HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Za tri godine ni jedan klub koji nema i to riješeno neće moći igrati međunarodne utakmice. Mada predviđam pošto se uvjeti samo svaki dan dodaju teško će iko taman i da izbori grupnu fazu igrati na svom terenu.
ma nisam bolan ozbiljan, znam za sve to nego se zezam zbog vasih vrucinamiki917 je napisao/la:Za tri godine ni jedan klub koji nema i to riješeno neće moći igrati međunarodne utakmice. Mada predviđam pošto se uvjeti samo svaki dan dodaju teško će iko taman i da izbori grupnu fazu igrati na svom terenu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Uprava sve ,ama bas sve treba uraditi da vrati Zizovica i Djurica posto je ocigledno da neki igraci nisu sposobni preuzeti odgovornost u veznoj linij,Duro koliko znam njegove sposobnosti nije za prvih 11 ,kao niti sminker Zadro...ako se nesto misli uraditi da se iduce godine igra u europi ova dvojica moraju se dovesti te jedan napadac sa iskustvom inace 7. mjesto od lani nam ne gine opet!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
- ULTRAS MOSTAR 94
HŠK Zrinjski Mostar-Ivan Ferenc 0:3
...**** vas Bekić.cccc
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
kao prvo sta ti ocekujes mislis da je to tako lako sacekaj malo da se momak uigra s timom ...nije se jos navikao mislim i kako ce kad je prije par dana tek dosao obavio mozda dva/ tri treninga i ti ocekujes da u prvoj utakmici koju odigra zabijeULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:HŠK Zrinjski Mostar-Ivan Ferenc 0:3![]()
...**** vas Bekić.cccc
a kao drugo nije samo Bekic igrao da samo njega krivis
samo sam rekao sta sam imao rec heheh sad se nadam da ti neces nesto pogresno shvatit ili ti protumacit pa me napast odma ...dolazim u miru hahaha
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Bekic nije ni igrao tu utakmicu lol
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Kao prvo Ferenc nije dao tri vec dva gola!
Kao drugo Bekic nije igrao zato sto jos papiri nisu gotovi za registraciju!
Kao drugo Bekic nije igrao zato sto jos papiri nisu gotovi za registraciju!
bekic ce biti pravo pojacanje,puno je bolji od ferenca

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
HŠK Zrinjski: Stručni stožer i nogometaši kažnjeni
Nakon jučerašnjeg sramnog poraza od NK Branitelja rezultatom od 0:3, kažnjeni su stručni stožer i nogometaši HŠK Zrinjski.

Kako neslužbeno doznajemo nogometašima i stručnom stožeru odbit će se 20% od plaće za ovaj mjesec.
Slijedeći pripremni susret nogometaši HŠK Zrinjski igraju u srijedu protiv Leotara u Trebinju.
tako treba
Nakon jučerašnjeg sramnog poraza od NK Branitelja rezultatom od 0:3, kažnjeni su stručni stožer i nogometaši HŠK Zrinjski.

Kako neslužbeno doznajemo nogometašima i stručnom stožeru odbit će se 20% od plaće za ovaj mjesec.
Slijedeći pripremni susret nogometaši HŠK Zrinjski igraju u srijedu protiv Leotara u Trebinju.
tako treba
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- ULTRAS MOSTAR 94
necudim se od fukara sto hvale bekica,vec ti me cudis.bolje da igra nase mostarsko djete nego neko drugi,a i za mene nije bolji.svak ima svoje misljenjeRosas7 je napisao/la:bekic ce biti pravo pojacanje,puno je bolji od ferenca![]()
- mostarskiplemic
- Kontakt:
A sto to Ferenc i Bekic nebi mogli ciniti tandem,kakvo je ovo glupiranje i pic... igra sa samo jednim napadacem,imamo solidnu cetvorku pozadi Stojkica,Popovica,Markica i Sunjica koji mogu istrpjeti dvojicu igraca prema naprijed,ovaj Musa kolika je on nasa god legenda puno sernja i puno se trazi,pod njegovim vodstvom igra Zrinjskog je ista kao i pod Bloudekom ,nekvalitetna i losa prema naprijed,ne losa vec katastrofa...vezni red nikako nije ustiman niti ima ikakvog protoka lopte,neka igra taktiku 4-4-2 pa nek zavrsi i 10. sto se mene tice ali dosta mi je onakve pic... igre .ULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:necudim se od fukara sto hvale bekica,vec ti me cudis.bolje da igra nase mostarsko djete nego neko drugi,a i za mene nije bolji.svak ima svoje misljenjeRosas7 je napisao/la:bekic ce biti pravo pojacanje,puno je bolji od ferenca![]()
Staviti vec cetvorici nabrojanih pozadi,Susica,Kutaliu,Milicevica i Zizovica(ako Bog da) u vezu ili Marijanovica umijesto Kutalie ili Susica te u napadu koristiti Milu i Bekica i njima pridodati Ferenca...kaze Musa Ferenc je fizicki mocan,pa bola izmjesao ti je pola odbrane sa polovine igralista i suknuo ti gol sa 25 m....nije fizici vec i tehnicki mocan a takav nama treba i jos mu je 20 godina.
- ULTRAS MOSTAR 94
Brate slazem se sa tobom,ali nisi nabrojao Dzidu a on mora igrat znas politiku,al po meni nebi trebao igrat.mostarskiplemic je napisao/la:A sto to Ferenc i Bekic nebi mogli ciniti tandem,kakvo je ovo glupiranje i pic... igra sa samo jednim napadacem,imamo solidnu cetvorku pozadi Stojkica,Popovica,Markica i Sunjica koji mogu istrpjeti dvojicu igraca prema naprijed,ovaj Musa kolika je on nasa god legenda puno sernja i puno se trazi,pod njegovim vodstvom igra Zrinjskog je ista kao i pod Bloudekom ,nekvalitetna i losa prema naprijed,ne losa vec katastrofa...vezni red nikako nije ustiman niti ima ikakvog protoka lopte,neka igra taktiku 4-4-2 pa nek zavrsi i 10. sto se mene tice ali dosta mi je onakve pic... igre .ULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:necudim se od fukara sto hvale bekica,vec ti me cudis.bolje da igra nase mostarsko djete nego neko drugi,a i za mene nije bolji.svak ima svoje misljenjeRosas7 je napisao/la:bekic ce biti pravo pojacanje,puno je bolji od ferenca![]()
Staviti vec cetvorici nabrojanih pozadi,Susica,Kutaliu,Milicevica i Zizovica(ako Bog da) u vezu ili Marijanovica umijesto Kutalie ili Susica te u napadu koristiti Milu i Bekica i njima pridodati Ferenca...kaze Musa Ferenc je fizicki mocan,pa bola izmjesao ti je pola odbrane sa polovine igralista i suknuo ti gol sa 25 m....nije fizici vec i tehnicki mocan a takav nama treba i jos mu je 20 godina.
Sta je sa Sunjicem ? .. Jel u prvoj ?
pozz komsinice.
pozz komsinice.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Igra Sunjic u prvoj i ako ne nadje inozemni angazman koji ga zadovoljava produzit ce ugovor za jos dvije,tri sezone.Kamo srece da je vise "srcanih" juniora Zrinjskog kao sto je Sunka,vecinom su to pohlepe raznih roditelja odvele djecu u propast!ANTIFA ! je napisao/la:Sta je sa Sunjicem ? .. Jel u prvoj ?
pozz komsinice.
djuric u olimpicu,jao nase uprave,nisu se ni javili covjeku
mozda ga je Mijo prije pokupio i gore poslaoRosas7 je napisao/la:djuric u olimpicu,jao nase uprave,nisu se ni javili covjeku
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Hoćeš li im ti dati 30ak tisuća KM (plus plaće) po sezoni za njega. Sigurno nije jeftiniji.Rosas7 je napisao/la:djuric u olimpicu,jao nase uprave,nisu se ni javili covjeku
Ma nije ni Bekic Henry nemojte puno ocekivati od njega.
- ULTRAS MOSTAR 94
Zrinjski ove sezone isto ko i prosle,samo ko zna oce li uspijeti izborit ostanak,nazalost. 
-
lenta crvena
- Kontakt:
Pokupio bi Mijo svašta nešto da mu nesmetaju vjera i nacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.