Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vendeta87
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la vendeta87 » 22 feb 2013, 16:19

Nakon ovog sto je danas Jagodic rekao, trebao bi Pape otici u posjetu porodici Kolasinac u Gelzenkirchen i dati momku a i njegovi roditeljima do znanja da se na njega ozbiljno racuna a trebao bi povesti i Bakovica sa sobom koji bi mu mogao pomoci oko dokumentacije.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 feb 2013, 16:22

Dokumentacije i komunikacije.

Vendeta ti to ozbiljno ocekivas od jednog takvog ignorantnog i bahatog covjeka?

@Dreamer

Mislim da je htio reci, zato sto argumentiras subjektivno, dakle iz sopstvene koze i nisi taj igrac, mozes tako hladnokrvno govoriti o njegovoj karijeri.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 feb 2013, 16:26

Upravo se pitam koliko nasih igraca nastupa u ovom momentu u Champions League?
Ni jedan osim Kolasinca ili sam nekog zaboravio?

A ovaj scoutira Barcelonu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 feb 2013, 16:30

Ne'amo nijednog, Kola nije naš igrač, još uvijek :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 22 feb 2013, 16:31

Izmedju ostalog, ne treba nam Kolasinac kad na lijevom beku imamo Kvesica...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 feb 2013, 16:34

_dreamer_ je napisao/la:Jarane, kako subjektivno, a hladnokrvno? Te rijeci su kontradiktorne jedna drugoj, jer hladnokrvno rasudjivanje implicira da rasudjujes bez osjecaja tj. dakle pristrasnosti, dok je subjektivno rasudjivanje ono u kojem ukljucujes i emocije i licni stav.

Ja samo hocu da predocim cinjenicu da ce on za BiH, objektivno gledano, prije dobiti poziv nego za Njemacku A selekciju, zato sto smo mi slabija reprezentacija, u odbrani pogotovo. Nema se on sta bojati za svoj status. Ti pises da bi on izgubio privilegiju igranja za mladu Njemacku, da bi se kao mogao negdje "izgubiti" kao igrac, a zanemarujes cinjenicu da ga je Jagodic vec zvao, ali ga je Kolasinac odbio uz smijesno obrazlozenje.

Eto neka ceka Kolasinac dok se Pape ne oglasi, ali nema mu Pape sta znati unaprijed slati pozive koji nemaju efekta. S malim se treba naci i uraditi ono sto sam gore napisao. Dovoljan je znak da te neko zeli ako te taj neko zovne na sastanak i na istom ti kaze da racuna na tebe u repki itd. Nema potrebe za blamiranjima.

Jarane ti kao pravi advokat izdefinira rijeci...zato se niko ne voli druziti sa advokatima, previse pametuju. Uvijek ima ono ali...plus vlastita definicija koja najbolje odgovara u tom trenutku :lol: .

Pises subjektivno jer pises iskljucivo iz svog ugla, a hladnokrvno jer pises bez emocija. Vidis po meni mozes biti i jedno i drugo iako po tvojoj definiciji ne mozes, :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 22 feb 2013, 16:34

Principatus je napisao/la:Dokumentacije i komunikacije.

Vendeta ti to ozbiljno ocekivas od jednog takvog ignorantnog i bahatog covjeka?
Preostaje mi samo da se nadam da ce tako uraditi. Ako nebude Pape tako postupao onda ocekujem barem od Begica i Bakovica da budu dovoljno ozbiljni i ne dozvole da na takav igrac izmakne iz ruku.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 22 feb 2013, 16:39

Dushi_Rob je napisao/la:Izmedju ostalog, ne treba nam Kolasinac kad na lijevom beku imamo Kvesica...
Tako je, domace je najbolje... :lol:
Pravda za Papeta!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 feb 2013, 16:40

Principatus je napisao/la:Upravo se pitam koliko nasih igraca nastupa u ovom momentu u Champions League?

I mene je to šokiralo. Ja sam drugo poluvrijeme "batalila" Barcu i gledala dva prozora istodobno. Ako ništa, Pape je bar mogao preko stream u pozadini gledati Kolašinca. Valjda se ispravi i odleti do Germanije uskoro, onako, na kafu...
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 22 feb 2013, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 feb 2013, 16:41

Pa nasa sreca je sto je Kolasinac izgleda sa svojim ocem vec poduzeo korake i ima zelju da igra za nas. Uz to i ima kontakt sa Jagodicem. Dakle za nadati se, da cemo ga naprotiv Susicu ipak nekako imati u repci.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 feb 2013, 16:44

BaDa12 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Upravo se pitam koliko nasih igraca nastupa u ovom momentu u Champions League?

I mene je to šokiralo.
Ma mene polako vise nista ne sokira. Stvarno mi pada u ocima iz dana u dan. Nek je on nasa legenda i sve drugo, ali da mi je rodjeni brat, nemoze se covjek normalan onako neodgovorno ponasati i jos biti ponosan na to.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 feb 2013, 16:48

Napusti posao u Beču i otvori ured u BIH, budi sam svoj gazda, nećeš ništa izgubiti ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 feb 2013, 16:56

Susicev najveci problem je sto inzistira na promjeni sportskog drz. igraca bez da je i jedan konkretan razgovor vodio sa tim igracem. Ispade sada da su svi razgovarali sa Kolasincem izuzev Suse, jel i za razgovor treba jedna ilahija kao dokaz patriotizma ja ne znam. Ali Susic jednostavno ne reaguje, ili ne reaguje adekvatno, to je cinjenica.

Dakle, nema tog covijeka, koji ce na osnovu medija, rekla, kazala i ostale gluposti promijeniti drzavljanstvo bez i jednog obavljenog razgovora ili jos konkretnije poziva. Pogotovo tada ne, kada taj "covijek" ima 19 godina.

Ispade blamiramo se kada mu posaljemo poziv a ne blamiramo se kada ga zovemo u Sloveniju na teferic u trenutak kada momak ima utakmicu sa U 20 timom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 feb 2013, 17:02

@ DonCarleone

Naravno, strukturirano i razumno objasnjeno. No za neke nije ni jedno ni drugo, radije se izgubiti u praznim diskusijama, kako bi se ista razisla u 100 pravaca, pa da se vec poslije nekoliko stranica vise niko ne sjeca o cemo se uopste prica i ko je sta izjavio. Takav nacin argumentisanja je naravno potreban, kako bi se zaobisle ocigledno glupe izjave selektora, jer ih nemozes drugacije odbraniti, jedino toliko dugo pricati, dok se ne zaborave. To je jednostavno manjak zrelosti koji se reflektira u tome svemu.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 22 feb 2013, 17:11

Principatus je napisao/la:@ DonCarleone

Naravno, strukturirano i razumno objasnjeno. No za neke nije ni jedno ni drugo, radije se izgubiti u praznim diskusijama, kako bi se ista razisla u 100 pravaca, pa da se vec poslije nekoliko stranica vise niko ne sjeca o cemo se uopste prica i ko je sta izjavio. Takav nacin argumentisanja je naravno potreban, kako bi se zaobisle ocigledno glupe izjave selektora, jer ih nemozes drugacije odbraniti, jedino toliko dugo pricati, dok se ne zaborave. To je jednostavno manjak zrelosti koji se reflektira u tome svemu.
O cemu ti? :lol:

Pravda za Papeta!
Pape heroj, a ne zlocinac!
Pravda za Papeta!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 feb 2013, 17:19

Nebih licno bas stavljao ime nase fudbalske legende u istu recenicu sa rijeci "zlocinac".
Koliko god mi smetale pojedine stvari.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 22 feb 2013, 17:25

Principatus je napisao/la:Nebih licno bas stavljao ime nase fudbalske legende u istu recenicu sa rijeci "zlocinac".
Koliko god mi smetale pojedine stvari.
Potpunosti u pravu, brisem dio gdje stoji zlocinac... :lol:

Zaista sam u zadnjih par dana mislio da se odredjeni ljudi zezaju, kad pisu neke stvari, ali sto je najgore - ljudi mrtvi ozbiljni... :shock:

U zadnja tri dana dok sam pisao po ovom cudu, izmedju par likova sam se zaista osjecao kao drug Rade Pendrek... :?

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravda za Papeta!

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 22 feb 2013, 17:43

tk@b3 je napisao/la:nAVEDITE MI JEDAN PRIMJER IGRACA KOJI JE DOBIO POZIV ZA A SELEKCIJU A DA NEMA PRAVO NASTUPA ZA ISTU...
S POSTOVANJEM
navedi ti nama jedan primjer gdje igrac sam sebe poziva i na svoju ruku mijenja papire i td ..[/quote]
Kad trazis evo:Miralem Pjanic...nije doduse sam sebe pozvao ali je prvo promjenio papire pa onda dobio poziv ;) ;)

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 22 feb 2013, 17:54

neznalica je napisao/la:
tk@b3 je napisao/la:nAVEDITE MI JEDAN PRIMJER IGRACA KOJI JE DOBIO POZIV ZA A SELEKCIJU A DA NEMA PRAVO NASTUPA ZA ISTU...
S POSTOVANJEM
navedi ti nama jedan primjer gdje igrac sam sebe poziva i na svoju ruku mijenja papire i td ..
Kad trazis evo:Miralem Pjanic...nije doduse sam sebe pozvao ali je prvo promjenio papire pa onda dobio poziv ;) ;)[/quote]

A koliko je puta je pricao sa Cirom u medjuvremenu? Poenta je sto Pape nece ni da cuje ni za jednog igraca, dok on ne dodje sa koferom papira!

Sam rjesavao papirilogiju, daj molim te. Ja cu te podsjetiti, da je to vrijeme citava drzava brujala o Pjanicu, samo sto nije iz pastete iskakao, a svima nam je poznato da je se u rjesavanje civilnog drzavljanstva ukljucio i Zeljko Komsic da se to zavrsi - znaci clan Predsjednistva BiH!
Pravda za Papeta!

justice80
Kontakt:

Post Postao/la justice80 » 22 feb 2013, 18:08

To se zavrsava tako sto se potencijalnom reprezentativcu ,,gurne,, nekoliko stotina hiljada eura ili eventualno,kao sto rade Hrvati,pokloni im se kuca ili plac na moru.Nakon toga,naprecno postanu patriote. ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], hansbosna, izdzezveubrazil i 25 gostiju.