RiverPlate je napisao/la:Neka se zna da ga je Manijak postavio, Gospodin Ivan Osimemir18 je napisao/la:
Nek se zna da je pitar odve BiH u Brazil.Najboljima se uvijek trazi Mahana a ja cu im reci neka mu se sagnu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Ultras1921
- Kontakt:
-
RiverPlate
- Kontakt:
Šta ti je smiješno, gospodin se zove Ivan ako nisi znao!afa97 je napisao/la:RiverPlate je napisao/la:Neka se zna da ga je Manijak postavio, Gospodin Ivan Osimemir18 je napisao/la:
Nek se zna da je pitar odve BiH u Brazil.Najboljima se uvijek trazi Mahana a ja cu im reci neka mu se sagnu![]()
![]()
Grbavica naš je Hram!!!
RiverPlate,
Previse si ti bijedan da bi imao pravo koristiti ime takve legende i velikog covjeka za neke svoje provokacije i prepucavanja. Igraj svoje pacovske igre bez spominjanja imena takve legende, jer je on daleko iznad danjasnjeg smeca i klubova. To je ljudina cija velicina ne poznaje granice od Sarajeva do Japana a ti se drzi svoje sice i sibicara.
Previse si ti bijedan da bi imao pravo koristiti ime takve legende i velikog covjeka za neke svoje provokacije i prepucavanja. Igraj svoje pacovske igre bez spominjanja imena takve legende, jer je on daleko iznad danjasnjeg smeca i klubova. To je ljudina cija velicina ne poznaje granice od Sarajeva do Japana a ti se drzi svoje sice i sibicara.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ja smatram da je veća provokacija ne znati pravo ime ove legende!kengur je napisao/la:RiverPlate,
Grbavica naš je Hram!!!
Samo da pozdravim skinuo sam vam sa vrata onog BHT 7 dana pa očekujem bar malo zahvalnosti. Jako na Travnik od prve minute
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Opet ti Mancini nastavljas s istim tempom, vidi se da ti nije lahko u zivotu. Stetahearts je napisao/la:Samo da pozdravim skinuo sam vam sa vrata onog BHT 7 dana pa očekujem bar malo zahvalnosti. Jako na Travnik od prve minute
Zavrseno.
Bilo je teško, 0:3. Ćao dječaci
-
vincenttan
- Kontakt:
nije ovo jos zavrsilo
polako, postoji sud, postoji uefa itd itd ...
I tribunal u Hagu, sto da ne.vincenttan je napisao/la:nije ovo jos zavrsilopolako, postoji sud, postoji uefa itd itd ...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo lagano 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
vincenttan
- Kontakt:
pa taj je bas osudio one koje vi svaku tekmu zdušno pominjete i velicate...sfpborac je napisao/la:I tribunal u Hagu, sto da ne.vincenttan je napisao/la:nije ovo jos zavrsilopolako, postoji sud, postoji uefa itd itd ...
naravno ,svim legalnim sredstvima se boriti da se ovo ne radi od FCS jer ne mogu igraci jednog tima ici preko odlucke komesara za bezbjednost, sudija i delegata... uz to, mutne radnje oko izvjestaja i ostale stvari... strasno
Strasno. A to sto kazes za Hag, i to smo smekerski odradili. Etnicki cist pritvor haskog tribunala. Sta se radi Sarajevu pa to nije za vjerovati. A samo 4 djecaka utrcala na teren. Bruka i sramota.
-
vincenttan
- Kontakt:
dakle... navijaci borca (cvijece) ulete na teren, UDARE igraca sarajeva ( s namjerom da ozlijede i druge) nasi POBJEGNU i odbiju nastaviiti igrati borac dobije 3-0sfpborac je napisao/la:Strasno. A to sto kazes za Hag, i to smo smekerski odradili. Etnicki cist pritvor haskog tribunala. Sta se radi Sarajevu pa to nije za vjerovati. A samo 4 djecaka utrcala na teren. Bruka i sramota.
na kosevu 4 navijaca ulete na teren i trce pprema navijacima borca bez namjere DA PPOGLEDAJU igrace borca, bivaju ODMAH ZAUSTAVLJENI OD POLICIJE I SAMO JE JEDAN USPIO PPOBJECI , dok su u BL oni koji su samarali se vratili na tribinu, i komesar kaze da se nastavi utakmica, BORAC ODBIJE I DOBIJE 3 BODA....
volim te BosnO!
Kazem ja, sramota. Ocigledno je Borcev lobi toliko jak da im ne moze niko nista. Tuku sakama i dobiju tri boda.
Sta je problem...cuj kriva komisija,ovi oni..krivi su idoti koji su utrcali i tu ide TACKA. 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
bacelonafan
- Kontakt:
nema veze navikli smo mi i ako je bilo 0-0 da vam poklone bodove,protiv nas je sve moguce nama smiju da udaraju igrace,protiv nas smiju igrat ljudi koji su suspendovani itd al boli nas uvo mi znamo uvijek kako je protiv nas,a ako nasa uprava ikad odluci da igramo tekmu kad uleti neki navijac kao na derbiju trebaju sami sebe da zapale,trebamo kao ove hinje u tunel i necemo da nastavimo,jer cujemo krike publike koja zeli krv itd odglumimo kao uprava Borca,jer su dozivjeli terorsfpborac je napisao/la:Strasno. A to sto kazes za Hag, i to smo smekerski odradili. Etnicki cist pritvor haskog tribunala. Sta se radi Sarajevu pa to nije za vjerovati. A samo 4 djecaka utrcala na teren. Bruka i sramota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.