe nazivaju komentatorima.
#divovi
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma ja slusam ako treba eskime samo da gledam tekmu
Inace sto se tice prenosa utakmica SAT 1 je najbolji i meni ,imaju ono na pocetku tekme mocno 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo procitao sam i da BHT prenosi Bayerna u srijedu. Znaci, ima se gdje gledati.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Znaci ,netreba se traziti ,jedino ako nebi nestalo struje
a nebi trebalo . 
je li hemmels posudjen borusiji ili prodan
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prodat je. Mislim nekih 4 miliona.tax je napisao/la:je li hemmels posudjen borusiji ili prodan
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Eeee Uli Uli ,prodao Hummelsa , JAnsena ,a sada bi ih pozelio vratiti nazad vise nego ista 
moustapha je napisao/la:To je uvijek prednost kada gledas utakmice gdje su komentatori strucni. Ipak, FTV je popravila situaciju u tom pogledu angazovanjem Marjana za prenose utakmica lige prvaka. Mislim, da ce i njega biti fino cuti kako u jednom dahu prenosi cijelu utakmicu.Neutral je napisao/la:Da naravno, gledam redovno Bayernove utakmice preko streama otkako su oni šrti ljudi sa određeni televizije ukinule prenos Bundeslige. Ima tu i nešto pozitivno, ne moram slušati određene osobe koje sebe nazivaju komentatorima.
Saznati ću imena familija svih igrača, u možda saznam kako su dali imena kućnih ljubimaca.
Mats je bio posuđen BvB, pa je prodat za 4.5 miliona evra.
sto su mi cudni ovi dijasporski likovi sto gledaju utakmice preko streamova ili vec kako se zove. nedavno sam bio kod rodbine u njemackoj i on kaze rode sada cemo gledati utakmicu. ja ocekivao da se prihvati daljinca. nista od toga , pali se kompjuter i gleda se nesto sto vise slici na maglu nego na prenos, čisto paćenje
Šta ćeš, kako da ja gledam Bayerna nego preko neta. Kada bi nam ukinuli ove vize onda bi i ja rado gledao nekada Bayerna uživo. Dok se to ne ostvari, stream je jedini izlaz.
zar nemas eurosport 2Neutral je napisao/la:Šta ćeš, kako da ja gledam Bayerna nego preko neta. Kada bi nam ukinuli ove vize onda bi i ja rado gledao nekada Bayerna uživo. Dok se to ne ostvari, stream je jedini izlaz.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
bas mi zao ove dijaspore, placaju pretplatu a nista ne mogu da gledaju. neka nama nasih losih kanala i losih komentatora, sve dok ide uzivo
jarane pa ulijeve 2 greske jansen i hummels
meni je cilj viditi bayern za nekih 2-3 god sve njemci izuzev jedno francuza i nizocemca
meni je cilj viditi bayern za nekih 2-3 god sve njemci izuzev jedno francuza i nizocemca
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
@lbj
Ma jok ba, i da imam ne bih gledao iz nekih opravdanih razloga.
@bh hrvat
Dijaspora može šta hoće što se tiče određenih stvari. Sa parama se mogu kupiti neke stvari i tako je mogu gledati. Dok mi ovdje u BiH, poštenski se gubamo, jer ako je loša konekcija ništa od streama.
Ma jok ba, i da imam ne bih gledao iz nekih opravdanih razloga.
@bh hrvat
Dijaspora može šta hoće što se tiče određenih stvari. Sa parama se mogu kupiti neke stvari i tako je mogu gledati. Dok mi ovdje u BiH, poštenski se gubamo, jer ako je loša konekcija ništa od streama.
Nemoj dvaput reci, svi oni koji imaju zelju i potrebu, vec odavno su se snasli. Pa imaju dole vise nasih kanala nego mi ovdje.bh hrvat je napisao/la:bas mi zao ove dijaspore, placaju pretplatu a nista ne mogu da gledaju. neka nama nasih losih kanala i losih komentatora, sve dok ide uzivo
Vom Jäger zum Gejagten
Ma na eurosportu prenose Bundesku, na sportklubu i cvajtu, moze se valjda nekad potrefiti tekma da nam svima odgovara!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.