3 igrača ste prodaliZip je napisao/la:Opet se pravite pametni i mucki lazete.fedeltafrotta je napisao/la:mi stvaramo i prodajemo igrace za razliku od vas
Vi ste u 2014, 2015, 2016 prodali 4 igraca:
Zolotić 150k E
Kvesic 115k E
Bajic 500k E
Hadziahmetovic 550k E
UKUPNO: 1 315 000 E
Mi smo u tom istom periodu prodali 4 igraca:
Suljić 120k E
Dupovac 200k E
Stojcev 200k E
Cimirot 1 300 000 E
UKUPNO: 1 820 000 E
Ajd da cujem o cemu cete sljedece lagati? Da ne prodajemo igrace? Da za vecu svotu prodajete iste? Iz prilozenog se vidi da nije to bas tako kako kazete
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
a gdje su ti tu cocalic sehic visca kad smo mi prodavali i uzeli za njih skoro 2 miliona, to se ne pika jelde jer vi niste tad prodavali 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Otkupna klauzula je iznos koji kad neko uplati, tu se klub više nipta ne pita. Dakle ako je 300.000 KM otkupna klauzula, kad klub uplati 300.000 KM tu prestaje pregovaranje sa klubom i okreneš se igraču.
Što govori da il ste prvi klub u historiji koji je uzeo više para nego što je neko morao platiti, ili te klauzule nije bilo.
Malom sretno, veliki talenat, bolje bi mu bilo Belgija, Češka, ali šta je tu je. Nadam se da će napraviti dobru karijeru, i da će biti pravi igrač.
Što govori da il ste prvi klub u historiji koji je uzeo više para nego što je neko morao platiti, ili te klauzule nije bilo.
Malom sretno, veliki talenat, bolje bi mu bilo Belgija, Češka, ali šta je tu je. Nadam se da će napraviti dobru karijeru, i da će biti pravi igrač.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Naravno da su moji kad su igrali za moj klub.
Izgradili se u FKS i prodali. Ti igraci su preko Sarajeva ostvarili transfere i dobro zaradili.
Ja pricam o prodaji igraca, a ne ko je svoj prvi trening uradio u FKS il FKZ
@gator
Pa ja ti sad napisao 4 igraca i za koju cifru, ti se pravis pametan
Da cujem koja su to 3 igraca?
Izgradili se u FKS i prodali. Ti igraci su preko Sarajeva ostvarili transfere i dobro zaradili.
@gator
Pa ja ti sad napisao 4 igraca i za koju cifru, ti se pravis pametan

Nema se para, probio se budzet , pa sada na sve nacine pokusavaju da omalozavaju prodaju nasig igraca.
Mi smo u prosloj godini zaradili 5 miliona maraka, koliko ste vi zaradili, a da vam Tan nije dao.
Recite mi koji je klub u jednoj kalendarskoj godini zaradio vise para ili priblizno. Ovo su zvanicne cifre koje pokazuju da smo i nakon svih rashoda pozitivno poslovali.
Mi smo u prosloj godini zaradili 5 miliona maraka, koliko ste vi zaradili, a da vam Tan nije dao.
Recite mi koji je klub u jednoj kalendarskoj godini zaradio vise para ili priblizno. Ovo su zvanicne cifre koje pokazuju da smo i nakon svih rashoda pozitivno poslovali.
Koliko ste inkasirali od prodaje Cimirota dovoljno govori činjenica da ste sa Stepanovom i Harmonyem probili budzet, a sada dovodite nekakve Kramare te niste u stanju Veldina dovesti.. Neka, molim te 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Eh da je znati nekim koliko im je na racun leglo para za neke igrace ne bi nikad napisali ovdje nista
. Cuj 1 300 000 i za Stojceva 200 000. Bas si me nasmijao iskreno. Pitaj Abdulaha koliko je dao novca novinaru Gazzetta.gr i preko koga je isao

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
sto se onda pravis lud i preksaces 3 igraca kojima smo uzeli dobre pare, uracunaj njih i opet smo vise uzeli od vasZip je napisao/la:Naravno da su moji kad su igrali za moj klub.
@gator
Pa ja ti sad napisao 4 igraca i za koju cifru, ti se pravis pametan![]()

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Zar niste Suljica prodali u 2013 ?Zip je napisao/la:Naravno da su moji kad su igrali za moj klub.
@gator
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 01 feb 2016, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hahahahahha pa saberi prihode Sarajeva ove tebi vidljive i vidjet ćeš da je više od 5 miliona
1,3 eura Cimirot
200.000 eura Stojčev
200.000 eura Dupovac
Transferi = 3.4 miliona KM
Dodaj Uefa, sponzori, ulaznice gdje nas je pratilo 144.000 ljudi, nek je prosječna karta 5KM, članarine, omladinska škola, shvatit ćeš da si glupost napisao.
1,3 eura Cimirot
200.000 eura Stojčev
200.000 eura Dupovac
Transferi = 3.4 miliona KM
Dodaj Uefa, sponzori, ulaznice gdje nas je pratilo 144.000 ljudi, nek je prosječna karta 5KM, članarine, omladinska škola, shvatit ćeš da si glupost napisao.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 01 feb 2016, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Gdje ja to omalovazavam prodaju vasih igraca?
Ja sam se nadovezao na post vaseg gdje pokusava da ismije nas i amidju. Procitaj sta sam napisao za malog pa tek onda udji u disusiju.
I neka ste pozitivno poslovali, vi ste u 2015 ostvarili dobre rezultate, mi u 2014 godini.
Hajmo sad u 2016 skupa da napravimo jos bolje rezultate?
Ajd da mi udjemo u EL a vi dodjete do play ofa.. To je uspijeh, i o tome treba da podbadamo jedni druge
A ne jel neko ima ovoliko navijaca, jel neko 2008 prodao za toliko, jel tamo nekad 1950 godine neko osvojio nesta. Zivimo u sadasnjosti i tezimo sto ljepsoj, boljoj i bogatijoj buducnosti
Ja sam se nadovezao na post vaseg gdje pokusava da ismije nas i amidju. Procitaj sta sam napisao za malog pa tek onda udji u disusiju.
I neka ste pozitivno poslovali, vi ste u 2015 ostvarili dobre rezultate, mi u 2014 godini.
Hajmo sad u 2016 skupa da napravimo jos bolje rezultate?
Ajd da mi udjemo u EL a vi dodjete do play ofa.. To je uspijeh, i o tome treba da podbadamo jedni druge

A ne jel neko ima ovoliko navijaca, jel neko 2008 prodao za toliko, jel tamo nekad 1950 godine neko osvojio nesta. Zivimo u sadasnjosti i tezimo sto ljepsoj, boljoj i bogatijoj buducnosti
Ajd bgti pogledaj onu sliku sto je neko vas postaviofedeltafrotta je napisao/la:sto se onda pravis lud i preksaces 3 igraca kojima smo uzeli dobre pare, uracunaj njih i opet smo vise uzeli od vasZip je napisao/la:Naravno da su moji kad su igrali za moj klub.
@gator
Racunam u zadnje 3 godine, jer vi u 2012 i 2013, prema onoj slici, niste nikoga prodali
Suljic 220.000 Euro i to nije losa para.i said 50.000 

Sveznajući Zuko
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Zip poenta je u tome što su to naši igraci. Produkt naše omladinske škole.
Mi smo u zadnjih 5 godina prodali 4 naša igrača. Dok ste vi u zadnjih 5 godina samo Dzakmica i Dupovca.
Uboli ste sa Cimirotom, a Boga pitaj kada ćete opet. Dok mi imamo skoro svake godine po jednog igrača.
Ovdje nisu ubrojani ni Hodzic ni Behram, a od njih smo isto dobili lijepu cifru.
Mi smo u zadnjih 5 godina prodali 4 naša igrača. Dok ste vi u zadnjih 5 godina samo Dzakmica i Dupovca.
Uboli ste sa Cimirotom, a Boga pitaj kada ćete opet. Dok mi imamo skoro svake godine po jednog igrača.
Ovdje nisu ubrojani ni Hodzic ni Behram, a od njih smo isto dobili lijepu cifru.
............
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 08 mar 2016, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Behram smo doveli iz Veleža i napravili igrača od njega, a Hodzic je prije Dinama otišao u Liverpool. Hajde što lazes mene, ali što i sebe ?
Majke mi u tvom je interesu da nista ne pises mnogo pametnije izgledas kad sutis. Ne petljaj se jadan u nesto sto ne znas.Zukanovic je napisao/la:Behram? Velez je sada Zeljo?Zeljo je dobio 10.000 KM za njega i Velez 10.000 KM. Hodzic niste nista dobili.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma ti siris dezinformacije na svakoj temiZukanovic je napisao/la:Behram? Velez je sada Zeljo?Zeljo je dobio 10.000 KM za njega i Velez 10.000 KM. Hodzic niste nista dobili.

@Jurisicduska tebi svaka cast na realnosti i rado cu ti se na PP javiti da ti objasnim to oko Amira.. lp
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
............
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 08 mar 2016, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.