NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
odakel tebi astra informacija da bi partizan trebao da gostuje u gradaccu
reko mi pabizo

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ako je rekao pabizo ona je to 99% sigurnoastra1922 je napisao/la:reko mi pabizo![]()
![]()
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Nurdo radi ogroman posao u zadnje vrijeme, istina da ulaže i da to on rješava kroz sponzorstvo ali tako isto kada Zvijezdi zašteka tu je on i uskače uvijek da "pogura". Sviđa mi se ta politika da se sa igračima potpiše na duže staze, znate i sami da smo bili jedno vrijeme sa igračima potisivali ugovore ne duže od godinu dana a zamislite ko je to radioastra1922 je napisao/la:to trebamo zahvaliti nurdi covjek ulaze i svoje pare i vrijeme da bi svi mi gledali zvijezdu u premijer ligi,i on je prekrizio bekica bas zbog toga sto je skup a ostaje maloBosanski zmaj je napisao/la:Hvala Bogu pa i nasa uprav dosla tobe, sigurno je trazio puno para, a na kraju polusezone bi otisao.Mi nista ne bi dobili od njega, sa njim i bez njega bit cemo u sredini tabele.emir_dj je napisao/la:almir bekic definitivno ne dolazi kod na ovu polusezonu... a najvjerovatnije ce zavrsiti u mostarskom zrinjskom... razlog uprava ne zeli igrace na posudbu.. samo ugovr sa sto vise godina i sto vecom cifrom obestecenja...
P.S ta utakmica preotiv partizana bi se trebala igrati na ljeto

Dragon Town
Astra dali znaš sa kim igrate generalku,,,,astra1922 je napisao/la:reko mi pabizo![]()
![]()
S olimpicom sigurno ne.pabizo je napisao/la:Astra dali znaš sa kim igrate generalku,,,,astra1922 je napisao/la:reko mi pabizo![]()
![]()

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
E,sada citaj jarane-----igrate sa klubom koji nosi crveno bjele dresoveali cekam dali ti znaš odgovor-----ako neznaš ja cu ti napisat,,,,,,,,,Henry je napisao/la:S olimpicom sigurno ne.pabizo je napisao/la:Astra dali znaš sa kim igrate generalku,,,,astra1922 je napisao/la:reko mi pabizo![]()
![]()
![]()
Alo,taxisto nisam ti ja navijac Zvijezde nego vidim opasno smaras ljude pa da se malo reko ukljucim. 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Vjerovatno ASTRA zna sa kim se igra generalka----IZVINI ZA SMARANJE-----jbg pa forum služi za to,,,,,,,,Henry je napisao/la:Alo,taxisto nisam ti ja navijac Zvijezde nego vidim opasno smaras ljude pa da se malo reko ukljucim.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Imal ovdje moda negdje da malo uljepša temu od ovih "putujućih" koji nemaju šta drugo osim kvarenja teme našeg voljenog kluba.
Dragon Town
KLUB JE IZ BIH ILIpabizo je napisao/la:Astra dali znaš sa kim igrate generalku,,,,astra1922 je napisao/la:reko mi pabizo![]()
![]()
@Astra hajde kad stignes pogledaj moj post na prosloj temi i probaj mi odgovoriti na pitanje. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Znal neko u koliko je danas trening.
u 15 i 15 je danas trening..a bio je i u 9h u Skenderiji..

Kažu Husić teže povrijeđen, zna li neko nešto više o ovome?
Danas na poslije podnevnom treningu ce doci jedan kvalitetan igrac,neznam o kome je rijec,ali iz pouzdanih izvora su mi rekli da je vrlodobar...na nama je da vidimo..FORZA ZVIJEZDA!!
Altin Grbović, priznajem nikada čuo za njegapredator je napisao/la:Danas na poslije podnevnom treningu ce doci jedan kvalitetan igrac,neznam o kome je rijec,ali iz pouzdanih izvora su mi rekli da je vrlodobar...na nama je da vidimo..FORZA ZVIJEZDA!!
na transfermarketuvrijedi 50.000 eura..
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
nije igrao jesenju polusezonu, ovih 21 utakmicu odigrao u sezoni 2010/11, što implicira da je bio povrijeđen ili u nemilosti trenera
Altin Grbovic,odigrao nekoliko utakmica za U21 reprezentaciju Srbije,bio clan i Crvene Zvezde gde je dosao sa nekih 17-18 godina i zadrzao se dve sezone,da bi potom opet otisao za Novi Pazar.
Napadac,zna k'o nesta sa loptom,za Skhembini je igrao poprilicno dobro(nekih 10-11) golova a potom odlazi u sampiona Albanije Skenderbeu gde nije ni debitovao,cini mi se da je imao neku povredu na pocetku sezone i da zbog toga nije igrao.
Bas me zanima kako ce se sada ponasati u Zvijezdi da li moze da pomogne
Napadac,zna k'o nesta sa loptom,za Skhembini je igrao poprilicno dobro(nekih 10-11) golova a potom odlazi u sampiona Albanije Skenderbeu gde nije ni debitovao,cini mi se da je imao neku povredu na pocetku sezone i da zbog toga nije igrao.
Bas me zanima kako ce se sada ponasati u Zvijezdi da li moze da pomogne
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.