a jbga nema veze,koga nema bez njega se moze,nek dodje ziza i ovaj amermostarskiplemic je napisao/la:Meni se cini da od Deranje nece biti nista,opet neka ozljeda ,isti slucaj kao i sa Smajicem,losi nalazi !
moze proci
a jbga nema veze,koga nema bez njega se moze,nek dodje ziza i ovaj amermostarskiplemic je napisao/la:Meni se cini da od Deranje nece biti nista,opet neka ozljeda ,isti slucaj kao i sa Smajicem,losi nalazi !
Ma Amer je po meni jos neiskusan ali ako dodje bit ce idealna ako ne i bolje zamjena od onoga "izdajice" Barisica ,njemu treba pridodati jos jednog iskusnog napadaca ,Zizovic je skoro pa siguran u povratak ali ovaj put na duzi period vjerovatno do kraja karijere!Mene je odusevio argentinac ,momak po potezima posjeca na Kranjcara samo sto je gaučos brziRosas7 je napisao/la:a jbga nema veze,koga nema bez njega se moze,nek dodje ziza i ovaj amermostarskiplemic je napisao/la:Meni se cini da od Deranje nece biti nista,opet neka ozljeda ,isti slucaj kao i sa Smajicem,losi nalazi !
moze proci
maxi je i mene iznenadio,spreman trci trudi se,mislim da ce biti pravo pojacanje,mostarskiplemic je napisao/la:Ma Amer je po meni jos neiskusan ali ako dodje bit ce idealna ako ne i bolje zamjena od onoga "izdajice" Barisica ,njemu treba pridodati jos jednog iskusnog napadaca ,Zizovic je skoro pa siguran u povratak ali ovaj put na duzi period vjerovatno do kraja karijere!Mene je odusevio argentinac ,momak po potezima posjeca na Kranjcara samo sto je gaučos brziRosas7 je napisao/la:a jbga nema veze,koga nema bez njega se moze,nek dodje ziza i ovaj amermostarskiplemic je napisao/la:Meni se cini da od Deranje nece biti nista,opet neka ozljeda ,isti slucaj kao i sa Smajicem,losi nalazi !
moze proci,moglo bi od njega biti igraca ako bude posvecen treninzima,imamo mladu i poletnu momcad sa par iskusnih igraca i ne vidim zasto nebi bili u vrhu iduce sezone!
opet plemic lupa ko maxim po diviziji, cim neki igrac ne dodje do nalaza jeRosas7 je napisao/la:a jbga nema veze,koga nema bez njega se moze,nek dodje ziza i ovaj amermostarskiplemic je napisao/la:Meni se cini da od Deranje nece biti nista,opet neka ozljeda ,isti slucaj kao i sa Smajicem,losi nalazi !
moze proci
ma ti si opicen definitivno, ja vjerujem naravno Smajicevim rjecima a ne ljubomornog pacenikamostarskiplemic je napisao/la:Decko s tribine 2 pozdrav iz vrelog Mostara,vrijeme ce pokazati tko je bio u pravu za Smajica!
Stvarno mi se sa djecom ne raspravlja ,potrazi nekoga drugog za "sukob" misljenja!Decko s tribine 2 je napisao/la:ma ti si opicen definitivno, ja vjerujem naravno Smajicevim rjecima a ne ljubomornog pacenikamostarskiplemic je napisao/la:Decko s tribine 2 pozdrav iz vrelog Mostara,vrijeme ce pokazati tko je bio u pravu za Smajica!
špicbrato je napisao/la:na kojoj poziciji igra ovaj Amer?
stete!drH je napisao/la:Pogresno si mi nick napisao u potpisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.