jest Joge bio kapiten juce...izvuce on nas juce s onim golombrazzo je napisao/la:jel ono Jogunčić bio kapiten danaskoliko sam uspio vidjeti rek'o bi da jeste ali nisam 100% siguran čovjek je naš Pandža štoper ali ubojit
Joga = Mexes

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
jest Joge bio kapiten juce...izvuce on nas juce s onim golombrazzo je napisao/la:jel ono Jogunčić bio kapiten danaskoliko sam uspio vidjeti rek'o bi da jeste ali nisam 100% siguran čovjek je naš Pandža štoper ali ubojit
Joga = Mexes
Sada cemo vidjeti pravu slobodu da li je za europu ili 2 liguharry_90 je napisao/la:Kako bi nam bod iz ovog meca dobro dosao,ali zna se cim sjedu u autobus vec gube 1:0 ..
Za Evropu,hebo drugu ligu,kakve dobre igrace imamo,moramo biti u medju prvi 5-6,ali nesto neceTZ_BoY je napisao/la:Sada cemo vidjeti pravu slobodu da li je za europu ili 2 liguharry_90 je napisao/la:Kako bi nam bod iz ovog meca dobro dosao,ali zna se cim sjedu u autobus vec gube 1:0 ..
Valjda je tako kad ti kazes.TI ih pratis najvise od nas svih.harry_90 je napisao/la:Za Evropu,hebo drugu ligu,kakve dobre igrace imamo,moramo biti u medju prvi 5-6,ali nesto neceTZ_BoY je napisao/la:Sada cemo vidjeti pravu slobodu da li je za europu ili 2 liguharry_90 je napisao/la:Kako bi nam bod iz ovog meca dobro dosao,ali zna se cim sjedu u autobus vec gube 1:0 ..
ETo to sam ti pricao.harry_90 je napisao/la:Ma svi mi njih pratimo neko manje,neko vise.. Vala red je vise da proradi napad Smajlovic - Dajic,tu je Mujic,mlade nade Bekic,Jaganjac,Rahmanovic,Efendic,Divkovic,Malkic koji bi u narednim godinama trebali nosit igru Slobode,ako negdje drugo ne predju,tu imamo jos Joguncica,Drakula,Okanovica,Aleksica itd.. dobar tim,jos su tu juniori ubaceni,moze dosta napravit Glavas sa njima napravit u prvenstvu,ima jos do kraja lige,sve je moguce
zasto se zadovoljiti sa bodom . I kod kuce i na strani treba ici na 3 bodaharry_90 je napisao/la:Ako je ovo tacno da Rudar igra bez 5 standardnih igraca,mogla bi se iskoristit ta sansa i uzeti bod sa ovog meca
Al zna se kakvi smo na strani,cim predju sicku petlju vec gube 1:0..jbg al tako je. Sad probat iskoristit ne igranje 5 standardnih igraca Rudara i doci makar do boda,ako bude neke sanse onda ici na sva 3.Ako uspijemo donijet 3 boda,nadoknadit cemo izgubljen mec protiv Sirokog na Tusnju .. bice tesko,al treba se nadat..TZ_BoY je napisao/la:zasto se zadovoljiti sa bodom . I kod kuce i na strani treba ici na 3 bodaharry_90 je napisao/la:Ako je ovo tacno da Rudar igra bez 5 standardnih igraca,mogla bi se iskoristit ta sansa i uzeti bod sa ovog meca,
abdharry_90 je napisao/la:Gavarić: Vrijeme je za prvu gostujuću pobjedu
]