Ispravio sam ti post :kavaHendo je napisao/la:Razlog je što sve što religija dotakne, pretvori u cirkus, da ne kažem ciganluk.
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Jah. Rekose navijaci LiverpoolaHendo je napisao/la:Nema veze Coutinho sa tim, jer hvala vam što ste ga kupili.leorey je napisao/la:Jel to zato sto je Coutinho vec nakon nepuna 4 mjeseca uzeo 2 titule ili ?Hendo je napisao/la:Zamolio bih navijače Barselone da ne navijaju za Liverpul.![]()
Navijaci Barcelone tradicionalno vole lijepu igru za oko, sto Liverpool definitivno i igra ove sezone i zbog toga im zelim da osvoje LP. To bi bar trebao da znas.
Razlog je što sve što vii tastaturom dotaknete, pretvorite u cirkus, da ne kažem ciganluk.
27.10.2020
Jurgene Kloppe ljubimo ti stope
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Hendo je napisao/la:Zamolio bih navijače Barselone da ne navijaju za Liverpul.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Rajaz je napisao/la:Ispravio sam ti post :kavaHendo je napisao/la:Razlog je što sve što religija dotakne, pretvori u cirkus, da ne kažem ciganluk.
bezobrazničeRajaz je napisao/la:Ispravio sam ti post :kavaHendo je napisao/la:Razlog je što sve što religija dotakne, pretvori u cirkus, da ne kažem ciganluk.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nail for Real
- Kontakt:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
boljih 5 komada mesa nego sve one tvoje na temi ljepoticeNail for Real je napisao/la:
Znaci 2 gola sutra nas dijele od najgore sezone u zadnjih 10 godina. Nadam se da prolazimo mada neigranje Carvajala je velik gubitak
- Nail for Real
- Kontakt:
coelho41 je napisao/la:boljih 5 komada mesa nego sve one tvoje na temi ljepoticeNail for Real je napisao/la:
Zene nisu komad mesa, tu ne lezi njihova ljepota
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
baš me zanima šta bi @semcho sa istoimene teme rekao tebi na ovo, a da ne bi izgledalo kao da smo otišli u off-topic onda se nadam da ti ljepota fudbala ne leži samo u golovima i da će Real igrati lijepo, ali da neće biti kobasica u svlačioniciNail for Real je napisao/la:coelho41 je napisao/la:boljih 5 komada mesa nego sve one tvoje na temi ljepoticeNail for Real je napisao/la:![]()
Zene nisu komad mesa, tu ne lezi njihova ljepota.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ljepota je u oku posmatraca
.
Ovaj makas je doba kad ne prica o fudbalu....Blejzer10 je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Ispravio sam ti post :kavaHendo je napisao/la:Razlog je što sve što religija dotakne, pretvori u cirkus, da ne kažem ciganluk.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Dobar je i Hakimi, bar ono sto sam ga gledao je bio solidan.MElloo je napisao/la:Znaci 2 gola sutra nas dijele od najgore sezone u zadnjih 10 godina. Nadam se da prolazimo mada neigranje Carvajala je velik gubitak
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Nail for Real
- Kontakt:
Zelen je on za ovo.Kaunas je napisao/la:Dobar je i Hakimi, bar ono sto sam ga gledao je bio solidan.MElloo je napisao/la:Znaci 2 gola sutra nas dijele od najgore sezone u zadnjih 10 godina. Nadam se da prolazimo mada neigranje Carvajala je velik gubitak
- Barbarossa
- Kontakt:
2-2 večeras
Benzema i Ramos s jedne , te Tolisso i James s druge strane
Benzema i Ramos s jedne , te Tolisso i James s druge strane
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Nail for Real
- Kontakt:
Bice KRVI
.
2-2 večeras
Kroos 4 gola
Kroos 4 gola
- Barbarossa
- Kontakt:
Sad sam baš nešto razmišljao kako igrači grohnu kada napuste RealNail for Real je napisao/la:Bice KRVI.
Eno Danilo . čini mi se igrao 2016te u finalu i tada bio top, a danas bome flop i to dobar
Pa Di Marija npr
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Cuj Danilo grohno kad je napustio Real?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 5 gostiju.